دانلود و خرید کتاب تکامل زن سارا جیکز رابرتز ترجمه ویدا کرمی
تصویر جلد کتاب تکامل زن

کتاب تکامل زن

معرفی کتاب تکامل زن

کتاب تکامل زن نوشتهٔ سارا جیکز رابرتز و ترجمهٔ ویدا کرمی است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در حوزهٔ روان‌شناسی و برای زنان.

درباره کتاب تکامل زن

کتاب تکامل زن به شما یاد می‌دهد به ترس‌هایتان پشت کنید و زندگی خود را متحول سازید. این کتاب تقدیم شده است به زنانی که تصمیم گرفته‌اند آنچه را تاکنون بودند رها کنند؛ زنانی که جسارت کافی برای کشف آنچه می‌توانند بدان تبدیل شوند، دارند. سارا جیکز رابرتز این کتاب را در ۱۱ فصل نوشته است. او یک تاجر، نویسندهٔ کتاب‌های پرفروش و شخصیتی رسانه‌ای است که گفته شده است ماهرانه میان حرفه، انجمن و خانواده‌اش تعادل برقرار کرده است. به‌گفتهٔ مترجم این اثر، محتوای کتاب «تکامل زن» و جان کلام آن، پیام‌های عاشقانهٔ فراوانی در بر دارد که نیازمند نکته‌سنجی و عمق‌نگری است.

خواندن کتاب تکامل زن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تکامل زن

«زنانی مانند مریم، وجه تشابه بسیاری با حوا داشتند. برنامه‌های هر دوی آن‌ها به هم ریخت. هر دوی آن‌ها مسئولیت تولید و به عمل آوردن بذر را داشتند. هر دو، شرکایی داشتند که به تسهیل انجام آنچه خداوند می‌خواست ازطریق آن‌ها به انجام برساند کمک کردند. وجود هر دوی آن‌ها تهدیدی برای دشمن محسوب می‌شد.

آن‌ها تفاوت آشکاری نیز با یکدیگر داشتند: حوا از دلیل برگزیده شدن خود آگاه بود، اما مریم از دلیل انتخاب شدن خود مطمئن نبود.

این کتاب رو به پایان است، اما نمی‌توانم اجازه دهم آن را ببندید، بدون اینکه بگویم لحظه‌هایی خواهند بود که از خودتان بپرسید چرا خداوند شما را برای مشاهده عظمت خود انتخاب کرده است! فقط کافی است چند بار ناامیدی را تجربه کنید تا به جایی برسید که انتظار ناامیدی و تراژدی آسان‌تر از انتظار کشیدن این باشد که خداوند شما را تحت‌تأثیر قرار دهد. فارغ از ضربه‌های روحی متنوعی که تجربه کرده‌اید، همه ما در وضعیت بی‌اعتمادی مشابهی قرار داریم. سوزش درد در ما زندگی می‌کند و واقعی‌تر از احتمال بهبود شرایط می‌شود.

این امر ما را از تمایل برای تسکین یا امید به بهبود اوضاع بازنمی‌دارد، اما وقتی اوضاع واقعاً بهتر می‌شود، گاهی رسیدن به احساس ارزشمندی و لیاقت برای آنچه پیش رو داریم، دشوار است. به قول معروف، بخشیدن بهتر از دریافت کردن است. این امر به‌خصوص درباره کسی صادق است که به‌هیچ‌وجه نمی‌داند چگونه دریافت کند.

اگر شما هم این‌گونه هستید، قلب و ذهن خود را به این مفهوم باز کنید. می‌خواهم شما را به جایی ببرم که انتظارات زیادی دارید. می‌خواهم دوباره انتظار زیبایی از زندگی داشته باشید.

برای برخی از شما، این ایده همانند تقویت امید پس از بارها ناامیدی به نظر می‌رسد، اما اگر هنوز روی کره زمین هستید، یعنی چیز خوبی برای دیدن وجود دارد. اگر بتوانید با انتظار دوباره برای چیزهای خوب احساس راحتی کنید، یکی از دعاهایم برای این کتاب اجابت می‌شود. دعا می‌کنم به این باور برسید که چیزهای بزرگ‌تری در راه است و شما لایق دریافت آن‌ها هستید. باور به لیاقت برای چیزهای بزرگ‌تر دشوار است، به‌خصوص وقتی‌که اعمالمان باعث شده باور کنیم نه‌تنها لایق نیستیم، بلکه به‌خاطر سابقه‌ای که داریم، نمی‌توانیم به خودمان اعتماد کنیم.

وقتی به زندگی گذشته خود نگاه می‌کنید و لحظه‌هایی را می‌بینید که انتظارات بهتری داشتید، اما اوضاع به‌گونه دیگری رقم خورد، یاد می‌گیرید که دیگر به قلبتان اعتماد نکنید. وقتی برنامه‌ای که مشتاق آن بودید را دنبال کردید، اما آن برنامه طبق انتظار شما پیش نرفت، یاد می‌گیرید که به اشتیاق خود اعتماد نکنید. می‌توانید با تمام وجودتان به خداوند اعتماد کنید. پرسش بزرگ این است: آیا می‌توانید یاد بگیرید حتی پس از اعتماد به خداوند و دل دادن به او، دوباره به قلب خود اعتماد کنید؟»

sinsad
۱۴۰۲/۱۲/۱۹

به ترسها پشت کنیم که بدتره که...

۱۴۰۳/۰۷/۱۴

محتوی کتاب در مورد معنا زندگی است یه جاهایی احساس کردم روان ترجمه نشده و مفهوم را به خوبی انتقال نمی دهد

تو اشتباهاتت نیستی، نقایصت نیستی.
MELIKA

۷۰%