کتاب برنامه ریز قانون جذب ساسان جعفرنیا + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب برنامه ریز قانون جذب

کتاب الکترونیکی «برنامه‌ریز قانون جذب: برنامه ۳۰ روزه ایجاد زندگی رویایی شما» نوشتهٔ ساسان جعفرنیا، هانیه غفرانی، بهاره قاسمی و مهدی صفایی خرم است که نشر زمان تغییر آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب یک پلنر یا دفتر برنامه‌ریزی طراحی شده و هدف آن کمک به خواننده برای ایجاد تغییرات مثبت و هدفمند در زندگی با تکیه‌بر اصول قانون جذب است. ساختار کتاب شامل جداول، نمودارها و تمرین‌های روزانه است که مخاطب را در مسیر دستیابی به اهداف و رویاهایش همراهی می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برنامه ریز قانون جذب

«برنامه‌ریز قانون جذب» اثری در دستهٔ ناداستان و خودیاری است که با رویکردی عملی و ساختارمند، مخاطب را به یک سفر ۳۰ روزه برای ایجاد تغییرات بنیادین در زندگی دعوت می‌کند. نویسندگان کتاب، با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و آموزه‌های قانون جذب، مجموعه‌ای از تمرین‌ها، پرسش‌ها و جداول را گردآوری کرده‌اند تا خواننده بتواند به‌صورت روزانه و گام‌به‌گام، مسیر رشد فردی و تحقق اهدافش را دنبال کند. این کتاب نه‌تنها به جنبه‌های روان‌شناسی موفقیت می‌پردازد، بلکه ابزارهایی برای خودشناسی، تعیین چشم‌انداز، تدوین مأموریت شخصی و برنامه‌ریزی هدفمند ارائه می‌دهد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر روز، مخاطب را با تمرین‌های کوتاه و تأمل‌برانگیز درگیر می‌کند و در پایان هر هفته و ماه، فرصتی برای بازنگری و ارزیابی پیشرفت‌ها فراهم می‌آورد. «برنامه‌ریز قانون جذب» با ترکیب عناصر دفتر برنامه‌ریزی و کتاب راهنما، بستری برای خودآگاهی، ایجاد عادات مثبت و افزایش ارتعاشات احساسی فراهم کرده است.

خلاصه کتاب برنامه ریز قانون جذب

این کتاب با هدف عملی‌کردن آموزه‌های قانون جذب، یک برنامهٔ ۳۰ روزه را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد. در ابتدای مسیر، خواننده با پرسش‌هایی دربارهٔ چشم‌انداز زندگی، مأموریت فردی و ارزش‌های شخصی روبه‌رو می‌شود تا تصویر روشنی از خواسته‌ها و اهدافش به دست آورد. سپس، با تعیین اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت در حوزه‌های مختلف زندگی مانند سلامتی، روابط، شغل، رشد فردی و معنوی، نقشهٔ راهی برای تحقق رویاها ترسیم می‌شود. در ادامه، هر روز با تمرین‌هایی مانند تجسم، سپاسگزاری، جملات تأکیدی، ورزش و عشق‌ورزی، ذهن و احساسات مخاطب به‌سوی مثبت‌اندیشی و اقدام هدفمند هدایت می‌شود. جداول و نمودارهای روزانه و هفتگی، امکان ثبت افکار، احساسات، دستاوردها و موانع را فراهم می‌کنند تا روند پیشرفت به‌صورت ملموس قابل پیگیری باشد. کتاب تأکید دارد که تغییرات پایدار، نیازمند تکرار و استمرار است و با ایجاد عادات مثبت و بازنگری منظم، می‌توان به هماهنگی درونی و موفقیت دست یافت. همچنین، به اهمیت پذیرش احساسات، رهاکردن باورهای محدودکننده و جایگزینی آن‌ها با باورهای حمایتی پرداخته است. در پایان هر هفته و ماه، مخاطب تشویق می‌شود تا دستاوردهایش را جشن بگیرد و برای ادامهٔ مسیر انگیزه بگیرد. «برنامه‌ریز قانون جذب» با ترکیب تمرین‌های عملی، جملات الهام‌بخش و ساختار پلنر، بستری برای رشد فردی و تحقق اهداف فراهم می‌کند.

