کتاب انرژی و حرکت
معرفی کتاب انرژی و حرکت
کتاب انرژی و حرکت نوشتۀ گروه نویسندگان و ترجمۀ حسن سالاری است و با ویراستاری مرضیه کاظمی در انتشارات شهر قلم به چاپ رسیده است. ما در این کتاب با بعضی از مهمترین منابع انرژی که انسان از آنها بهرهبرداری میکند، آشنا میشویم و اطلاعات مفید و ارزشمندی کسب میکنیم.
درباره کتاب انرژی و حرکت
واژۀ انرژی هرروز برای چیزهای متفاوتی به کار میرود. برای مثال، ممکن است بگوییم بعضی از غذاها انرژی کافی ندارند یا سیاستمداران دربارۀ بحران انرژی به ما هشدار میدهند. وقتی هم که خسته هستیم میگوییم انرژی نداریم. از سنین پایین به ما دربارۀ منابع جایگزین انرژی یاد میدهند و شبهعلمها از انرژی روحی و معنوی حرف میزنند. اما انرژی واقعا چیست؟ انرژی در این کتاب به معنای توانایی ایجاد تغییر، انجام کار یا تغییر شکل و به حرکت درآوردن به کار رفته است. تعریف دیگری نیز برای واژۀ انرژی وجود دارد که به منابع طبیعی لازم برای تولید انرژی، چنانکه مهندسان و فیزیکدانها میدانند، مربوط میشود. این عامل در اقتصاد جهان نقش بسیار مهمی دارد و شاید بتوان گفت که یکی از هدفهای بیشتر جنگهای اخیر، دستیابی به منابع انرژی بوده است. کتاب انرژی و حرکت در چهار فصل ما را با برخی از مهمترین منابع انرژی که انسان از آنها بهرهبرداری میکند، آشنا میکند و میبینیم که چگونه مهارت و خلاقیت انسان توانسته با دستگاههای گوناگونی که ساخته است صورتهای مختلف انرژی را به خدمت بگیرد.
خواندن کتاب انرژی و حرکت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمامی کسانی که به دنبال کسب اطلاعات بیشتری هستند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انرژی و حرکت
«ساخت موتورهای بخار در انقلاب صنعتی موجب شد مهندسان فرمولهای و مفاهیمی برای توصیف بازده گرمایی و حرکتی سامانههایی که میسازند، پدید آورند. بنابراین، سخن گفتن دربارۀ انرژی را آغاز کردند. انرژی یک مقدار فیزیکی انتزاعی است. این سخن یعنی نمیتوان آن را در حالتی خالص اندازهگیری کرد، بلکه فقط نوسانهای انرژی را در سامانههای مادی میتوان مشاهده کرد. این نوسانها معادل کاری هستند که نیاز است تا یک سامانه را از حالت آغازین به حالت بعدی تغییر دهد. انرژی نه ایجاد میشود و نه نابود میشود، بلکه فقط از حالتی به حالتی دیگر تغییر مییابد.»
حجم
۲۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
حجم
۲۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه