دانلود و خرید کتاب زیاد بهش فکر نکن نیک ترنتون ترجمه الهام همت آبادی

معرفی کتاب زیاد بهش فکر نکن

کتاب زیاد بهش فکر نکن نوشتهٔ نیک ترنتون و ترجمهٔ الهام همت آبادی و زیبا قمصریان است. انتشارات شمعدونی این ۲۳ تکنیک برای رفع آشفتگی‌های ذهنی را منتشر کرده است.

درباره کتاب زیاد بهش فکر نکن

گفته شده است که استرس و اضطراب یکی از مشکلات و اختلال‌هایی است که ما به‌طور مرتب و روزانه با آن درگیر هستیم. اضطراب منشأ بسیاری از گرفتاری‌ها و اختلال‌های روانی و جسمی برای انسان است. مطالعات جدید نشان داده که ریشهٔ بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها در همین حس دائمی اضطراب و استرس نهفته است. کتاب زیاد بهش فکر نکن حاوی ۲۳ تکنیک برای آن است که در آشفتگی‌های ذهنی غرق نشویم. این کتاب که جزو مجموعهٔ «کتاب‌های زندگی بهتر» است، شش فصل دارد و خلاصه‌ای از آن نیز در پایان اثر قرار داده شده است. کتاب حاضر حاوی تمریناتی عملی و مفید برای رفع آشفتگی‌های ذهنی است. انسان به‌صورت غیرارادی به نشخوار فکری و بیش از حد فکرکردن دچار شده و متوجه نیست که دچار چه آسیب‌هایی می‌شود. کتاب حاضر که بسیار ساده و کاربردی است، سعی دارد ما را از بند نشخوار فکری رها کند. با نیک ترنتون و ۲۳ تکنیک او همراه شوید. این نویسنده تحصیلات آکادمیک خود را ابتدا تا مقطع لیسانس در رشتهٔ اقتصاد و پس از آن کارشناسی‌ارشد خود را در رشتهٔ روان‌شناسی رفتاری ادامه داد.

خواندن کتاب زیاد بهش فکر نکن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زیاد بهش فکر نکن

«روش تفکر بدون اضطراب، بسیار ساده است. روایت‌های درونی شخصی و خودگویی ما می‌تواند دنیای پیچیده‌ای برای مان بسازد که ارتباط بسیار کمی با دنیای واقعی دارد. یکی از شیوه‌هایی که افکار بیش‌ازحد و استرس‌زا از طریق آن ما را از مسیر اصلی منحرف می‌کنند، این است که درست ندانیم چه چیزی برای خوشبختی و رفاه ما کاملاً ضروری است... و یا این که چه چیزی می‌تواند یک انتخاب خوشایند، اما غیرضروری، باشد.

تمرکز بر نیازها به جای خواسته‌ها به ما کمک می‌کند تا به هسته اصلی مسائل برسیم و آن‌چه را که واقعا دارای اهمیت است را در الویت قرار دهیم. تمرکز بر آن‌چه واقعاً مهم است و کنار گذاشتن آن‌چه مهم نیست، چندان هم بدون استرس نیست.

بگذارید برای این مورد نیز مثالی بیاورم: مثلاً ممکن است فردی باید برای نقل مکان به منطقه‌ای جدید برنامه‌ریزی کند. وقتی به همه جزئیات خانه‌ای فکر می‌کند که بیشترین تناسب را با شیوه‌های زندگی او دارد، دچار سردرگمی و استرس می‌شود. در نهایت غرق در نشخوار فکری روی جزئیات کوچک و کوچک‌ترمی‌شود؛ خانه الف حیاط بزرگی دارد، اما گران‌تر از خانه ب است. با وجود این، به مراکز تجاری نزدیک‌تر است. خانه پ به مراکز تجاری نزدیک‌تر و ارزان‌تر است، اما حیاط ندارد. اما وقتی پارکت‌های چوبی‌ای به این زیبایی دارد، آیا باز هم نداشتن حیاط اهمیت دارد؟ و ...

