کتاب یخ شکن ها
معرفی کتاب یخ شکن ها
کتاب «یخ شکن ها» نوشتۀ تام بیگ ال شرایتر و ترجمۀ علی اصغر شجاعی است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است. این کتاب بر این موضوع تمرکز کرده است که چگونه هر مشتری احتمالی را برانگیزانیم که از ما تقاضای معرفی فرصت شغلی داشته باشد.
درباره کتاب یخ شکن ها
کتاب یخشکنها: چگونه هر مشتری احتمالی را برانگیزانیم که از ما تقاضای معرفی فرصت شغلی داشته باشد به افرادی که در زمینه فروش، بازاریابی شبکهای یا توسعه کسبوکار فعالیت میکنند، کمک میکند تا با روشهای مؤثر ارتباطی و روانشناختی، مشتریان احتمالی را جذب و با آنها تعامل سازنده برقرار کنند. این کتاب به طور خاص به مسئلهای میپردازد که بسیاری از افراد در فروش با آن مواجه هستند: چگونگی شروع مکالمه و جلب علاقه مخاطب بدون فشار بیش از حد. تام بیگ ال شرایتر در این اثر با استفاده از تکنیکهای ساده و روان، توضیح میدهد که چگونه میتوان بدون تحمیل یا احساس ناخوشایند در مشتری، آنها را به درخواست بیشتر در مورد محصول یا خدمات واداشت.
تام بیگ ال شرایتر در کتاب یخشکنها با بهرهگیری از تجربههای خود در زمینۀ فروش، مخاطبان را به استفاده از زبان ساده و مستقیم، بیان سؤالات جذاب و استفاده از روشهای انگیزشی ترغیب میکند. این کتاب به افراد یاد میدهد که چگونه با رویکرد دوستانه و مؤثر، یخِ بین خود و مشتریان احتمالی را بشکنند و زمینهای برای معرفی فرصتهای شغلی یا محصولات خود فراهم کنند. کتاب یخشکنها یک راهنمای عملی و مفید برای کسانی است که میخواهند در فروش موفقتر باشند و توانایی ایجاد ارتباطات اولیه قوی با مشتریان را بهبود ببخشند.
خواندن کتاب یخ شکن ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کسانی که وارد حوزۀ بازاریابی شبکهای شدهاند و همچنین علاقهمندان به کتابهای خودیاری و موفقیت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب یخ شکن ها
«ما هر دو برای غذاخوردن به رستوران دنی رفتیم. هر دو به همان پیشخدمت سفارش غذا دادیم. تنها تفاوت این است که شما جملههای متفاوتی را به کار بردید. چون جملههای مناسب متفاوتی را انتخاب کردید، مشتریان احتمالی بسیار زیادی دارید که از شما خواهش میکنند که فرصت شغلی خود را توضیح دهید و شما دارید زندگی رؤیایی خود را تجربه میکنید. چون من جملههای نامناسب را به کار بردم، غرغر میکنم که هیچکس نمیخواهد وارد کسبوکار من شود و من حرفهٔ بازاریابی شبکهای را با سرخوردگی و ناکامی ادامه میدهم.»