معرفی و دانلود کتاب من از تو نمی ترسم pdf + خلاصه رایگان

۴.۴(از ۸ امتیاز)
آندره مارشاند، آندره لیترت، امیلی سییدا... بیشتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من از تو نمی ترسم

کتاب من از تو نمی ترسم نوشته‌ٔ آندره مارشاند، آندره لیترت و امیلی سییدا و ترجمهٔ محیا احمدی پور است و نشر شمعدونی آن را منتشر کرده است. این کتاب راهنمای مقابله با انواع ترس، اختلال پانیک و فوبیاست.

درباره کتاب من از تو نمی ترسم

احتمالا برای شما هم پیش آمده که با افرادی روبه‌رو شده‌اید که از سوارشدن بر هواپیما و یا آسانسور وحشت دارند. این فوبیاها آن‌قدر شدید است که فرد گاهی دچار بیهوشی می‌شود. نوع دیگر فوبیا اضطراب اجتماعی یا فوبیای اجتماعی است که فرد در موقعیت‌های اجتماعی و در حضور دیگران دچار اضطراب می‌شود. این کتاب به صورت جامع و کامل به مهم‌ترین فوبیاها و ترس‌هایی که برای بشر پیش آمده می‌پردازد. آن‌ها را شرح می‌دهد و ریشه‌های پدیدآمدن آن‌ها را بیان می‌کند. سپس تصویر جامعی از اختلال پنیک ارائه می‌دهد که اصلی‌ترین هدف این کتاب است.

هدف از سه فصل نخست آگاهی‌سازی درزمینه مشکلات و اختلال‌هاست تا بتوانید به خوبی با ویژگی‌های اختلال پنیک و آگورافوبیا آشنا شوید. در فصل‌های دیگر کتاب نیز راهکارهایی درمانی برای غلبه بر این اختلال‌ها معرفی می‌شود.

خواندن کتاب من از تو نمی ترسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به افرادی که دچار انواع فوبیا، پنیک و آگورافوبیا هستند کمک می‌کند تا ریشه اختلال و ترس خود را بشناسند و بتوانند آن‌ها را در زندگی روزمره خود شناسایی و سپس با پیگیری تمرینات برطرف کنند. این کتاب همچنین به کسانی که در نزدیکان خود چنین فردی را دارند کمک مهمی می‌کند. در بیشتر اوقات مداخله مهربانانه اطرافیان خود باعث تقویت فوبیا می‌شود. این کتاب به همه کسانی که ترس در زندگی‌شان تبدیل به معضلی بزرگ شده کمک می‌کند که نقطه پایانی بر ترس‌های خود بگذارند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من از تو نمی ترسم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:من از تو نمی ترسم
برچسب:مجموعه کتاب‌های زندگی بهتر
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی من از تو نمی ترسم

میم‌ بانو
۱۴۰۳/۰۳/۲۴

آیا وقت آن نرسیده است که از چیزی که بی آزار است نترسیم؟! آیا این بهترین دلیل برای رهایی نیست ؟!

بی نام
۱۴۰۵/۰۲/۰۷