کتاب مقصر بودن بگونیا ایبارولا + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب مقصر بودن

«مقصر بودن» مجموعه داستان‌هایی به قلم بِگونیا ایبارُولا و به تصویرگری علی‌رضا اسدی از مجموعه احساسات خود را بشناسیم است.

در یکی از داستان‌های این کتاب می‌خوانیم:

سنجاب سالتارینا در باغ زیبایی زندگی می‌کرد؛ در لانه‌ای که پدر و مادرش در بالاترین نقطه‌ی بلندترین کاج درست کرده بودند. لانه از شاخه‌ها، پوست درخت نخل و تکه‌هایی که از این‌جا و آن‌جا جمع کرده بودند، ساخته شده بود.

پدر و مادر سنجاب برای زندگی به باغ دیگری رفته و سالتارینا را با خواهرش برینکاپینوس که از او بزرگ‌تر بود، گذاشته بودند. طی تابستان، آن‌ها مشغول بازی و پریدن از درختی به درخت دیگر بودند، کلاغ‌ها را دنبال می‌کردند و میوه‌ی کاج‌هایی را که هنوز سبز بود، می‌خوردند.

زندگی سالتارینا با آرامش سپری می‌شد تا این‌که پاییز از راه رسید و همراه آن باد و سرما هم آمد. آن‌ها دیگر حوصله‌ی بازی نداشتند و بیش‌تر وقتشان را در لانه می‌گذراندند.

یک روز بادی شدید باعث شد شاخه‌ای که لانه را به آن محکم کرده بودند، بشکند.

سالتارینا سر خواهرش برینکاپینوس فریاد کشید: «تقصیر توست! فکر می‌کردم لانه را خوب بسته‌ای... تو بزرگ‌تر هستی و مسئولی.»

ـ معلومه که آن را خوب بسته‌ام، اما فکر نمی‌کردم شاخه بشکند. درستش خواهم کرد، نگران نباش.

آن‌ها خیلی همدیگر را دوست داشتند، اما مثل همه‌ی خواهر و برادرها بعضی‌وقت‌ها دعوا هم می‌کردند.

یک روز دیگر، وقتی برینکاپینوس سعی می‌کرد از درخت بالا برود، کاج خیلی بزرگی از دستش دَر رفت و از بدشانسی به سرِ خواهرش سالتارینا که پایین بود، خورد.

سالتارینا فریاد زد: «آی، آی، آی! چه ضربه‌ای زدی! تقصیر تو شد که سرم درد گرفت.»

یازهرا(س)
۱۳۹۸/۰۵/۱۳