معرفی کتاب به من میگویند هنرمند!
کتاب به من میگویند هنرمند! نوشته مارتا آلتس و ترجمه پیام ابراهیمی است. کتاب به من میگویند هنرمند! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب به من میگویند هنرمند!
این داستان تصویری درباره یک بچه عاشق رنگ و نقاشی است که از همه چیز در طبیعت و محیط اطرافش الهام میگیرد از غذای توی بشقابش گرفته تا وسایل داخل خانه و گلدانهای شکسته و.... اما کارهای او هنر هستند یا خرابکاری؟ حالا او میخواهد با هنرش مادرش را هم خوشحال کند و یک نقاشی خیلی خاص برایش بکشد.
خواندن کتاب به من میگویند هنرمند! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب به من میگویند هنرمند! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | به من میگویند هنرمند! |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۰۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۴۶۲-۴۷۷-۰ |
| تعداد صفحهها: | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰۰ تومان |

کتاب رو الان برا دخترام خوندم ولی مخاطب اصلیش پدر مادرها و معلم ها و هر اون کسی است که با کودک سر و کار داره، فوووق العاده بود، بهترین اتفاق امروز من خوندن این کتاب بود . بسیار تاثیرگذار...بیشتر
من هنرمندم درست مثل مادرم اما هر کدام از ما دنیا را یک جور میبینیم. قشنگ بود .
بامزه بود😂
من این کتاب رو دارم ولی چون خانه نیستم میخواستم بخوانم ولی دیدم صفحات کتاب خیلی کمه ولی کتاب من صفحاتش بیشتره
خیلی بامزه بود
عالیه بی پروا و پر از ایده
این کتاب بیشتر از کتاب کودک بودن کتاب والدین هست ! افرادی که با کودک سروکار دارند باید دنیا را از زاویه دید بچه ها ببینند و اجازه ی بروز خلاقیت بدهند ... اگر به بهانه هایی مثل خش افتادن دیوار...بیشتر
عالی وکمی هم خنده دار😂
خوبه
مناسب والدین و درک تفاوت نگاه بچه هاست لازم است برخی تصاویر حذف یا بومی سازی شود و مناسب کودک نیست