کتاب اصول حسابرسی ۱ سیدمهدی خادم + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب اصول حسابرسی ۱

کتاب اصول حسابرسی ۱ نوشتهٔ سید مهدی خادم و سید عباس برهانی و حسین مقدم است. انتشارات آذرکلک این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب در حوزهٔ اقتصاد و اصول حسابرسی نوشته شده است.

درباره کتاب اصول حسابرسی ۱

کتاب اصول حسابرسی ۱ کتابی در زمینهٔ اقتصاد و حسابرسی است. سید مهدی خادم و سیدعباس برهانی و حسین مقدم در این کتاب به‌طور جامع و کاملی به تعریف حسابرسی و اصول آن پرداخته‌اند. هدف آن‌ها بیشتر تألیف کتابی مفید برای آشنایی دانشجویان با اصول حسابرسی و کاربرد آن است. حسابرسان به ارزیابی اطلاعات می‌پردازند و برای این کار باید اطلاعات قابل بازبینی و اثبات داشته باشند؛ همچنین استانداردهایی را باید در اختیار داشته باشند تا بتوانند به کمک آن‌ها به کار ارزیابی اطلاعات بپردازند. در سیستم اقتصادی امروز انتقال و گزارش اطلاعات مالی و اقتصادی صحیح به مراکز اقتصادی دارای اهمیت شگرف است. نویسندگان این کتاب کوشیده‌اند تا در این کتاب به مسائلی مانند تعاریف، ارزیابی و کاربرگ‌های حسابرسی و آیین رفتار حرفه‌ای بپردازند. این کتاب ۸ فصل دارد. عناوین فصل‌های این کتاب «کلیات و آشنایی با حسابرسی»، «استانداردهاي حسابرسی- آئین رفتار حرفه‌ایی»، «مسئولیت قانونی حسابرس در برابر تقلب و اشتباه - ارزیابی حسابرس از رعایت قوانین و مقررات»، «حرفه حسابرسی مستقل و برنامه‌ریزي در حسابرسی»، «کنترل‌های داخلی»، «شواهد حسابرسی»، «نمونه‌گیری در حسابرسی» و « کاربرگ‌های حسابرسی» است.

خواندن کتاب اصول حسابرسی ۱ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به استادان، محققان، کارشناسان و به‌ویژه دانشجویان رشته‌های اقتصاد، حسابداری و حسابرسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اصول حسابرسی ۱

«ما درباره نقش حسابرسان در جامعه و این که مسئولیت حسابرسان چگونه افـزایش یافتـه اسـت صحبت کردیم حال با ارائه تعریف از حسابرسی به بررسی دقیق تر آن می‌پردازیم.

حسابرسی جمع‌آوری و ارزیابی شواهد درباره اطلاعات مالی بـه منظـور تعیـین و گـزارش درجـه انطباق این اطلاعات با معیارهای از پیش تعیین‌شده و اعلام نتایج حاصله به ذینفعان است حسابرسی باید توسط فرد باصلاحیت انجام شود.

یا حسابرسی عبارت است از: فرایند منظم و سیستماتیک جمع‌آوری و ارزیابی بـی‌طرفانـه شـواهد پیرامون ادعاهای مدیریت درباره‌ي فعالیت‌ها و رویدادهای اقتصادی یک واحـد اقتصـادی بـه منظـور تعیین درجه انطباق این ادعاها یا اظهارات با معیارهای از پیش تعیین‌شده و گزارش نتایج آن به افـراد ذینفع.

براي انجام حسابرسی باید اطلاعات قابل بازبینی و اثبات و همچنین اسـتانداردهایی (معیارهـایی) در اختیار باشد تا حسابرسان بتوانند به ارزیابی اطلاعات بپردازند اطلاعات می‌تواند شکل‌های متعددي به خود بگیرد. حسابرسان به طور معمول در انجام حسابرسی سر و کارشان با اطلاعات کمـی شـامل صورت‌های مالی شرکت‌ها و اظهارنامه‌های مالیاتی اشخاص است. همچنین حسابرسان به حسابرسی اطلاعاتی که عینیت و قابلیت کمیت پذیری کمتري دارند همچون بررسـی اثربخشـی سیسـتم‌هـای رایانه‌ای و کارایی عملیات تولیدی نیز می‌پردازد.»