با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

دانلود و خرید کتاب کلیدهای رفتار با کودک دوساله
نویسنده: مگ زویبک
مترجم: سارا رئیسی طوسی
۴٫۱ از ۳۶ نظر
۴٫۱ از ۳۶ نظر
برای خرید و دانلود کتاب کلیدهای رفتار با کودک دوساله نوشته مگ زویبک و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب کلیدهای رفتار با کودک دوساله
«کلیدهای رفتار با کودک دوساله» نوشته مگ زویبک، پرستار و روانشناس کودک است.
بچههای دوساله واقعا هیجانانگیز و دوستداشتنی هستند، و حداقل بعضی از اوقات میتوان از مصاحبت با آنها لذت برد.
در این کتاب با تغییرات فراوان کودک دوسالهتان طی سالی که پیش رو دارد، آشنا میشوید. بخش اول، «فرزند دوساله شما چگونه رشد و تغییر خواهد کرد»، رشد و تغییر او را در رابطه با شما، در نحوه تفکر و روش استفاده او از حواس و مهارتهای جسمی خود برای یادگیری، توصیف میکند. این فصل، شامل کلیدهایی است که تأثیر مراحل رشد فرزندتان را در رفتار او طی این فعالیتهای روزمره بررسی میکند. هر یک از کلیدهای این بخش را میتوانید به صورت مستقل مطالعه کنید، اما اگر همه کلیدهای آن را بخوانید، بر توانایی شما در درک فرزند دوسالهتان خواهد افزود. روند رشد بچهها با یکدیگر متفاوت است و در هر کودکی جنبههای گوناگون رشد، تأثیرات متفاوتی بر هم میگذارند. مراحل رشد کودکان گاهی به صورت جهشی و گاهی به صورت گامهای بسیار کوچک طی میشوند.
بخش دوم، «سبک مزاجی»، تفاوتهای رفتاری گوناگون بچهها را با ذکر جزییات آن توصیف میکند. همه دوسالهها در نهایت مراحل رشد یکسانی را پشت سر میگذارند اما هر کدام، این مرحله را با روشی منحصر بهفرد طی میکنند. اگر بیاموزید که سبک فرزند خود را درک کنید از متفاوت بودن او با بچههای دیگر و با خودتان کمتر احساس ناراحتی خواهید کرد.
در بخش سوم، «رفتارها و بدرفتاریهای نوعیِ دوسالهها» ، درباره رفتارهای گوناگونی که میتوانید طی سال آینده از فرزند خود انتظار داشته باشید، میخوانید. این بخش به شما میگوید که رفتارها و بدرفتاریهای فرزندتان چگونه قسمتی از مراحل رشد او را تشکیل میدهد و راهکارهایی را به شما میآموزد تا بتوانید از پس چالشهایی که این دوره نه چندان وحشتناک در زندگی شما ایجاد میکند برآیید و از آنها لذت ببرید.
سایر کتابهای مگ زویبک
قیمت نسخه چاپی۳۵,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۸۲/۱۲/۰۲
شابک۹۷۸-۹۶۴-۶۱۸۱-۵۹-۵
مشاهده همه نظرات (۱۷)کتاب بسیار کاربردیه در دوسالگی خیلی موقعیتهای پرتنش و نگران کننده پیش میاد و در اغلب موارد سردرگم هستی که چه واکنش درستی باید در برابر رفتار کودک نشان بدی این کتاب راهنمای خیلی خیلی خیلی خوبیه با مثال های عینی به
کتاب خوبی بود☺ نکاتی رو که بیان کرده کاربردی هستند و شناخت خوبی رو از یک کودک دوساله به مادران میده😊
وقتی به سفارش دوستی این کتابو گرفتم گمان نمیکردم روشهاش کاربردی و عملی باشه...اما برخلاف تصورم در خیلی از مواقع حرفهای درستی رو میزد و من در کمال ناباوری میفهمیدم چقدر اشتباه رفتار میکردم. راستش همه ی ما والدین بصورت
کتابی بسیار عالی و به تمامی پدر و مادرهایی که بچه دوساله دارند توصیه میکنم حتما یکبار مطالعه کنند. من بچه دوساله دارم که خیلی از ویژگی هاشو تو این کتاب بیان کرده بود و من تازه متوجه شدم خیلی از
خیلی کتاب خوب و کاربردیای هست. واقعا خیلی به من کمک کرده.
از نظر من که عالیه . روی داداش کوچیکم جواب داده
کتاب عالی بود در واقع از خوندنش لذت بردم ساده و روان و کاربردی خیلی از روش هایش به نظر ساده میان، اما کادبردی بود، من زود نتیجه گرفتم!
دوستانی که واسه دانلود مشکل داشتن، منم امکان دانلود نداشتم، به پشتیبانی پیام دادم، رفع شد مشکل
واقعا عالی و کاربردی. شدیدا توصیه می شود
بعضی از مطالب دیگه استفاده نمیشه اما در کل کتاب کاربردی و خوبیه