کتاب مسافر ملکوت
خواندن نظراتمعرفی کتاب مسافر ملکوت
«مسافر ملکوت» گزیدهای از زندگینامه و خاطرات طلبه و دانشجوی شهید علیعباس حسینپور است که به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
دیماه سال ۱۳۶۱ بود. اطراف ساحل خرمشهر مستقر بودیم. یک روز به سمت گمرک خرمشهر رفتیم.
کشتیهای ژاپنی را دیدیم که آنجا به گِل نشسته بودند. جنگ باعث شده بود که دیگر آنجا فعالیت نداشته باشند. از این که اینگونه اقتصاد کشور به هم ریخته ناراحت شدیم.
ارتش عراق استحکامات خیلی قویای داشت. سنگرهایشان خیلی محکم بود. جای پای غوّاصان را کنار ساحل میدیدیم.
فرمانده ما جناب آقای سیاوش جانی مسئولیت خاصی نسبت به بچهها داشت.
از روی اسکله وارد یک لنج شدیم. آقای جانی نگذاشتند ما بایستیم، چون در تیررس عراقیها قرار داشتیم.
همان موقع عراقیها متوجه حضور ما شدند. چند خمپاره به سمت ما شلیک کردند. خمپارهها به اطراف لنج و اسکله خورد.
فاصله بین شناور و ساحل حدود پنجاه متر بود. این مسیر هیچ پوششی از نظر امنیتی نداشت و ما باید این مسیر را طی میکردیم و به سمت سنگرهای پدافندی گمرک خرمشهر برمیگشتیم.
یکییکی شروع کردیم به دویدن. خودمان را به سنگرها رساندیم.
نوبت به علیعباس رسید. دقیقاً به یاد دارم که علیعباس با سرعت و دقت از سمت اسکله به سمت سنگر دوید.
من همینطور از داخل سنگر به او نگاه میکردم. همان موقع دو تا خمپاره به سمت چپ اسکله و در نزدیکی علیعباس خورد.
قرار یکشنبه ها
تا شهادتگروه نویسندگان
شهید گمنام ( ۷۲ روایت از شهدای گمنام و جاویدالاثر)گروه نویسندگان
مسافر کربلاگروه نویسندگان
بیا مشهدگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
مهر مادرگروه نویسندگان
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
در مسیر بندگی
لواسان تا کانی مانگاگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
اسرائیل اسیرگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
شیخ عبدالکریمگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
ستاره ای دیگر از آسمان نورانی شهادت احترام به مادر و پدر انسان رو به کجاها که نمیرسونه
عالی و روان و خواندنی
روحت شاد شهید بزرگوار 🌹
کتاب بسیارجذاب آموزنده است توصیه به دقیق خواندنش میکنم بلکه بتوانیم ادامه دهنده راه شهدایمان باشیم
سلام بر همه شهیدان و این شهید بزرگوار خوش به سعادت و عاقبتشان، إن شا الله به یاری خدا ما هم عاقبت به خیر دنیا و آخرت شویم آمین 🤲
کتاب خوبیه. بیشتربرا نوجوونا وجوونا
خواندن زندگینامه شهدا توفیق است انشاءالله که دستمان را در دو دنیا بگیرند