کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول)
معرفی کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول)
کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول) نوشتۀ سعید ملک در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول)
«کارما را بیرون کن و در رو روش ببند» این ایدۀ اصلی کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول) است که در رد بسنده کردن به کارما و قانون جذب نوشته شده است. نویسنده میگوید اگر یک دزد دقیقاً جایی برای دزدی برود که پلیس آنجا هست، آیا او دزد بدشناسی است یا آن پلیس خوششانس. در میان جزئیات طبیعت و این همه اختراعات بشری، چه کسی میگوید که ما در کجای آن قرار داریم، آیا اصلاً از جای درستی وارد داستان میشویم یا اینکه داستان در جریان است و ما فقط از وسط آن در حال رد شدن هستیم. نویسنده میگوید برای اینکه ما موفق شویم قرار نیست هیچچیز در طبیعت نابود شود، برای موفقیت باید جنگید و آن را به دست آورد. اصلاً چرا با فکر کردن به قانون جذب موفقیت باید از پنجره به خانۀ ما بیاید. او در ادامه به خواننده توضیح میدهد کارما چیست و چرا لازم است از آن عبور کرد. نویسنده این عبور را اولین شرط برای موفقیت میداند؛ زیرا هیچ چراغ جادویی نمیتواند همیشه ماندگار باشد و یک محدودیتی دارد. او میگوید استفاده از لحظات خوب زندگی بیشتر از کارما به درد انسان میخورد و کارما و قانون جذب مربوط به آدمهای منفعل است.
خواندن کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عبور از کارما (ایستگاه اول)
«ما هیچ چراغ جادویی نداریم عزیزم. زندگی دقیقا مثل چرخ و فلکه و ما هیچوقت تو زندگی واقعی، چرخ فلک دائمی نداریم. همیشه باید یه زمانی پیاده بشیم، یک زمانی رو واسه خریدن بلیط اون صرف بکنیم و یک زمانی رو هم باید تو صف وایسیم تا نوبتمون بشه. بعد از یک زمانی که تفریح کردیم هم باید از اون چرخ و فلک پیاده بشیم پس کارما هم نمیتونه همیشه برای ما کار انجام بده. میخواهم بهتون بگم قانون جذب و کارما و اینها خیلی خوبه که ما بهشون اعتقاد داشته باشیم اما حتی نباید لحظهای از زندگیتون رو برای از دست دادن یا به دست آوردن یک موفقیت حروم بکنیم. به هیچ عنوان اجازه ندارید وقتش را هم ندارید. از تمام لحظات زندگیتون باید استفاده کنید حتی اگر اون استفاده یک خواب خیلی شیرین باشه.»