معرفی و دانلود کتاب مسافر ملکوت + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مسافر ملکوتsubscriptionAvailable

کتاب مسافر ملکوت

۴.۷(از ۲۴ امتیاز)
نوع کتاب
پدیدآورندگان: 
گروه نویسندگان
categoryدسته‌بندی: 
دفاع مقدس

قیمت:

۱۵,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مسافر ملکوت

«مسافر ملکوت» گزیده‌ای از زندگینامه و خاطرات طلبه و دانشجوی شهید علی‌عباس حسین‌پور است که به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: دی‌ماه سال ۱۳۶۱ بود. اطراف ساحل خرمشهر مستقر بودیم. یک روز به سمت گمرک خرمشهر رفتیم. کشتی‌های ژاپنی را دیدیم که آنجا به گِل نشسته بودند. جنگ باعث شده بود که دیگر آنجا فعالیت نداشته باشند. از این که این‌گونه اقتصاد کشور به هم ریخته ناراحت شدیم. ارتش عراق استحکامات خیلی قوی‌ای داشت. سنگرهایشان خیلی محکم بود. جای پای غوّاصان را کنار ساحل می‌دیدیم. فرمانده ما جناب آقای سیاوش جانی مسئولیت خاصی نسبت به بچه‌ها داشت. از روی اسکله وارد یک لنج شدیم. آقای جانی نگذاشتند ما بایستیم، چون در تیررس عراقی‌ها قرار داشتیم. همان موقع عراقی‌ها متوجه حضور ما شدند. چند خمپاره به سمت ما شلیک کردند. خمپاره‌ها به اطراف لنج و اسکله خورد. فاصله بین شناور و ساحل حدود پنجاه متر بود. این مسیر هیچ پوششی از نظر امنیتی نداشت و ما باید این مسیر را طی می‌کردیم و به سمت سنگرهای پدافندی گمرک خرمشهر برمی‌گشتیم. یکی‌یکی شروع کردیم به دویدن. خودمان را به سنگرها رساندیم. نوبت به علی‌عباس رسید. دقیقاً به یاد دارم که علی‌عباس با سرعت و دقت از سمت اسکله به سمت سنگر دوید. من همین‌طور از داخل سنگر به او نگاه می‌کردم. همان موقع دو تا خمپاره به سمت چپ اسکله و در نزدیکی علی‌عباس خورد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مسافر ملکوت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابمسافر ملکوت
موضوعدفاع مقدس
نویسندهگروه نویسندگان
انتشاراتانتشارات شهید ابراهیم هادی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۳/۲۹
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۷.۹۶ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۷۸۴۱۱۳۶
تعداد صفحه‌ها۱۲۸ صفحه
قیمت کتاب۱۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

ⓈⒶⓂⒶⓃ
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۲۸

عالی و روان و خواندنی

۰
reyhaneh1
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

سلام بر همه شهیدان و این شهید بزرگوار خوش به سعادت و عاقبتشان، إن شا الله به یاری خدا ما هم عاقبت به خیر دنیا و آخرت شویم آمین 🤲

۰
کاربر ۱۵۶۰۴۲۴علیزاده
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۱/۱۶

کتاب بسیارجذاب آموزنده است توصیه به دقیق خواندنش میکنم بلکه بتوانیم ادامه دهنده راه شهدایمان باشیم

۰
شهاب
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۱/۳۱

روحت شاد شهید بزرگوار 🌹

۰
هامان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۲۹

خدا هم شهید بزرگوار رو و هم پدر و مادرشون رو بیامرزه و شفاعت کنن ما رو

۰
"zeinab 82"
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۲۵

خیلی خوب بود ممنون

۰
کاربر ۲۴۱۲۷۰۵
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۰۷

کتاب خوبیه. بیشتربرا نوجوونا وجوونا

۰
کاربر 9819868
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۲۴

واقعا زیبا بود،کار برای خدا و خالص بودن در راه خدا، انسان رو به جاهای والایی میرسونه.

