کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران
معرفی کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران
کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران همراه با مروری بر تاریخچه روابط ایران و روسیه نوشتهٔ امید عزتی است و انتشارات هورین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران
کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران ۲۲۶ صفحه و ۵ فصل دارد که فصل اول مروری کوتاه بر تاریخچه روابط ایران و روسیه (از قرن نهم تا پوتین) است. فصل دوم به بررسی روابط اقتصادی ایران و روسیه میپردازد. فصل سوم دربارهٔ روابط ایران و روسیه پس از جنگ سرد. توضیح میدهد. عنوان فصل چهارم محور ایران و روسیه در ژئوپلیتیک جدید خاورمیانه است که روابط ایران و روسیه را در شرایط جدید جهانی مورد بحث قرار می دهد و اما فصل پنجم چالشها، تنشها،محدودیتها و فرصتها برای آیندهٔ دو کشور را بیان می کند.
دربارهٔ روابط کنونی ایران و روسیه دیدگاههای مختلفی وجود دارد که میتوانیم این دیدگاهها را به سه دسته تقسیم کنیم. یکی دیدگاه خوشبین به روابط ایران و روسیه، دومی که مقابل دیدگاه اول است دیدگاه بدبین به روابط ایران و روسیه است و اما نظر سومی که میگوید دو دیدگاه قبلی خیلی کلی و خیلی سنتی هستند و در چارچوب فضای تئوریک دوره جنگ سرد قرار دارند. این دیدگاه میگوید باید از این فضا بیرون آمد و به روابط ایران و روسیه در شرایط فعلی نگاه کرد که سه رکن اساسی دارد: ایران در دورۀ جمهوری اسلامی، روسیۀ جدید و شرایط جدید جهانی. اگر ما تعریف درستی از این سه رکن داشته باشیم میتوانیم برداشت درستی از روابط ایران و روسیه داشته باشیم.
خواندن کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر علاقهمند به تاریخ هستید و دوست دارید در مورد تاریخچه روسیه و روابط این کشور با ایران بیشتر بدانید، این کتاب برای شماست. این کتاب دربارهٔ سه دیدگاه اصلی که در مورد روابط ایران و روسیه وجود دارد توضیح داده و به شما کمک می کند به برداشت درستی از روابط ایران و روسیه برسید و اسیر دیدگاه های کلاسیک و سنتی نشوید.
بخشی از کتاب روابط ایران و روسیه بعد از انقلاب اسلامی در ایران
«کمونیستها که کنترل مرئی و نامرئی شوراها را به دست داشتند، به دو گروه اکثریت (بلشویک) و اقلیت (منشویک) تقسیم شدند. در آوریل ۱۹۱۷ لنین رهبر بلشویکها از تبعید به روسیه بازگشت و با شعار «صلح، نان، زمین» که بیانگر خواستهای مردم بود علیه دولت موقت به مقابله پرداخت؛ مبارزهای که در ۷ نوامبر با پیروزی لنین پایان یافت. بلشویکها نام «حزب کمونیست اتحاد شوروی» بر خود نهادند و قدرت را به دست گرفتند.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۲۶ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۲۶ صفحه