معرفی و دانلود کتاب مقصر بودن + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مقصر بودنsubscriptionAvailable

کتاب مقصر بودن

نوع کتاب
۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب مقصر بودن

«مقصر بودن» مجموعه داستان‌هایی به قلم بِگونیا ایبارُولا و به تصویرگری علی‌رضا اسدی از مجموعه احساسات خود را بشناسیم است.

در یکی از داستان‌های این کتاب می‌خوانیم:

سنجاب سالتارینا در باغ زیبایی زندگی می‌کرد؛ در لانه‌ای که پدر و مادرش در بالاترین نقطه‌ی بلندترین کاج درست کرده بودند. لانه از شاخه‌ها، پوست درخت نخل و تکه‌هایی که از این‌جا و آن‌جا جمع کرده بودند، ساخته شده بود.

پدر و مادر سنجاب برای زندگی به باغ دیگری رفته و سالتارینا را با خواهرش برینکاپینوس که از او بزرگ‌تر بود، گذاشته بودند. طی تابستان، آن‌ها مشغول بازی و پریدن از درختی به درخت دیگر بودند، کلاغ‌ها را دنبال می‌کردند و میوه‌ی کاج‌هایی را که هنوز سبز بود، می‌خوردند.

زندگی سالتارینا با آرامش سپری می‌شد تا این‌که پاییز از راه رسید و همراه آن باد و سرما هم آمد. آن‌ها دیگر حوصله‌ی بازی نداشتند و بیش‌تر وقتشان را در لانه می‌گذراندند.

یک روز بادی شدید باعث شد شاخه‌ای که لانه را به آن محکم کرده بودند، بشکند.

سالتارینا سر خواهرش برینکاپینوس فریاد کشید: «تقصیر توست! فکر می‌کردم لانه را خوب بسته‌ای... تو بزرگ‌تر هستی و مسئولی.»

ـ معلومه که آن را خوب بسته‌ام، اما فکر نمی‌کردم شاخه بشکند. درستش خواهم کرد، نگران نباش.

آن‌ها خیلی همدیگر را دوست داشتند، اما مثل همه‌ی خواهر و برادرها بعضی‌وقت‌ها دعوا هم می‌کردند.

یک روز دیگر، وقتی برینکاپینوس سعی می‌کرد از درخت بالا برود، کاج خیلی بزرگی از دستش دَر رفت و از بدشانسی به سرِ خواهرش سالتارینا که پایین بود، خورد.

سالتارینا فریاد زد: «آی، آی، آی! چه ضربه‌ای زدی! تقصیر تو شد که سرم درد گرفت.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مقصر بودن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابمقصر بودن
عنوان در زبان مبدأCuentos para sentir : educar las emociones,La culpa., ۲۰۱۳. ©۲۰۰۳
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهبگونیا ایبارولا
مترجمنوشین جعفری
انتشاراتانتشارات با فرزندان
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۳.۲۱ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۷۲۴۳۶۴۰
تعداد صفحه‌ها۳۶ صفحه
قیمت کتاب۱۳۰۰۰ تومان
برچسبمجموعه احساسات خود را بشناسیم، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

یازهرا(س)
۱۳۹۸/۰۵/۱۳

عاشق این کتاب هستم

۰