دانلود و خرید کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش ابراهیم درستی ولی آبادی
تصویر جلد کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش

کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش

معرفی کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش

کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش نوشتۀ ابراهیم درستی ولی‌آبادی و ویراستۀ الهام کسائی‌پور و فائزه علی‌زاده در انتشارات هورین به چاپ رسیده است. این کتاب ضمن اشاره به پیشینۀ تاریخی بازی فوتبال، رابطۀ فوتبال با سیاست و تأثیر جنگ‌های میان کشورها بر این بازی ورزشی را بررسی کرده است.

درباره کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش

فوتبال، ورزشی تیمی و محبوب‌ترین بازی در سراسر جهان است. قدمت فوتبال به چندین سده پیش از میلاد و به سرزمین چین بازمی‌گردد. این ورزش به‌تدریج در یونان و روم باستان نیز رواج یافت. فوتبال مدرن در ۱۸۶۶ و در مدارس انگلستان پا گرفت و به‌تدریج به تمام نقاط جهان گسترده شد. با شکل‌گیری سازمان جهانی فوتبال، فیفا، در ۱۹۰۴ و برگزاری جام جهانی فوتبال، این ورزش بسیار گسترده شد.

این ورزش در کشورهایی که آغارگر فوتبال بودند نام‌های مختلف داشت. در چین تسو چو، در ژاپن کِمَری و در یونام و روم هارپاستوم نامیده می‌شد. نام فوتبال را اولین بار مردم انگلیس به کار بردند. در ایالات متحده این بازی ساکر نامیده می‌شد.

کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش در ۴ فصل تدوین شده است. نویسنده در فصل اول با تعریف بازی فوتبال و پیشینۀ آن، موضوع اخلاق در فوتبال را مطرح کرده است. فصل دوم به موضوع فوتبال و سیاست اختصاص یافته و رابطۀ میان فوتبال و سیاست در ایران بررسی شده است. فصل چهارم کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش دربارۀ تأثیرات جنگ‌های بین‌المللی قدرت‌های بزرگ بر ورزش فوتبال است. در این فصل تناقض‌های موجود در نظام بین‌الملل بررسی و به موضوع تأثیر جنگ روسیه و اوکراین بر فوتبال اشاره شده است. در ادمه، نویسنده حملۀ آمریکا و انگلیس به افغانستان را در همین چهارچوب بررسی کرده و قسمتی را به عملکرد فیفا اختصاص داده است.

خواندن کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به همۀ دوستداران کتاب‌های مرتبط با روابط بین‌الملل و نیز علاقه‌مندان به ورزش‌های تیمی به‌ویژه فوتبال پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب فوتبال سیاسی در دنیای ورزش

«فوتبال از آسیا ظهور کرد و در این قاره‌ی کهن آغاز گردید. شواهد تاریخی نشان می‌دهد که قدمت بازی فوتبال به سده‌ی دوم و سوم پیش از میلاد در چین بازمی‌گردد. پرچم‌دار این ورزش دودمان هان بودند که به توپی چرمی پرشده از پر و مو لگد می‌زدند. دور این توپ‌ها حدود ۴۰-۳۰سانتی‌متر بوده است. این بازی چینی «تسو چو» نام داشت و امپراتوری هان در دوران زمامداری خود، این بازی را در سراسر چین گسترش داد. نوع دیگری از این ورزش حدود ۶۰۰-۵۰۰ سال بعد در ژاپن آغاز گردید؛ اما هیچ مسابقه‌ی رقابتی میان ژاپن و دودمان هان صورت نگرفت. در آن زمان، بازیکنان در دایره‌ای نسبتاً کوچک می‌ایستادند و توپ را از یکدیگر عبور می‌دادند. «کمری» نام ژاپنی این بازی بود و در مقایسه با فوتبال امروزی بیار متفاوت بود. سپس فوتبال در یونان و به شکل ورزش هارپاستوم در روم نیز ذرواج پیدا کرد. فوتبال در بازی‌های یونانیان و رومیان تغییرات عمده‌ای یافت؛ به‌طوری که دو تیم در یک میدان مستطیل‌شکل که خط میانی میدان نیز داشته است، بازی می‌کردند. مردمی که هارپاستوم بازی می‌کردند، اغلب مردم خشنی بودند، به توپ لگد می‌زدند تا آن را از خط دروازه عبور دهند یا به کس دیگری پاس بدهند که وی چنین عملی انجام دهد.»

@amirali93
۱۴۰۳/۰۲/۰۲

کتاب خوبیه همیچیو درباره ی فوتبال سیاسی یاد میده. در کل کتابه خوبیه 👍👍

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۰ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان