کتاب تمثیلات رهبری
معرفی کتاب تمثیلات رهبری
کتاب الکترونیکی «تمثیلات رهبری» نوشتهٔ وحیده فرحی با ویرایش رامین بابازاده و مؤسسهٔ ویراستاران در نشر معارف چاپ شده است.
درباره کتاب تمثیلات رهبری
بخش اول کتاب تمثیلات رهبری که «اوصاف و ارکان اسلام در تمثیل» نام دارد، شامل ۲ فصل «نبوت و رسالت پیامبران» و «امامت و ولایت» است. بخش دوم این کتاب، به تمثیلات «علمی - فرهنگی» اختصاص یافته که از ۴ فصل: «تعلیم و تعلّم»، «عقیده و اندیشه»، «فرهنگ» و «فرهنگ صداوسیما» تشکیل شده است. «طاعت و عبودیت»، «امر به معروف و ترک گناه»، «همگام با قرآن»، «اخلاق در خانواده»، «زهد و تقوا»، «جنگ و شهادت» و «ویژگیهای انسان» از جمله مباحثیاند که در بخش سوم با عنوان «تمثیلات عبادی و اخلاقی» بیان شدهاند. عناوین فصلهای هشتگانهٔ بخش چهارم کتاب تمثیلات رهبری عبارتاند از: «انقلاب اسلامی»، «نظام اسلام»، «دوست و دشمن»، «نظام طاغوت»، «استعمار»، «آمریکا»، «اخلاق سیاسی در ایران» و «وظایف اخلاقی و اجرایی مسئولین جمهوری اسلامی». بخش پنجم یعنی «تمثیلات اقتصادی»، در ۳ فصل «نوع نگرش بر کار و کارسازی»، «فرهنگ دخل و خرج» و «سلطهٔ اقتصادی» تنظیم شده است.
کتاب تمثیلات رهبری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند با سخنان و منش آیتاللّه خامنهای بیشتر آشنا شوند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب تمثیلات رهبری
«وحدتگرایی در مَنش پیامبران
وقتی که انسانها دارند زندگی میکنند در یک جامعهٔ جاهلی، پیغمبر که میآید در این جامعه، انسانهای همه مطیع و رام را، انسانهای همه به یک سو و یک جهت را در دسته میکند؛ یک دسته را از این غَوایَت، گمراهی، سرگشتگی نجات میدهد، راهشان را عوض میکند، میشوند دو دسته. به این معنا که گفتم، پیغمبرها عامل اختلافند؛ به این معنا پیغمبرها عامل دوئیتاند. یادتان باشد به این معنا که گفتم یعنی چه، تا اگر خواستید جایی نقل کنید، نگویید فلان کس میگوید که پیغمبر عامل اختلاف است. به این معنا پیغمبر عامل اختلاف است. به کدام معنا؟ به اینجور که همه دارند مثل واگنهای یک قطاری میروند طرف سراشیب سقوط، پیغمبر میآید از عقب این واگنها را میگیرد، بعضی از واگنها خودشان را از دست پیغمبر جدا میکنند، میروند طرف سراشیب سقوط، یک عده از این نگاهداری پیغمبر استقبال میکنند؛ بین واگنها اختلاف میافتد. این قافله دارند میروند به طرف دزدها، دارند میروند به طرف مرگگاه، دارند میروند به طرف زلزلهخیز؛ پیغمبر میآید، میگوید نروید، یک عدهای به حرف او گوش میدهند و نمیروند، یک عدهای گوش نمیدهند و میروند؛ پس میشوند در جبهه، اختلاف. به این معنا، پیغمبرها میآیند در میان اجتماعات اختلاف و دوئیت ایجاد میکنند، منتها دوئیتی در میان جامعهای که یکپارچه گمراه بود. میآیند میگویند برگردید طرف خدا. بین آن یکپارچهها اختلاف میافتد؛ بعضی برمیگردند، بعضی برنمیگردند. پس یک جبهه جدیدی، یک صفبندی جدیدی، یک موضعگیری متقابل جدیدی با آمدن پیغمبر در جامعه به وجود میآید.»
حجم
۱۵۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه
حجم
۱۵۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه