معرفی و دانلود کتاب خجالت + خلاصه رایگان

کتاب خجالت

۳.۴(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خجالت

«خجالت» نوشته بِگونیا ایبارُولا و به تصویرگری علی‌رضا اسدی است. این کتاب از مجموعه احساسات خود را بشناسیم، دربردارنده داستان‌های کوتاهی است که در آن به کودکان کمک می‌کند احساس خجالت را بشناسند و به درستی آن را مدیریت کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خجالت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خجالت
عنوان انگلیسی:Cuentos para sentir : educar las emociones,La vergüenza , ۲۰۱۳. ©۲۰۰۳
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
حجم فایل کتاب:۱.۷۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۷۲۴۳۵۶۵
تعداد صفحه‌ها:۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۹۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه احساسات خود را بشناسیم، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

کتاب آموزنده ای بود و این خجالت جزء مسائل روز و مبتلا به نوجوان ها وجوانان ماست

sahar
۱۳۹۹/۰۱/۲۷

کتاب داستانی کودکانه ی خوبی است و پدرو مادرایی که بچه های کوچک خجالتی دارن، میتونن ازش استفاده کنن

۱۳۹۷/۱۲/۲۸

عالی بود نظر شما چیه 😗😗😗

مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۲/۱۳

کتاب نسبتا خوبیه سه تا داستان کوتاه برای خجالت داره همون ۱۰۰۰ میارزه

بهنوش
۱۴۰۵/۰۲/۰۷

کتابش بیشتر برای سنین نوجوان هست حالت قصه طور داره بد نیست اما من دنبال یه کتاب روانشناسی رفع خجالت بودم به هرحال باتوجه به قیمت کمش مقبول متشکرم.

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۰/۲۲

کتاب خوبی است ی سوال،؟

Maryam Dadi
۱۴۰۲/۰۴/۱۸

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود

melika
۱۴۰۲/۰۴/۱۷

من خیلی از این کتاب خوشم امد...

بریده‌هایی از کتاب

وقت آواز خواندن او را نشنیده بودند و فکر می‌کردند که بیمار است. روزی تصمیم گرفتند او را پیش دکتر نغمه‌ای که دکتر خوبی بود، ببرند. دکتر متخصص پرندگان آوازخوان بود و او را کاملاً معاینه کرد تا ببیند آیا مشکلی هست یا نه!
زینب دهقانی
گفت: «پدر و مادرم مشکل دارند؟» ـ بله کارلوس. اگر آن‌ها می‌خواهند همه چیز را بی‌عیب و نقص انجام دهی، به این دلیل است که آن‌ها هم می‌خواهند همه چیز را بی‌عیب و نقص انجام دهند و نمی‌توانند شاد باشند تا وقتی که بفهمند اشتباه کردن طبیعی است و طبیعی است که در انجام بعضی کارها بهتریم و در بعضی دیگر نه و همیشه کارها آن‌طور که می‌خواهیم نمی‌شود.
سحر
زینب دهقانی
ـ من خیلی دستپاچه شدم، چون دلم می‌خواست بهترین باشم و در نمایش آواز بخوانم. ولی وقتی فکر کردم که همه‌ی پدر و مادرها آواز خواندنم را گوش می‌دهند و باید بی‌عیب و نقص بخوانم، صدایم بد شد. نت را اشتباهی و خارج۱ خواندم و همه‌ی همکلاسی‌هایم زدند زیر خنده و به من گفتند: «عجب قناری‌ای! و تو نوه‌ی حنجره‌طلا هستی؟» از آن روز به بعد در مدرسه به من می‌خندند
اعتماد به نفس
هالی ام مگی
غم
ترک عادات بد
سباستین لوکسلی
کمرویی، خجالت، جسارت و ابراز وجود، اضطراب اجتماعی، مهارت‌های اجتماعی، در کودکان، نوجوانان و بالغین
سیداصغر ساداتیان
ترس
آموزش الگویابی پیش دبستان
زهره کافی
کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم (خلاصه کتاب)
تینا سیلیگ
اعتیاد: عوامل، علایم، و پیشگیری (ویژه‌‌‌ی پدر و مادرها)
زهرا سلطانی
چگونه فرزندانی مسئولیت پذیر پرورش دهیم؟
افسانه درویشی
اسرار ارتباط مؤثر (اسراری که با دانستن آن‌ها بهتر می‌توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید)
رضا حیدری قاسم‌آبادی
غرور خوب، غرور بد