کتاب شغل های رویایی در مهندسی
معرفی کتاب شغل های رویایی در مهندسی
کتاب شغلهای رویایی در مهندسی نوشتۀ کولین هینسون با ترجمۀ مجید عمیق در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسیده است. به دنیای شغلهای رویایی خوش آمدید. این کتاب مصور، جزو مجموعۀ برترین شغلها در حوزۀ STEM (علوم، فناروی، مهندسی، ریاضی) و مناسب برای نوجوانان و گروه سنی بالای ۱۵ سال است.
درباره کتاب شغل های رویایی در مهندسی
کتاب شغل های رویایی در مهندسی در مجموعۀ شغلها در حوزه STEM قرار دارد. این مجموعه شامل چهار کتاب میشود که عبارتاند از: «شغلهای رویایی در مهندسی»، «شغلهای رویایی در فناوری»، «شغلهای رویایی در علوم» و «شغلهای رویایی در ریاضی». نوجوانان ضمن مطالعۀ این کتابها با توجه به توانمندیها و علاقهشان در هر کدام از این شغلها شناخت کافی به دست میآورند.
تحصیل در حوزۀ فناوری، ریاضی، علوم و مهندسی دروازههای هیجانآمیز، جالب، حیرتآور و خارقالعادهای را به روی دوستدارانش باز میکند. یا خواندن کتابهای این مجموعه خواننده درمییابد که کار کردن در این حوزهها به معنی آن نیست که همۀ وقت باید در آزمایشگاه یا پشت مانیتور کامپیوتر سپری شود، بلکه میتوان در عرصههای گوناگون هر بخش کار کرد. از طراحی رباتها تا توسعۀ اشکال جدید انرژی، مشاغل قرن ۲۱ در مهندسی فقط به سایتهای ساختمانی محدود نمیشود. کتاب شغلهای رویایی در مهندسی به بررسی امکانات هیجانانگیز و در حال تغییر جهان میپردازد که تحصیل در رشتۀ مهندسی میتواند منجر به آن شود. کتاب شغلهای رویایی در مهندسی به خواننده کمک میکند تا دربارۀ هر کدام از این شغلها و نیز بازدهی و تأثیر کاری که انجام میدهد، شناخت کافی به دست آورد.
چاپ سهبعدی؛ مهندسی سبز؛ مهندسی مسابقات اتومبیلرانی؛ ساخت اعضای مصنوعی بدن؛ مهندسی حفاری؛ مهندسی کفشهای ورزشی مخصوص دویدن؛ تولید اسباببازی؛ کشتیسازی؛ مهندسی ساخت آسمانخراش؛ ترنهای هوایی شهربازی؛ مهندسی هواپیما؛ احداث پل، شغلهایی هستند که کتاب شغلهای رویایی در مهندسی آنها را معرفی و مسیر دسترسی به آنها را توضیح میدهد.
خواندن کتاب شغل های رویایی در مهندسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای دانستنیها و نیز نوجوانان علاقهمند به رشتههای فنی و مهندسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شغلهای رویایی در مهندسی
«مهندسان علوم زیتس در زمینهی طراحی و ساخت اندامهای مصنوعی بدن و جایگزین کردن آنها با اندامهایی که از بین رفته اند یا دچار نارسایی شدهاند، فعالیت میکنند. یکی از حوزههای مهمی که مهندسان علوم زیستی روی ان کار میکنند، نوآوری در طراحی و ساخت اندامهای مصنوعی است. این اندامها اصطلاحاً «پروتز» نامیده میشوند. حتی در برخی از این اندامها یا همان پروتزها از تراشههای الکترونیکی استفاده میشود که در مقابل فرمانهایی که استفادهکننده به آنها میدهد، میتوانند واکنش نشان دهند. همچنین مهندسان علوم زیستی سعی میکنند نوعی از اندامهای مصنوعی طراحی کنند که بتوانند در برابر هر نوع واکنش فکری استفادهکننده، پاسخ دهند.»
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه