کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر
معرفی کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر
کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر نوشتهٔ علی صفایی حایری است. انتشارات لیله القدر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر
کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر حاوی جلد ۱۲ از مجموعهٔ «تطهیر با جاری قرآن» است. این کتاب، لیله القدر را شبی سرنوشتساز معرفی میکند که در آن انسان باید باتوجهبه نیازهای خود، نقشهٔ راه خود را از طرح و برنامهریزی و هدفگذاری گرفته تا عمل به این طرح و برنامه، مشخص کند. علی صفایی حائری با روش ویژهٔ قرآنی خود، جریانی را که این سوره در فکر و جان او دارد، به ما منتقل میکند تا دریابیم این سوره توضیحی است بر شب تقدیر نعمتها و شب تنزیل نیروهای حق بر قلب. این کتاب با دیدی تازه به سورهٔ قدر، شب قدر را فرصتی بینظیر برای انسانهای مشتاق حرکت معرفی میکند که باید با جمعبندیِ سرمایهها و استعدادها، برای این امکانات، طرح و برنامهای عملی آماده و معین کنند؛ زیرا ضرورت طرح و تقدیر، نهتنها برای دنیای آدمی بلکه امری است مستمر که حیات اخروی او را نیز در بر میگیرد.
خواندن کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ تفسیر قرآن پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شبی برتر از یک عمر؛ سوره قدر
««سَلامٌ... لَیلَةُ الْقَدْرِ سَلامٌ.»
این قَدْر و اندازهٔ خدا و این قدر و تقدیر تو و این امر و برنامهٔ ولی و این کتاب و طرح و تقدیر، هنگامی که با هم هماهنگ شوند، به چه میانجامند جز سلام ...؟! و این است که شب تقدیرهای خدای و تو و ولایت، شب سلام و امن است؛ شب پاکسازی از هر عیب و آفت است. اگر تو نعمتهای خدا را با طرح ولایت و کتاب خدا هماهنگ کنی و با موضوعات جاری و گرفتاریها و نیازهای موجود تطبیق بدهی، توانستهای در این شب قدر به سلام برسی و از خرابکاری و دوبارهکاری و کندکاری نجات یابی.
عظمت شب قدر به همین خاطر است که تمامی اینها با هم جمع شدهاند و فقط انتظار تقدیر و تدبیر تو را دارند، که با قدر نعمت و با قدر ولایت که متمم نعمتهاست و با قدر کتاب که در این شب جمعاند، تنها میماند قدر تو و بیدارباشِ تو و طرحریزی تو که باید با توجه به نیازها و کمبودها و ضرورتهای جاری و آن قدرها هماهنگ باشد؛ چون همانطور که گذشت، طرح بر اساس هدف است و هدف تو بر اساس هوس نمیماند، که باید با توجه به دو اصل:
۱. «قدر و امکانات تو»،
۲. «نیازها و ضرورتها و شرایط جامعه تو» شکل بگیرد.
وقتی میخواهی برای زمینت نقشه بریزی، باید هدف را در نظر بگیری؛ و این هدف، هوس نیست که من دلم میخواهد اینجا منار بسازم! باید هدف تو با امکانات زمین و شرایط آن و با نیازها و ضرورتهای موجود در جامعه تو هماهنگ باشد.
در زمین سست و در جامعه گرسنه، آپارتمان نمیسازند، که مرغداری مناسبتر است؛ چون با سستی زمین و نیاز جامعه، با قدر و اندازه زمین و ضرورتهای جاری، هماهنگ است... پس در نظر گرفتن این قدر و امکان، و ایجاد آن طرح و تقدیر، و هماهنگ شدن با ولایتِ معمار و دستور او، به عهده توست و این قدر توست که میان قدر خدا، نعمتها و سرمایهها و قدر ولایت که ملائکه و روح میآورند، با توجه به کتاب نازل، رابطه برقرار میکند و نیازهای جاری را تأمین میسازد.»
حجم
۲۶٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۸ صفحه
حجم
۲۶٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۸ صفحه
نظرات کاربران
کسی که طرح ندارد کسی که نقشه ندارد مهره نقشه دارها خواهد شد.
کل کتاب در چند جمله قابل خلاصه بود نیاز به ۴۵ صفحه نبود نصر کتاب مناسب نبود بریده بریده و منصل بود
... فاجعه این است که ما بیش از طرح، بر روی مصالح کار می کنیم و بیش از برنامه، بر روی تشکیلات تاکید می نماییم...
اتفاقی که در این کتاب و در حالت کلی در تعالیمات. تالیفات آقای صفائی وجود دارد، به انسان نگاهی تازه و زاویه ای جدید جهت بررسی را معرفی میکند و این دیدگاه یاعث میشود تا انسان خود را به اندیشه
نوشته های استاد خیلی عالیه ولی خیلی حجم کتاب کم بود همش مقدمه و حاشیه و پانویس بود. کتاب نبود چند برگ بیشتر نبود. این انتشارات لیله القدر فقط از یه نوشته کوتاه بلده کتاب تولید کنه
نظری ندارم. انتظار بیشتری داشتم با توجه به اسم کتاب. فکر نمیکردم سیاسی باشه