دانلود و خرید کتاب علم زندگی (جلد سوم) مهدی داعی
تصویر جلد کتاب علم زندگی (جلد سوم)

کتاب علم زندگی (جلد سوم)

نویسنده:مهدی داعی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب علم زندگی (جلد سوم)

کتاب علم زندگی جلد سوم نوشته مهدی داعی و منتشر شده توسط انتشارات موج سوم، یکی از مجموعه کتاب‌هایی است که با هدف ارائه رویکردی علمی و معنوی به زندگی به رشته تحریر درآمده است. این کتاب در ادامه جلد دوم مجموعه علم زندگی، به بررسی موضوعات مرتبط با خودآگاهی، ذهن خودآگاه، و توانایی‌های آن در خلق واقعیت‌های زندگی می‌پردازد. این اثر به مخاطب خود می‌آموزد چگونه می‌توان با شناخت عمیق‌تر خود، ترس‌ها، باورهای محدودکننده و رفتارهای واکنشی را کنار گذاشت و به نسخه‌ای هماهنگ‌تر با کائنات و اراده الهی تبدیل شد. کتاب علم زندگی جلد سوم را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب علم زندگی جلد سوم

علم زندگی مجموعه‌ای از آموزه‌ها و دیدگاه‌هایی است که در قالب یک برنامه معنوی و علمی برای رشد و تکامل آگاهی انسان‌ها طراحی شده است. جلد سوم این مجموعه، تمرکز ویژه‌ای بر نقش خودآگاهی و ذهن خودآگاه در شکل دادن به سرنوشت فردی دارد. این کتاب از منظر معنوی به موضوع زندگی نگاه می‌کند و آن را فرصتی برای کسب درس‌ها و رشد آگاهی می‌داند. همچنین تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از مفاهیم علمی ذهن و روان، فرد را به سمت آگاهی بیشتر نسبت به عملکرد ذهن، باورها و انتخاب‌ها هدایت کند. این کتاب می‌تواند در راستای توسعه فردی، بهبود کیفیت زندگی و درک بهتر نقش انسان در جهان، مورد استفاده قرار گیرد. جلد سوم علم زندگی بخشی از یک مجموعه است که جلدهای پیشین آن نیز به شناخت ذهن، انرژی و زندگی پرداخته‌اند و این جلد به بررسی عمیق‌تر قابلیت‌های خودآگاه ذهن اختصاص یافته است.

خلاصه کتاب علم زندگی جلد سوم

در مقدمه جلد سوم کتاب علم زندگی آمده است که زندگی فرصتی است برای یادگیری درس‌هایی که به شکل برنامه‌ای معنوی تنظیم شده‌اند تا از طریق آنها آگاهی انسان ارتقاء یابد. کتاب تأکید دارد که باید زندگی را آگاهانه و بدون وابستگی به متعلقات دنیوی سپری کرد. شناخت دقیق خود و ذهن و درک انگیزه‌های درونی از جمله موضوعاتی است که در این کتاب مورد توجه قرار گرفته‌اند. بخش عمده کتاب به توضیح نقش ذهن خودآگاه اختصاص یافته است. این بخش‌ها به مخاطب می‌آموزند چگونه با شناخت بهتر ذهن خودآگاه، توانایی‌هایش در خلق واقعیت را بشناسد و آن‌ها را به کار گیرد. همچنین روش‌هایی برای خودکاوی مطرح می‌شود که به کمک آن فرد می‌تواند از اسارت باورهای منفی، ترس‌ها و عادات نادرست رهایی یابد. کتاب از طریق ارائه راهکارهایی به خواننده نشان می‌دهد که چگونه می‌تواند ذهن خود را باز و روشن نگه دارد تا در مسیر زندگی، با انتخاب‌های آگاهانه از گمراهی جلوگیری کند و با اراده الهی همسو شود. مطالعه کتاب‌های مفید در زمینه شناخت ذهن و زدودن تعصبات و باورهای منفی، از دیگر نکات مطرح شده است.