چرا باید کتاب برنامه ریز قانون جذب را بخوانیم؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال ایجاد تغییرات واقعی و پایدار در زندگی هستند، ابزاری ساختاریافته و قابل پیگیری ارائه می‌دهد. با تمرکز بر قانون جذب و برنامه‌ریزی روزانه، مخاطب می‌تواند به‌تدریج عادات مثبت را در زندگی خود نهادینه کند و مسیر دستیابی به اهدافش را شفاف‌تر ببیند. وجود تمرین‌های روزانه، جداول ثبت احساسات و اهداف، و بازنگری‌های هفتگی و ماهانه، به خواننده کمک می‌کند تا مسئولیت پیشرفت خود را بپذیرد و با خودآگاهی بیشتر، موانع ذهنی و احساسی را پشت سر بگذارد. این کتاب نه‌تنها به جنبه‌های نظری قانون جذب می‌پردازد، بلکه راهکارهایی عملی برای پیاده‌سازی آن در زندگی روزمره ارائه می‌دهد.

مطالعهٔ این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ رشد فردی، موفقیت، خودشناسی و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی دارند. به‌ویژه کسانی که به قانون جذب علاقه‌مندند یا به‌دنبال راهی عملی برای هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی روزانه هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند. همچنین، افرادی که با احساسات منفی، بی‌انگیزگی یا سردرگمی در مسیر اهداف خود مواجه‌اند، ابزارهای مفیدی در این کتاب خواهند یافت.

بخشی از کتاب برنامه ریز قانون جذب

«افکار خود را مثبت نگه دارید زیرا افکارتان به کلماتتان تبدیل می‌شوند؛ سخنان مثبتی به زبان آورید چرا که کلماتتان به رفتارتان تبدیل می‌شوند؛ رفتارهای مثبتی داشته باشید، زیرا رفتارتان به عادت تبدیل می‌شوند. عادات خود را مثبت نگه دارید، زیرا عاداتتان به ارزش‌هایتان تبدیل می‌شوند. و ارزش‌های خود را مثبت نگه دارید چرا که ارزش‌های شما به سرنوشتتان تبدیل می‌شوند.» - گاندی - «من بدون قید و شرط عشق می‌ورزم. من همه دلبستگی‌ها را رها کرده و آزاد می‌کنم. من تصور می‌کنم زندگی خوشبختی دارم و از آزادی‌ام لذت می‌برم. من با قلبی گشاده پذیرا هستم و بخشش می‌کنم. چیزهای خوب بیشتری برای من پیش می‌آید. من به راحتی رها می‌کنم. همه چیز خوب است: من ۱۰۰ مسئولیت زندگی خودم را بر عهده می‌گیرم. من از قدرت و نور درونی‌ام استفاده می‌کنم. من به خودم اعتماد دارم و انتخاب‌های درستی می‌کنم. من به خرد و شهود درونی خود اعتماد دارم. من پافشاری می‌کنم زیرا به راه خود ایمان دارم. من دوست‌داشتنی هستم - علیرغم ناراحتی‌ام. ناامنی، گناه، ناراحتی‌ام همیشگی نخواهد بود. حسادت، بی‌لیاقتی، افسردگی، عجز و ناتوانی! قربانی... من سالم و تندرست هستم، همه چیز خوب است.»

فلسفه در قرن جدید
مدیریت شهری، حمل و نقل و تاثیر آن بر توسعه پایدار
روح الله شیخ زاده شاندیز
رمزنشان اجتماعی
مرتضی انصاری
جلد ۴: اطفال ـ فصل ۶۶: کمبود ویتامین K (سوالات و پاسخ)
ایمان وفایی
بنجامین فرانکلین (خلاصه کتاب)
والتر آیزاکسون
هلن کلر چه کسی بود؟
گر تامپسون
لیان دخت
ثریا شیری
فرهنگ جامع مخلوط بسپارها (پلیمرها)، کامپوزیت ها و نانو- کامپوزیت ها (جلد اول)
ناصر شریفی سنجانی
تا از سخن دور نیفتیم