کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی
معرفی کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی
کتاب الکترونیکی رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی نوشتۀ مسعود خاندل و شکوفه ظریفیان است و انتشارات آذرفر آن را منتشر کرده است. کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی با بررسی روشهای مشاور گروهی به درمانگران کمک میکند تا جلسات خود را بهتر مدیریت کنند.
درباره کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی
مشاوره گروهی نوعی مشاوره است که در آن تعدادی افراد محدود (حداکثر دوازده نفر) با مسائل و مشکلات همانند، گروه کوچکی را تشکیل میدهند تا بهصورت سازمانیافته از طریق گفتمان و برقراری تماس به حل مسائل و مشکلاتشان برآیند. البته در این امر رهبر، یاریگر اعضای گروه است و در ایجاد کسب بینش و بصیرت اعضای گروه نقش بسیار مهمی ایفا میکند. مشاوره گروهی میتواند به افراد در احساس تعلق، تعامل با دیگران حمایت و خودشناسی کمک کند، مفید واقع گردد. همچنین مشاوره گروهی از نظر زمان و هزینه مقرونبهصرفه است و افراد از سایرین در گروه میآموزند، عکسالعملها بیشتر است و اعضای گروه در مییابند که مشکل آنها منحصربهفرد نیست. مشاوره گروهی سبب میشود فرد خود را آنگونه که هست بپذیرد و روابط خود را با دیگران بهبود بخشد باتوجهبه این محاسن، مشاوران میتوانند از مشاوره گروهی در حل مسائل و مشکلات گوناگون که افراد را درگیر خود کرده است استفاده کنند. ولی آنچه بسیار اهمیت دارد و برای مشاوران تازهکار نگرانکننده است این است که به علت عدم تجربه کافی در این زمینه مردد هستند چگونه جلسات آغازین مشاوره گروهی (جلسات اول و دوم) را شروع کنند؛ لذا در کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی سعی شده است پس از بیان خلاصهای از مباحث و روشهای مشاوره گروهی به تشریح مباحث جلسات آغازین با ارائه مثالهایی برای آشنایی بیشتر، پرداخته شود.
خواندن کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مشاورین و درمانگران و دانشجویان روانشناسی مناسب است.
بخشی از کتاب رهبری جلسات آغازین (جلسات اول و دوم) مشاوره گروهی
«گروههای مشاوره و درمان از این نظر که اعضا به دلیل مسائل مشخص در زندگیشان در گروه حاضر میشوند. از گروههای رشد متفاوت هستند. مشاوران بیشتر گروههای مشاوره را برای دانش آموزانی که مشکلات متعددی در خانه، مدرسه، یا با دوستان خود دارند، رهبری میکنند. رهبر گروه را بر روی افراد متفاوت و مسائل آنان متمرکز میکند. بعد اعضا سعی میکنند با رهنمودهای رهبر گروه به هم کمک کنند، بعضی اوقات از طریق هدایت جلسه در سودمندتر ساختن آن نقش آشکاری را بازی مینماید. افراد مبتلا به اختلال خوردن یا بیمارانی که دارای اختلالهای هیجانی هستند نمونههایی از گروههای درمان محسوب میشوند...»
حجم
۶۳۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه
حجم
۶۳۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه