معرفی و دانلود کتاب بابا امیری pdf + خلاصه رایگان

کتاب بابا امیری

۲.۰(از ۱ امتیاز)
پیام ابراهیمی

معرفی کتاب بابا امیری

کتاب «بابا امیری» نوشتۀ پیام ابراهیمی است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. بابا امیری، جلد چهارم مجموعۀ ماجراهای زولو امیری است.

درباره کتاب بابا امیری

قصه‌ها مزایای بی‌شماری دارند. کودکان و نوجوانان علاقۀ زیادی به خواندن و شنیدن قصه دارند و از طریق داستان‌ها چیزهای زیادی یاد می‌گیرند آن‌ها از طریق قصه‌گویی، قدرت درک و فهمشان تقویت می‌شود، خلاقیت در آن‌ها پرورش پیدا می‌کند، دایرۀ واژگانشان گسترش پیدا کرده و شخصیت‌‌های قصه‌ها بر آن‌ها اثر می‌گذارد. قصه‌ها همچنین با ایجاد سؤال در ذهن کودکان به‌صورت غیرمستقیم به آن‌ها آموزش می‌دهند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان می‌دهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیاد را می‌آموزند.

بابا امیری یکی از کتاب‌های مجموعۀ تخیلی ماجراهای زولو امیری است. شخصیت اصلی این مجموعۀ مصور یک زرافۀ گردن‌دراز و بامزه است که با قصه‌هایش در دنیای انسان‌ها کودکان را سرگرم می‌کند. در این جلد زولو احساس می‌کند به پدر و مادر نیاز دارد و دوست دارد؛ مانند دیگر بچه‌ها کنار والدینش باشد، دست در دست آن‌ها به مدرسه بیاید و با کمک آن‌ها درس بخواند. این کتاب بامزه، به روشی خلاقانه و جذاب نقش کلیدی خانواده را در زندگی کودکان نشان می‌دهد. مجموعۀ ماجراهای زولو امیری، قدرت درک و خیال‌پردازی‌ کودکان را تقویت می‌کند و خلاقیت را در آن‌ها پرورش می‌دهد.

در پشت جلد کتاب بابا امیری آمده است که: «زولو زرافه‌ای است که در شهر آدم‌ها زندگی می‌کند و با بچهٔ آدم‌ها مدرسه می‌رود. یک روز که از سرویس مدرسه پیاده می‌شود با خودش فکر می‌کند: «اگر من هم بابا داشتم... و قصۀ بابا امیری شروع می‌شود.»

مجموعۀ ماجراهای زولو امیری ۴ جلد دارد. جلدهای این مجموعه به ترتیب عبارت است از: «زولو امیری همۀ برنامه‌ها را عوض می‌کند»، «زولو به مدرسه می‌رود»، «عمو زالا» و «بابا امیری». از میان کتاب های دیگر پیام ابراهیمی می‌توان به «تک خال»، «فرودگاه لطفاً!»، «اشباح جنگلی« عشق‌های فراموش‌شده»، «سال نوع مبارک». او همچنین کتاب‌های متعددی در حوزۀ کودک و نوجوان برای نشرهای مختلف ترجمه کرده است مانند «شیری در پاریس»، «سفید، سیاه، پنگوئن»، «سگی که کتاب‌ها را دوست داشت»، «کتاب پر سرو صدا» و «من هنری فنچ هستم».

خواندن کتاب بابا امیری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و علاقه‌مندان به داستان‌های تخیلی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بابا امیری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بابا امیری
برچسب:مجموعه داستان‌های بچه‌های آبی

Mahta
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۹

داستان یه زرافه که از این که پدری نداره ناراحته. ابتدا و انتهای خیلی مشخصی نداشت و پیام خاصی رو منقل نمی‌کرد. تصاویرش خوب بود ولی.