شاید فکر کنید که انتخاب‌های بیشتر و بهتری دارید و در آخر انتخاب بهتری هم می‌کنید. اما در واقع این موضوع می‌تواند شما را از کار بیندازد و معیارهای شما را برای انتخاب کم‌اثر کند. تلاش برای بهبودی بی‌پایان، فرد را بیش از پیش از ارزش‌های اساسی خود دور می‌کند و توجه فرد را به سمت چیزهایی منحرف می‌کند که مهم هستند، اما اساسی نیستند.

در این مثال، فرد می‌تواند دست از این کار بردارد و فهرستی از سه ویژگی ضروری و اصلی خود را برای خانه جدید. پس از نوشتن این ویژگی‌ها، به این نتیجه می‌رسد که نمی‌تواند از قیمت، حیاط و حمام صرف نظر کند. او می‌تواند از ویژگی‌های غیرضروری چشم‌پوشی کند.»

لافکادیو
۱۴۰۲/۱۲/۱۶

اصلا متوجه نشدم چطور ۳۷ صفحه نمونه تموم شد 😲 بینظیره چند تا هم بریده ازش درست کردم . حتما بخونید . عالیه . ممنونم طاقچه جان😘من رفتم کتابو بخرم

همان‌طور که ابر از آسمان جداست، هویت ما نیز از مشکلات ما جدا هستند، آن‌ها می‌گذرند و ما باید بر واکنش به آن‌ها کنترل داشته باشیم.
استرس و فشار، برگرفته از محیط اطراف، تا زمانی تاثیر گذار نیستند که به دردسرساز بودن آن‌ها باور نداشته باشیم وآن‌ها را وارد الگوهای ذهنی خود نکنیم.
روی کاغذ آوردن هر آن‌چه که در ذهن می‌گذرد، استرس را فرو می‌نشاند، افکار را سامان می‌دهد، مشکلات را حل‌وفصل می‌کند، باعث پیدا شدن بینش و رفع شدن قضایا و مشکلاتی می‌شود که برای‌تان پیش آمده است. نوشتن، همچون درمانگری غیررسمی عمل می‌کند! به هر شیوه‌ای که دوست دارید و یا برای‌تان عملی است، یادداشت‌های‌تان را انجام دهید. اگر بی‌حوصله هستید و اضطراب ردپای خود را بر تمام ابعاد زندگی‌تان گذاشته، یادداشت روزانه شکرگزاری بسیار مفید است.
مرضیه
اگر یکی از والدین شما اختلال اضطراب دارد، شانس شما برای دچار شدن به آن بیشتر است. اما باز هم این تنها یک احتمال است. چیزی به نام "ژن اضطراب" وجود ندارد تا شما را به سرنوشت مقرری دچار کند که راه فراری از آن نداشته باشید. شواهدی وجود دارند مبنی‌براین که با بالا رفتن سن و تغییر محیط پیرامون، تأثیر ژن‌ها بر شخصیت فرد کمتر می‌شود. اگر نسبت به عوامل مضر و استعدادهای ژنتیکی خود آگاه باشید، همیشه برای کنترل اضطراب، غلبه بر آن و یک زندگی آرام راهی پیدا می‌کنید.
مرضیه
بیش‌ازحد فکر کردن چیست؟ همان‌طور که از نامش پیداست، غریزه‌های شناختی و عادی ما را به تکاپو می‌اندازد. تفکر افراطی زمانی رخ می‌دهد که فرایندهای فکری ما از کنترل خارج شوند و ناراحت‌مان کنند. تحلیل بی‌پایانِ خود و زندگی ما، مقوله‌ای است که پایانی برای آن وجود ندارد، ناخواسته، توقف‌ناپدیر و عبث! مغز انسان، معمولاً، به حل مسائل و درک بهتر شرایط کمک می‌کند، اما تفکر بیش‌ازحد نتیجه‌ای عکس دارد.
nani_ad_
