دانلود و خرید کتاب آواز مردگان بی گور جسمین وارد ترجمه لیلا قنواتی زاده

نویسنده:جسمین وارد
انتشارات:نشر آناپنا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آواز مردگان بی گور

کتاب «آواز مردگان بی گور» نوشتۀ جسمین وارد و ترجمۀ لیلا قنواتی زاده است و نشر آناپنا آن را منتشر کرده است. کتاب آواز مردگان بی گور، داستانی عمیق و احساسی از خانواده، عشق، رنج و گذشته‌ای است که بر زندگی افراد سایه می‌اندازد. این رمان که برندۀ جایزه ملی کتاب آمریکا نیز شده، در پس‌زمینه‌ای از ایالت می‌سی‌سی‌پی، روایتگر زندگی ۳ نسل از یک خانوادۀ سیاه‌پوست است که با زخم‌های تاریخی و شخصی خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

درباره کتاب آواز مردگان بی گور

داستان اصلی آواز مردگان بی گور دربارۀ جو‌جو، پسری ۱۳ ساله، و مادرش لیونی است. جو‌جو به‌نوعی نقش پدری برای خواهر کوچکش، کایلا، ایفا می‌کند و سعی دارد تعادل و ثباتی را در خانواده‌شان برقرار کند. اما لیونی، مادری غرق در رنج و اعتیاد، بین عشق به فرزندانش و وابستگی به مواد مخدر گرفتار شده است. در این میان، آن‌ها سفری جاده‌ای به زندانی در می‌سی‌سی‌پی آغاز می‌کنند تا پدر سفیدپوست جو‌جو را از زندان آزاد کنند. در طول این سفر، گذشته و حال درهم‌تنیده می‌شود و داستان‌های چند نسل از این خانواده بازگو می‌گردد. ارواح مردگان، به‌ویژه روح ریچی، پسری که در گذشته در شرایط هولناکی در زندان کشته شده، به داستان جان می‌دهند و نشان می‌دهند که چگونه زخم‌های نسل‌های گذشته همچنان در زندگی نسل‌های بعدی نقش‌آفرینی می‌کنند. این رمان به طرزی استادانه به مسائلی چون نژادپرستی، فقر، عدالت اجتماعی و خانواده می‌پردازد و داستانی مملو از استعاره‌های ادبی و احساسی خلق می‌کند.

رمان آواز مردگان بی گور، روایتگر داستانی از جبرواختیار در برابر ناملایمات زندگی است. جسمین وارد در این کتاب با مهارتی ستودنی به مسائلی چون نژاد، فقر، اعتیاد و زندان می‌پردازد، موضوعاتی که بخشی از آن‌ها زاییدۀ سرنوشت و جبری ناگزیر هستند و بخشی دیگر به تصمیمات و اعمال خود انسان بازمی‌گردند. این رمان در دل فضایی سرشار از عشق، دلدادگی، خانواده‌گرایی و ارتباطات ماورایی، تصویری ملموس از تأثیرات گذشته بر حال و آینده به تصویر می‌کشد.

داستان آواز مردگان بی گور، در عین پرداختن به روابط عاطفی و خانوادگی، به شکلی شفاف به مشکلات اجتماعی نظیر بی‌عدالتی و تبعیض اشاره می‌کند. آنچه این اثر را بیش‌ازپیش جذاب می‌کند، نثر شاعرانه و روایت گیرا و قدرتمند جسمین وارد است. زبان او به‌قدری سلیس و دلنشین است که خواننده با خواندن اولین سطرها چنان غرق در داستان می‌شود که دیگر نمی‌تواند کتاب را زمین بگذارد.

در آواز مردگان بی گور، جسمین وارد با ترکیبی از واقع‌گرایی و عناصری ماورایی، داستانی چندلایه خلق کرده است که هر خواننده‌ای را به تأمل درباره عشق، خانواده، هویت و انسانیت وامی‌دارد. ارتباط میان شخصیت‌ها و تعاملات پیچیده آن‌ها، ضمن آشکارکردن سختی‌های زندگی، به مخاطب این پیام را القا می‌کند که در برابر ناملایمات، عشق و خانواده می‌توانند پناهگاه و نیرویی برای ادامه مسیر باشند. این رمان با زبانی ساده اما تأثیرگذار، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای مخاطبانش رقم می‌زند.

خواندن کتاب آواز مردگان بی گور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستدارن رمان‌های خارجی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آواز مردگان بی گور

«دوست دارم مرگ رو بشناسم. دلم میخواد تصور کنم چیزیه که مستقیماً می‌تونم اونو ببینم. وقتی پاپا می‌گه به کمک نیاز داره و چاقوی سیاه‌رنگی که توی کمربند شلوارش هست رو می‌بینم، پشت سرش از خونه میام بیرون و سعی می‌کنم مثل پاپا موقع راه‌رفتن پشتمو راست نگه دارم و شونه هامو مثل جارختی صاف کنم.»