۰
123456
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۰۲

خواندن زندگینامه شهدا توفیق است انشاءالله که دستمان را در دو دنیا بگیرند

۰

بریده‌هایی از کتاب

پروردگار عالم می‌فرمایند: اگر آن‌هایی که به من پشت کرده‌اند می‌دانستند چطور چشم به راهشان نشسته‌ام و چطور اشتیاق برگشتن آن‌ها را دارم، از شوق من می‌مردند و بندبند بدنشان جدا می‌شد. بندهٔ من به حقی که تو بر من داری من دوستت می‌دارم. تو هم به حقی که بر تو دارم دوستم داشته باش که هیچ دوستی بهتر از دوستی من و تو نیست.
M.S.H
۳۲
مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی که از علمای تهران بودند، نقل کردند: شبی در نجف بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت‌الله مدنی و خلوت شدن مسجد ناگهان دیدم آقای مدنی شروع به گریستن کرد! چون به من اظهار لطف داشتند، به خودم جرأت دادم و علت گریهٔ ناگهانی ایشان را پرسیدم. ایشان فرمودند: بعد از نماز یک نفر امام زمان (عج) را دیده است که به او فرموده‌اند: «ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند!» من هم تا این را شنیدم متأثر شدم و گریستم. آیت‌الله مجتهدی فرمودند: بعدها دقت کردم و متوجه شدم امام زمان (عج) این گلایه را به خود ایشان (شهید مدنی) گفته بودند!!!
mohammad
۲۰
مقام معظم رهبری در توصیف آنچه از یک جوان نمونه در جامعه مورد انتظار است فرمودند: تحصیل، تهذیب، ورزش.
امیر رضا
۱۹
بارها دیده‌ام که برخی دوستان، از اینکه فرزندشان اهل مسجد نیست و به راه‌های انحرافی کشیده شده گله می‌کنند، من هم از این دوستان سؤال می‌کنم که در زمان نوجوانی فرزندتان، چقدر او را با خودتان به جلسات دینی و قرآنی بردید؟ چقدر همراه او به مسجد رفتید؟ جواب اکثر این افراد منفی است. یعنی در زمانی که شخصیت فرزند شکل می‌گیرد، با جلسات مذهبی بیگانه بوده، حالا توقع داریم که به سمت دین و مذهب گرایش پیدا کند. که این کمی دور از ذهن است.
امیر رضا
۱۶
خدایا تو را به احدیت خودت، به عزت و جلالتت قسم، ما را در آتش عشق خودت بسوزان، تا شاید راه وصل و قربت بر روی ما بینوایان و مظلومان و بیچارگان باز گردد.
M.S.H
۱۳
در حین وضو، دعای وضو را می‌خواند و می‌گفت: خدایا صاحب ما تویی پس درود فرست بر محمد (ص) و آل او. وقتی آب بر روی دست راستش می ریخت، می‌گفت: خدایا به حق پیامبر عظیم‌الشأن (ص) فردای قیامت نامهٔ اعمال ما را به دست راست ما بده. وقتی آب را روی دست چپشان می‌ریخت می‌گفت: خدایا به حق پیامبر عظیم‌الشأن (ص) نامهٔ اعمال ما را فردای قیامت به دست چپ ما مده.
M.S.H
۱۰
: ترک و تنها گذاشتن ولی فقیه در حد شرک به خدا است. اگر ولی فقیه نباشد، اسلام به درد نمی‌خورد. می‌شود شبیه فرقه‌های انحرافی که راه را اشتباه رفتند.
امیر رضا
۹
بعضی آدم‌ها مثل فرشته هستند. نمی‌مانند و می‌روند. بعضی‌ها درکشان می‌کنند و بعضی‌ها نه.
S.A.H
۹
