کتاب هندبوک تصفیه آب دگرمونت ۲۰۰۷ (جلد دوم)
معرفی کتاب هندبوک تصفیه آب دگرمونت ۲۰۰۷ (جلد دوم)
کتاب هندبوک تصفیه آب دگرمونت ۲۰۰۷ (جلد دوم) (فصل ۳ - ۴) نوشتهٔ جین ماری روول و گروهی از نویسندگان با ترجمهٔ بهاره کریمی دونا و مرجان خائز و مریم رجائی شریف آبادی است و نشر عطران آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب هندبوک تصفیه آب دگرمونت ۲۰۰۷ (جلد دوم)
کتاب هندبوک تصفیه آب به دلیل اصلاحات متعدد در همه نسخه ها، به یکی از اصلیترین مراجع این رشته تبدیل شده است. نسخه جدید کتاب در خصوص مشکلات بحرانی در زمینه منابع آب هماکنون منتشر شده است. این مشکلات بیش از هر زمان دیگری سازمانهای بینالمللی، متصدیان و محققان را به چالش میکشد. گروههای تحقیق و توسعه دگرمونت به این مشکل به عنوان موضوع اصلی نگاه میکنند. بدیهی است این رویه در توسعه راهکارهای جدید برای حفاظت از آیندگان ما کمک شایانی خواهد کرد.
اکنون بر دو راهکار به عنوان رویکردی واحد و قابل استفاده تمرکز میکنیم: پذیرش این واقعیت که همگی حق دسترسی به آب را دارند، مسئلهای که یکی از هزاران اهداف اجلاس ژوهانسبورگ سال ۲۰۰۲ بود؛ و سپس انتشار گزارش کمدسوس بودجه آب برای بشر در مجمع جهانی آب کیوتو در سال ۲۰۰۳.
تردیدی نیست که از نظر مبادلات بینالمللی و انتشار اسناد مرجع، پیشرفت زیادی حاصل شده است و این پیشرفت، پایههای نهادی، مالی و فنی را برای حل مشکلات موجود در سراسر جهان ایجاد کرده است: در جنوب، نیاز به تأمین آب آشامیدنی و تصفیه فاضلاب؛ و در شمال، طرحهای ارضی جدید در حال ظهور، با شهرهایی که به گسترش خود ادامه میدهند؛ پروژههای صنعتی و کشاورزی که بیشتر و بیشتر از این منبع گرانبها مصرف میکنند، همچنین تخلیه آلایندهها در محیط طبیعی که به طور مداوم آبخوانها و سفرههای زیرزمینی را آلوده میکنند.
راههای زیادی برای حفظ منابع و تأمین آب با کیفیت و همچنین از بین بردن تأثیرات منفی ناشی از فعالیتهای انسان بر طبیعت، کشف شده است. با این حال بدون آنچه میشل کامدسوس «انقلابی در رفتار بازیگران سامانههای آب» مینامد، تأمین این ضروریترین حق بشر، یعنی دسترسی به آب آشامیدنی، برای کسانی که در حال حاضر از آن بهرهمند نیستند غیرممکن خواهد بود.
بازیگران حوزه آب با توجه به تخصصشان بیش از هر زمان دیگری ایفای نقش میکنند. مردان و زنان دگرمونت از سال ۱۹۳۹، متخصص تصفیه آب هستند. این متخصصان، تصفیهخانههای تولید آب آشامیدنی، واحدهای نمک زدایی اسمز معکوس، گیاهان ازبینبرنده آلودگی فاضلاب و همچنین تصفیه لجن را طراحی، اجرا و بهره برداری میکنند.
کتاب هندبوک تصفیه آب، این تخصص را رسمیت بخشیده و آن را به یکی از پیشرفتهترین مراجع تبدیل کرده است. در واقع، در سال ۱۹۵۰ دگرمونت، سنگ بنای علم واقعی تصفیه آب را بنیان گذاشت و این دانش را در جهتی که متکی به فناوری باشد، پیش برد. همچنین با فراهم آوردن ابزارهای فنی لازم برای شناسایی و درک راه حلها، مشارکت بین دگرمونت و بازیگران سامانههای ابرسانی را ارتقا داد.
نسخه جدید این کتاب با فصلهای جدیدی در مورد تصفیه لجن، در سال ۲۰۰۷ چاپ شده است. نحوه استفاده از غشاها برای تصفیه لجن، یک پیشرفت واقعی طی سالهای اخیر و یک مزیت جدید از نظر حفظ سلامت، به شمار میرود. این فرآیند، اهمیت فنون نمکزدایی، بهویژه روشهایی را که از اسمز معکوس برای تأمین آب در مناطق خشک و بیآب استفاده میکنند یادآوری میکند.
خواندن کتاب هندبوک تصفیه آب دگرمونت ۲۰۰۷ (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به متخصصان و مهندسان تصفیه آب پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۹۷ صفحه
حجم
۱۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۹۷ صفحه