کتاب خشم
خواندن نظراتمعرفی کتاب خشم
«خشم»مجموعه داستانهایی به قلم بِگونیا ایبارُولا و به تصویرگری علیرضا اسدی از مجموعه احساسات خود را بشناسیم است. این کتاب به کودکان کمک میکند تا هیجان خشم و مهارت مدیریت آن را بیاموزند.
در یکی از داستانهای این کتاب به نام «خرس بداخلاق» میخوانیم:
خرس راپُسو وقتی آهوهای کوچک جنگل از کنار غار او گذشتند، با غرش گفت: «نزدیک نشو که خیلی خطرناکم!»
و همهی آنها با ترس زیاد پا به فرار گذاشتند.
پدر و مادر آهوها از آنها میپرسیدند: «چرا میدوید؟»
ـ چون وقتی از نزدیکی غار خرس راپُسو میگذشتیم، نعرههای وحشتناکی کشید و گفت که نزدیک شدن به او بسیار خطرناک است.
آهوهای بزرگ به یکدیگر نگاه کردند و سرهایشان را تکان دادند، چون خیلی خوب نمیفهمیدند که چه پیش آمده.
ـ خرس راپُسو خطرناکه؟ اتفاقی باید افتاده باشد. او هیچوقت به ما حمله نکرده و همیشه غذایش را با ما تقسیم کرده است. وقتی کوچک بودیم، با او بازی میکردیم. راپسو روی زمین پیچ و تاب میخورد و ما قلقلکش میدادیم و خیلی خوشاخلاق و مهربان بود...
به خاطر همین آهوها تصمیم گرفتند جلسهای ضروری با دیگر حیوانات جنگل ترتیب دهند ببینند چه بر سر خرس بزرگ آمده است.
بقیهی حیوانات جنگل هم با نگرانی در جلسه حاضر شدند، چون خرس به بچههای آنها نیز غریده بود و همه خیلی ترسیده بودند.
اعتماد به نفس
بگونیا ایبارولا