چرا باید کتاب علم زندگی جلد سوم را خواند؟

کتاب علم زندگی جلد سوم می‌تواند برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تر از خود، ذهن و جایگاه‌شان در جهان هستند، مفید باشد. این کتاب نه صرفاً به صورت نظری، بلکه با ارائه روش‌ها و تکنیک‌های کاربردی، فرد را به خودکاوی و رشد معنوی ترغیب می‌کند. از این جهت، کتاب تمایز خود را در ترکیب آموزه‌های علمی ذهن با نگاه معنوی به زندگی نشان می‌دهد. این کتاب برای کسانی که به موضوعات توسعه فردی، خودشناسی، معنویت و روانشناسی علاقه‌مندند، و همچنین برای افرادی که می‌خواهند در زندگی روزمره خود آگاهانه‌تر رفتار کنند و از تأثیر باورهای منفی و ترس‌ها رهایی یابند، توصیه می‌شود.

کتاب علم زندگی جلد سوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به دنبال تقویت آگاهی خود و شناخت بهتر ذهن و روان هستند. همچنین برای افرادی که در مسیر رشد معنوی قرار دارند یا مایلند با دید علمی‌تری به موضوعات روانشناسی و معنویت نگاه کنند، این اثر می‌تواند راهگشا باشد. کسانی که تمایل دارند نقش فعال‌تری در شکل‌دهی سرنوشت خود ایفا کنند و زندگی خود را با اراده الهی هماهنگ سازند، مخاطبان اصلی این کتاب هستند.

فهرست کتاب علم زندگی جلد سوم

با توجه به اطلاعات موجود، فهرست دقیق کتاب منتشر نشده است، اما از مقدمه و توضیحات می‌توان برداشت کرد که کتاب شامل بخش‌هایی در زمینه:

زندگی به عنوان فرصتی برای تکامل آگاهی

نقش ذهن خودآگاه در خلق واقعیت‌ها

روش‌های خودکاوی و رهایی از باورهای منفی

شناخت نقاط قوت، ضعف و ترس‌های درونی

ارتباط با کائنات و اراده الهی

اهمیت مطالعه کتاب‌های مفید برای زدودن تعصبات و باورهای محدودکننده

بخشی از کتاب علم زندگی جلد سوم

«خود واقعی یا حقیقت وجودی هر کدام از ما انسان‌ها، عشق، آگاهی و حقیقت محض است یعنی امتدادی از انرژی زندگی هستیم و هر کدام برای انجام هدفی خاص وارد این دنیا شدیم و قرار است به صورت منحصر به فردی و از طریق انجام این هدف مشخص؛ این خصوصیات پاک انرژی زندگی را در این دنیا متجلی نماییم و مغز هر کدام از ما برای انجام این هدف طراحی شده تا با استفاده از استعدادها و توانایی‌های منحصر به فردی که داریم؛ به ما کمک کند به خود واقعی‌مان بیدار شویم و رسالت روحی منحصر به خود را در این دنیا به انجام برسانیم.

زمانی که خود واقعی‌مان را نشناسیم و ندانیم چه استعدادهای منحصر به فردی داریم و برای چه هدف ویژه‌ای وارد این دنیا شده‌ایم؛ بر اثر شرطی شدگی ذهنمان در اوایل کودکی، به تدریج نیروی نفس بر ما تسلط یافته و خود واقعی‌مان را فراموش کرده و ارتباطمان را با انرژی زندگی از یاد می‌بریم. در نتیجه نمی‌توانیم به این انرژی اعتماد کرده و آگاهانه همسو با آن زندگی کنیم. به این ترتیب؛ از مرحلهٔ نوجوانی به بعد که مصادف با بحران هویت می‌باشد و به دنبال قالب شخصیتی خود می‌گردیم، نمی‌توانیم نقش واقعی و مناسب خود را در این دنیا پیدا کنیم. از این روی؛ توجهمان از روی مسیر زندگی الهی منحصر به فردمان دور شده و خود را با دیگران مقایسه نموده و با دیگران رقابت کرده، وابسته به مادیات شده و توجهمان بیش از اندازه روی بدن خود و افکار و احساساتمان رفته و نمی‌توانیم ارتعاشات فکری خود را با هدف زندگی و رسالت روحی‌مان همسو کنیم. به این ترتیب، قوای سه‌گانهٔ خودآگاهمان ضایع شده و در جهت تمایلات نفسانی‌مان استفاده می‌شود و به این ترتیب، احساس گمراهی، درماندگی و نومیدی کرده و زندگی برایمان یکنواخت، پوچ و خسته کننده می‌شود.»