کتاب آرامش در محیط کار
معرفی کتاب آرامش در محیط کار
کتاب آرامش در محیط کار نوشتهٔ سوفی مرین با ترجمهٔ مرجان گلریز است. این کتاب کمک میکند تا در محیط کار تجربهای بهتر برای خود و همکارانمان رقم بزنیم. آرامش در محیط کار از مجموعهکتابهای زندگی بهتر انتشارات شمعدونی است.
درباره کتاب آرامش در محیط کار
استرسها و فشارهایی که در محل کار خود متحمل میشویم، روح ما را فرسوده کرده است. گاهی اوقات به این فکر میکنیم که عطای کارکردن را به لقایش ببخشیم، اما مگر غم نان میگذارد. کتاب «آرامش در محیط کار» به ما مهارتهایی یاد میدهد که در مقابل استرسها و فشارهای محیط کار دوام بیاوریم. همچنین به ما میآموزد که چطور به یک انتقاد در محیط کار پاسخ بدهیم، چگونه از دیگران تعریف کنیم. با رفتارهای فریبنده و یا تصنعی همکارانمان چگونه برخورد کنیم. اگر در موقعیت مشاجره یا نزاع قرار گرفتیم چگونه رفتار کنیم. با رفتارهای پرخاشگرانه چه کنیم. چگونه با مدیریت زمان به همهٔ کارهای خود برسیم. بهعنوان یک زن با تبعیض، آزار و اذیت جنسی در محل کار چگونه برخورد کنیم. این کتاب براساس تجربیات کسانی نوشته شده که از استرس و فشار محیط کار در فرانسه به رواندرمانگر روی آوردهاند. این کتاب به ما کمک میکند تا عوامل استرسزای محیط کار را کاهش دهیم و سپس محیط کار شاد و آرامی داشته باشیم.
کتاب آرامش در محیط کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به همهٔ افراد شاغل اعم از کارمند، مدیر یا کارآفرین پیشنهاد میشود.