مرحوم آیت‌الله مجتهدی تهرانی که از علمای تهران بودند، نقل کردند: شبی در نجف بعد از اتمام نماز جماعت پشت سر آیت‌الله مدنی و خلوت شدن مسجد ناگهان دیدم آقای مدنی شروع به گریستن کرد! چون به من اظهار لطف داشتند، به خودم جرأت دادم و علت گریهٔ ناگهانی ایشان را پرسیدم. ایشان فرمودند: بعد از نماز یک نفر امام زمان (عج) را دیده است که به او فرموده‌اند: «ببین این شیعیان بعد از نماز بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند!» من هم تا این را شنیدم متأثر شدم و گریستم. آیت‌الله مجتهدی فرمودند: بعدها دقت کردم و متوجه شدم امام زمان (عج) این گلایه را به خود ایشان (شهید مدنی) گفته بودند!!!
کاربر ۱۵۴۵۹۴۷
۷
علی‌عباس به این جلسات خیلی علاقه داشت. او همیشه دوستانش را به انس با قرآن و حضور در جلسات قرآنی دعوت می‌کرد و می‌گفت: به برکت قرآن است که انسان راه درست را پیدا می‌کند. به برکت این جلسات است که تفکر انقلابی پیدا می‌کند.
امیر رضا
۶
شهیدان زندهتصویر جلد کتاب شهیدان زنده
گروه نویسندگان
شهید گمنام ( ۷۲ روایت از شهدای گمنام و جاویدالاثر)تصویر جلد کتاب شهید گمنام ( ۷۲ روایت از شهدای گمنام و جاویدالاثر)
گروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگی‌نامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدی‌پورتصویر جلد کتاب برای قاتلم؛ زندگی‌نامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدی‌پور
گروه نویسندگان
قرار یکشنبه هاتصویر جلد کتاب قرار یکشنبه ها
گروه نویسندگان
وصالتصویر جلد کتاب وصال
گروه نویسندگان
تا شهادتتصویر جلد کتاب تا شهادت
گروه نویسندگان
بیا مشهدتصویر جلد کتاب بیا مشهد
گروه نویسندگان
مدافعان حرمتصویر جلد کتاب مدافعان حرم
گروه نویسندگان
دیدار با ملائک: زندگینامه و خاطرات سردار شهید جلیل ملک‌پورتصویر جلد کتاب دیدار با ملائک: زندگینامه و خاطرات سردار شهید جلیل ملک‌پور
گروه نویسندگان
راهیان علقمه، چهل روایت از دلدادگی شهدا به قمر بنی هاشم حضرت عباس علیه السلامتصویر جلد کتاب راهیان علقمه، چهل روایت از دلدادگی شهدا به قمر بنی هاشم حضرت عباس علیه السلام
گروه نویسندگان
شیدای شهادتتصویر جلد کتاب شیدای شهادت
گروه نویسندگان
نوجوان پنجاه‌سالهتصویر جلد کتاب نوجوان پنجاه‌ساله
گروه نویسندگان
سفیر بیداریتصویر جلد کتاب سفیر بیداری
گروه نویسندگان
مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)تصویر جلد کتاب مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)
گروه نویسندگان
فاطمیون: زندگینامه و حکایت‌های شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیونتصویر جلد کتاب فاطمیون: زندگینامه و حکایت‌های شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیون
گروه نویسندگان
مهر مادرتصویر جلد کتاب مهر مادر
گروه نویسندگان
همسایه پیامبر (ص): زندگی‌‌نامه و خاطرات شهید داوود داناییتصویر جلد کتاب همسایه پیامبر (ص): زندگی‌‌نامه و خاطرات شهید داوود دانایی
گروه نویسندگان
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکهتصویر جلد کتاب راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه
گروه نویسندگان
مسافر کربلاتصویر جلد کتاب مسافر کربلا
گروه نویسندگان
علی ‌بی خیالتصویر جلد کتاب علی ‌بی خیال
گروه نویسندگان