معرفی و دانلود کتاب پنج جرعه تشنگی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
احیاء

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پنج جرعه تشنگی

«پنج جرعه تشنگی» به قلم محمدرضا زائری (متولد ۱۳۴۹)، واگویه‌هایی به شادباش میهمانی خداوند در ماه مبارک رمضان است. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «اگر تشنگی و گرسنگی کودکی در صحرای آفریقا و دردکشیدن مردی در قله‌های آلپ هم برایتان ناگوار شد، اگر بی‌سامانی جوانی در آن سوی دنیا که نه از کیش شماست و نه از خاک شما برایتان درد بود، اگر مرغ آرزوهایتان از خانه و شهر و دیارتان گذشت و به دورترین مرزی رسید که خداوند چشم‌هایی را منتظر و بی‌قرار بزرگ‌شدن آرزوهایتان نگه داشته است، روی ماه روزه‌هایتان را ببوسید...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پنج جرعه تشنگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپنج جرعه تشنگی
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه ویژه ماه مبارک رمضان

Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۷/۰۳/۱۳

از آقای زایری بیشتر انتظار داشتم پیشنهاد میکنم قبل از خرید و مطالعه نمونه ش رو دانلود کنید تا مثل من دپرس نشید

اميرمتين
۱۳۹۶/۰۳/۲۴

حیف کاغذ که اینجوری اسراف میشه😔 لازمه این همه کاغذ هدردادن؟

s.latifi
۱۳۹۷/۰۳/۱۶

قشنگ بود/ولی راست میگن کاغذ اضافی زیاد استفاده شده بود.