کتاب فراکارآفرینی ۲
معرفی کتاب فراکارآفرینی ۲
کتاب «فراکارآفرینی ۲» نوشتۀ جیم کالینز و بیل لزیر و ترجمۀ محمدحسین اکبرزاده و زهره رامشک اصلی است و انتشارات فرا کارآفرینی وابسته به آینده سازان زهره آن را منتشر کرده است. این کتاب به مدیران آموزش میدهد که چطور از دل کسبوکارشان، شرکت عالی و ماندگار بسازند.
درباره کتاب فراکارآفرینی ۲
کتاب فرا کارآفرینی ۲ به این پرسش اصلی پاسخ می دهد که چرا و چطور بعضی از شرکتهای نوپا، عالی و ماندگار می شوند و برخی نه. مطالب کتاب فراکارآفرینی ۲ برای کارآفرینان و رهبران شرکت های کوچک تا متوسط بسیار مفید است و مطالب جامع و کاملی دربارۀ تصمیمات ارتباطی، رهبری، چشمانداز، راهبرد و شانس ارائه میدهد.
جیم کالینز کتابهای متعددی در حوزۀ مدیریت نوشته است. کتابهای معروفی مانند ساختن برای ماندن و خوب تا عالی از جمله آثار اوست. او همواره تلاش کرده است تا تجربهها و دانش خود را برای کشف حقایق کارآفرینی در اختیار خوانندگان قرار دهد. او چاپ اول کتاب فرا کارآفرینی را با همکاری بیل لیزیر نوشت، بعد از آنکه کتاب بسیار موردتوجه قرار گرفت، تصمیم گرفتند کتاب دیگری بنویسند و برای رهبران شرکتهای کوچک تا متوسط که در پی ساختن شرکتی عالی و ماندگار هستند، نقشۀ راه طراحی کنند. فصل اول کتاب فرا کارآفرینی ۲ به داستان آشنایی جیم کالینز و بیل لیزیر و چگونگی همکاریشان و تأثیر دانش بیل در بخش زیادی از مطالب کتاب اختصاص دارد.
کتاب فرا کارآفرینی ۲ در ۹ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارتاند از: «فصل اول: من و بیل»، «فصل دوم: هدف عالی بدون افراد عالی فایدهای ندارد»، «فصل سوم: سبک رهبری»، «فصل چهارم: چشمانداز»، «فصل پنجم: شانس به آدمهای بااراده رو میکند»، «فصل ششم: عامل موفقیت شرکتهای بزرگ - نقشه»، «فصل هفتم: راهبرد»، «فصل هشتم: نوآوری» و «فصل نهم: برتری تاکتیکی»
خواندن کتاب فراکارآفرینی ۲ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به مدیران شرکتها و سازمانها و همچنین علاقهمندان به حوزۀ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب فراکارآفرینی ۲
«در اکتبر ۲۰۰۷، استیو جابز با من تماس گرفت تا راجع به ایدهاش برای تأسیس دانشگاه اپل صحبت کند. او میخواست با این کار اپل را تبدیل به شرکت بزرگ و ماندگاری کند که همیشه نتایج برتری را تولید کند و تا مدتها پس از مرگش، نقش خاصی داشته باشد. او میخواست که اپل مثل خیلی از شرکتهای موفق پس از جدایی بنیانگذارانش دچار سقوط دلسردکنندهای نشود و یکی از آن شرکتها نشود که دنیا به آن نیازی ندارد.
در اواسط صحبتمان نتوانستم جلوی کنجکاویام را بگیرم و از او پرسیدم که وقتی در روزهای تیرهوتار ۱۹۹۷ برای نجات اپل برگشت، چه حس و حالی داشت. یادتان باشد که کمتر کسی در آن دوران فکر میکرد که اپل بتواند به عنوان شرکت مستقل زنده بماند، چه برسد به اینکه دوباره بر عرش بنشیند.»
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۲۷ صفحه
حجم
۳٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۲۷ صفحه