کتاب چند گام تا آرامش
معرفی کتاب چند گام تا آرامش
کتاب «چند گام تا آرامش» نوشتۀ نجمه اسدی کرم است و انتشارات امید کویر آن را منتشر کرده کرده است. کتاب چند گام تا آرامش به خوانندگان کمک میکند تا افسردگی و اضطراب خود را مدیریت کنند.
درباره کتاب چند گام تا آرامش
احساسات ناخوشایندی مانند اضطراب و افسردگی ۲ اختلال بسیار شایع و مهم هستند که می توانند زندگی روزمرۀ افراد را تحت تأثیر قرار داده و کیفیت زندگی را کاهش دهند اما خبر خوب این است که قابل تشخیص و مدیریت هستند. اضطراب مجموعهای از علائم ذهنی و رفتاری هستند که توانایی افراد را در انجام کارها و وظایف روزمره مختل می کنند. اضطراب ممکن است به جسم و روح فرد آسیب بزند و اورا به لحاظ اجتماعی منزوی کند. از سوی دیگر افسردگی حالتی عاطفی مزاجی است که انگیزه،احساسات مثبت و انرژی افراد را کاهش میدهد و موجب کاهش عملکرد فرد در کارها و کم توانی در انجام وظایف زندگی می شود.
کتاب چند گام تا آرامش به خوانندگان کمک میکند که این احساسات را نخست درک کرده و سپس روشهای مدیریت آن را بیاموزند. توجه به فاکتورهای روانشناختی و بهداشت روانی جامعه، ارائۀ راهحل و راهکارهای مدیریت اضطراب و افسردگی، بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب و کمک به تشخیص این مشکلات از اهداف نجمه اسدی کرم برای نوشتن این کتاب به شمار میروند.
کتاب چند گام تا آرامش در ۸ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عارت است از: «فصل اول: مقدمه به اضطراب و افسردگی»، «فصل دوم: علل و عوامل مؤثر در اضطراب و افسردگی»، «فصل سوم: انواع اضطراب و افسردگی»، «فصل چهارم: علائم و نشانههای اضطراب و افسردگی»، «فصل پنجم: تشخیص اضطراب و افسردگی»، «فصل ششم:مدیریت اضطراب و افسردگی»، «فصل هفتم: راهکارهای مواجهه با اضطراب و افسردگی در زندگی روزمره»، «فصل هشتم: ارتباط اضطراب و افسردگی با بیماریهای جسمی»
خواندن کتاب چند گام تا آرامش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای روانشناسی، موفقیت و خودیاری پیشنهاد می کنیم.
بخشی از کتاب چند گام تا آرامش
«شیوع اضطراب و افسردگی در جوامع مختلف جهان به دلیل عوامل متعددی رخ میدهد. فشارها و استرسهای زندگی مدرن، نیاز به رقابت و انطباق با انتظارات اجتماعی، اقتصادی و نگرانیهای مرتبط با آینده از جمله عوامل اصلی ایجاد این اختلالات هستند. همچنین تغییرات فرهنگی و اجتماعی، فناوری و رسانهها و شرایط اقتصادی هر کشور نیز میتوانند نقشی در شیوع این اختلالات ایفا کنند. اختلالات ژنتیکی نیز میتوانند عامل شیوع اضطراب و افسردگی باشند. تحقیقات نشان دادهاند که این اختلالات به طور معمول در خانوادهها به صورت ژنتیکی انتقال مییابند و افرادی که تاریخچۀ خانوادگی از اضطراب و افسردگی دارند، بیشتر به ابتلا به این حالات علاقهمند هستند.»
حجم
۴۵۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۴۵۷٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه