کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یک سالگی
معرفی کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یک سالگی
کتاب «کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یکسالگی» نوشته تکلا. اس. نی با ترجمهٔ ترانه یگانه در انتشارات صابرین چاپ شده است.
درباره کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یکسالگی
این کتاب تمام نکات کوچکی را که شما برای مقابله با یک پروژهٔ مشکل، به دانستن آنها نیاز دارید، در اختیارتان قرار میدهد. در کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یکسالگی، علاوهبر اطلاعات عملی و بهروز که در طول اولین سال زندگی نوزادتان به آن نیاز دارید، مادران حقیقی و تجاربشان نیز حضور دارند.
این مجموعه توصیهها و نصایح مادران باتجربه، زنانی که برای اولین بار مادر شدهاند، مادران چند فرزند، مادران گیاهخوار، مادرانی که پستانک به دهان کودکشان میگذارند و حتی مادران عصبی در مسیر این چالشها، کمکهای بسیاری به شما میکند. اما در کنار این ماماها، پزشکان متخصص زنان و زایمان و پزشکان متخصص کودکان، خبرگی و تخصص خود را نیز در اختیار شما قرار دادهاند. توصیههای حرفهای، اطلاعاتی دربارهٔ آنچه «طبیعی و بهنجار» است و پیشنهادهای معتبری نیز در کتاب وجود دارد. زیرا درنظرداشتن عقاید یک مادر یک چیز و تأیید آن عقیده و نظر توسط افراد مجرب در آن زمینه، چیز دیگری است.
کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یکسالگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به مادرانی که بهتازگی صاحب فرزند شدهاند پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یکسالگی
«چنانچه دارای فرزند یا فرزندان بزرگتری هستید که در بیمارستان به دیدن شما خواهند آمد، پیش از ورود کودک بزرگتر نوزاد تازه متولدشده را به اتاق نوزادان بفرستید. حتی اگر نوزاد در اتاق شما نگهداری میشود برای مدت کوتاهی او را به اتاق نوزادان منتقل کنید.
کودک بزرگتر را ابتدا در آغوش بگیرید و فراوان نوازش کنید و به او اجازه دهید هدایا و گلهایی را که دریافت کردهاید و نیز دکمهها و بخشهایی از تخت شما را که برای او جالب است، تا حد امکان بررسی کند. سپس او را همراه با همسرتان به اتاق نوزادان بفرستید تا نوزاد را به اتاق شما بیاورد (او میتواند به راندن تخت نوزاد کمک کند) . حتی میتوانید، در پایان وقت ملاقات از او بخواهید که به برگرداندن نوزاد به اتاق نوزادان کمک کند. (پسر بزرگترم هنوز در باره زمانی که خواهر کوچولویش را نزد من آورد صحبت میکند؛ من متحیرم که او در باره نحوه قرار گرفتن خواهرش در آن تخت در ابتدای قضیه، چگونه میاندیشید) .
هنگام غذا
در طول مدت دردهای زایمانی فکر کردن به غذا مشکل است. اما به محض تولد نوزاد، احتمال اینکه شما به شدت گرسنه شوید، زیاد است؛ زیرا شما ماراتونی را پشت سر گذاشتهاید که طی آن بدنتان تمام کالریهایش را مصرف کرده است. ممکن است فکر کنید به محض بریده شدن بندناف نوزاد، پرستاران اتاق درد و اتاق زایمان یک سینی مملو از غذا برایتان خواهند آورد، ولی آنها این کار را نخواهند کرد. بعد از تولد اولین فرزندم در ساعت ۳ نیمهشب، تنها چیزی که پرستارها توانستند برای تغذیه من پیدا کنند کاسهای دسر یخزده بود که به هیچ وجه مناسب نبود. چون دچار لرز شده بودم. در زایمان دوم کمی آمادهتر بودم و یک کیک کوچک سبوسدار و لیوان کوچکی ماست در کیف همراهم داشتم. همراه داشتن کمی خوردنی بد نیست، اگرچه ممکن است باز هم لازم باشد که از بیرون چیزی تهیه کنید.»
این کتاب گرچه ساده هست و ممکنه برای مادری که فرزند چندم بدنیا آورده مطالب تازه ای نداشته باشه اما برای مادران بدون تجربه ی فرزند آوری و فرزند پروری خوندنش عالیه و بزرگترین لطفی که این کتاب به من
متاسفانه چون کتاب قدیمی دارای غلط ... مثلاً گفته می تونیم شیر خشک رو با ماکروفر گرم کنیم !!! یا از قبل توی پارچ شیر خشک رو آماده کنیم که هر وقت بچه خواست سریع بخوره !!!! در حالی که
کتاب بسیار خوبی است اگر قبل از تولد و در ما ه های اخر بارداری مطالعه بشه مفیدتر خواهد بود
این سری کتاب های نشر صابرین بسیار مفید و کاربردین، به خصوص برای بچه اول که مادر تجربه ای نداره.
کتاب بسیار خوب و کاربردی هست، من پسرم 9ماهشه که این کتاب و خوندم واقعا کاربردی هست، خیلی از چیزهایی که من خودم تجربی بدست آوردم تو کتاب هست، مخصوصا بخش آرام کردن گریه کولیکش.
کتاب درواقع بیان تجربه چندین مادر در مراقبت از نوزادشان است در نتیجه محتوای کتاب علمی نیست اما برای کسی که چنین تجربه ای نداشته جذاب و راهگشا است و مدخل بسیار خوبی برای ورود به دنیای نوزاد است.
سلام من این کتاب رو خریدم .اما چون بچه آرومی داشتم اصلا بعضی سرفصل هاش نیازی به خوندن نداشتم.اما بعضی نکاتشم بدردم خورد.اما بیشتر مطالبشو میدونستم
کتاب مناسب برای پدر ها نیست؟
من این کتابو فیزیکیشو خوندم ولی بنظرم خیلی خیلی سطحی نوشته شده بود، اصلا خوشم نیومد.. مطالبش اصلا علمی نبود و تجربه های یک مادر بود که توی اینترنت به وفور یافت میشه!
من چون کتاب آمادگی های قبل و بعد زایمان رو خونده بودم کتاب برام خیلی نکات ارزنده نداشت و جالب نبود😊 ولی برای مادرانی که تا حالا مطالعه نکردند کارآمد میتونه باشه ☺️و کمکشون میکنه وقتی از بیمارستان به خانه