پذیرش، تغییرات نامحسوسی است که در شکل‌دهی رویدادها ازآن‌ها بهره می‌بریم.
پذیرش به این معنا نیست که درباره احساسات خود دروغ بگویید. فقط اقرارکنید که با داشتن چنین احساسی، مشکلی ندارید
و برای در میان گذاشتن نیازها و خواسته‌های‌تان اظهارات خود را با " من" شروع کنید
همیشه می‌توان به موقعیت‌ها و افرادی که تقاضای بیش‌ازحدی از ما و منابع ما دارند، پاسخ " منفی" داد
تنها حوزه‌ای که بیشتر از هر چیز تحت کنترل ماست، چگونگی ارزیابی تجربه‌های شخصی و گذر کردن ازآن‌ها به سوی
چهار روش برای مدیریت استرس در طوفان استرس و تفکر بیش‌ازحد، چهار روش هستند که برای شما حکم قایق نجات را دارند: پرهیز، تغییر، پذیرش، سازگاری.
مرضیه
تابه‌حال شنیده‌اید که بگویند برای مقابله با استرس "اتاق خود را تمیز کن!"؟ آشفتگی، چه در محل کار باشد و چه در محیط خانه، یکی از علل اصلی اضطراب است؛ چرا که جلوه‌ای از بازخورد ناخودآگاه شماست. کیفیت نورپردازی محیط، بوها، صداهایی که در معرض آن هستید، رنگ دیوارها و افرادی که در کنار شما حضور دارند، همگی مسبب یا کاهش‌دهنده اضطراب هستند و میزان استرس شما به چگونگی مدیریت این عوامل بستگی دارد. ازاین که اضطراب تاچه‌حد متأثر از یک نورپردازی خوب، رایحه‌ای دل‌انگیز و رنگی آرامش‌بخش بر دیوارهاست، شما را غافلگیر خواهد کرد.
استعداد ژنتیکی+ رویدادهای محرک استرس= تفکر بیش‌ازحد
مرضیه
در نهایت، یکی از منابع مهم ایجاد اضطراب و تفکر بیش‌ازحد، همین عادت‌های روزمره ماست. عادت‌های به‌ظاهر بی‌ضرری همچون وقت گذراندن در شبکه‌های اجتماعی، تغذیه نادرست، نرساندن مواد مغذی و آب کافی به بدن، رعایت نکردن چرخه درست خواب و غیره، ناخودآگاه ما را به تفکر بیش‌ازحد سوق می‌دهد. از میان تمام عواملی که تابه‌اینجا ذکر شدند، عادت‌های روزمره آسان‌ترین عوامل قابل کنترل هستند. منبع دیگری هم برای اضطراب ذکر خواهیم کرد، اما ناگفته نماند، این منبع به سادگی از اراده ما فرمان نمی‌گیرد!
مرضیه
مهمترین نکته کتاب این است که ما متاسفانه به صورت غیر ارادی به نشخوارفکری و زیاد از حد فکر کردن دچار شده‌ایم و متوجه نیستیم که دچار چه آسیب‌هایی می‌شویم. کتاب بسیار ساده و کاربردی سعی دارد ما را از بند نشخوار فکری رها کند. البته در این مسیر مهم است ما فقط به خواندن کتاب اکتفا نکنیم و با تمریناتی که در کتاب، شرح آن رفته است همراه و همقدم شویم.
مرضیه
استرس و اضطراب یکی از مشکلات و اختلال‌هایی که ما به طور مرتب و روزانه با آن درگیر هستیم. اضطراب خود سرمنشا بسیاری از گرفتاری‌ها و اختلال‌های روانی و جسمی برای انسان است. مطالعات جدید نشان می‌دهد که ریشه بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها در همین حس دائمی اضطراب و استرس نهفته است.
nargesmibashad

۵۰%