کتاب راهنمای کامل والدین (جلد ۱)
نویسنده:رابین گلداستین، جنت گالانت
مترجم:مینا اخباری آزاد
انتشارات:انتشارات صابرین
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب راهنمای کامل والدین (جلد ۱)
«راهنمای کامل والدین» (جلد ۱) پاسخ به رایجترین پرسشهای والدین از تولد تا پنج سالگی نوشته دکتر رابین گلداِستین(-۱۹۷۶) و با همکاری جَنت گالانت است.
نویسنده در بخشی از مقدمه کتاب آورده است:
کتاب راهنمای کامل والدین به پرسشهایی پاسخ میدهد که بسیاری از والدین طی بیست سال کار، از من به عنوان مشاور و پژوهشگر والدین در زمینه رشد دوران کودکی پرسیدهاند. این پاسخها میتواند شکافی را که میان منابع سنتی نصیحت و اطلاعات مربوط به خانواده و افراد صمیمی در یک خانه بهوجود آمده، پر کند. راهحلهای این کتاب در ارتباط با شناخت تفکر کودکان و بر اساس کارهای ژان پیاژه۸، پژوهشگر مشهور در زمینه رشد کودک است.
همچنین مطالعه این کتاب تا حدّ زیادی به شما آرامشخاطر مضاعفی میدهد. همچنان که با تجربههای واقعی و مراحل قابل پیشبینی رشد آشنا میشوید، متوجه میشوید که اغلب رفتارهای کودکتان کاملاً طبیعی است. همه کودکان نوپا با ارادهاند؛ همه بچههای هفتساله به یادآوریهای مکرر نیاز دارند؛ و همه بچهها در اوان نوجوانی روحیهای متغیر دارند. با کسب این اطلاعات میتوانید انتظارات خود را واقعی کنید. سپس بسیاری از تضادهایی را که ناشی از توقعات موجود است کنار خواهید گذاشت. بهطور مثال، اینکه کودک سهساله شما مانند کودکی چهار یا پنجساله رفتار کند، یا اینکه فرزند دوازدهسالهتان با همسالان خود مانند یک فرد بالغ برخورد و قضاوت داشته باشد.
این کتاب شما را تشویق میکند وقت بیشتری را با کودک خود بگذرانید، به حرفهایش گوش کنید، محدودیتهایی برایش قائل شوید، و به او علاقه نشان دهید. او به هر طریق و در هر مرحلهای، از عشق و نقش فعالانه شما نفع خواهد برد. حتی اگر دیگران سهم بیشتری در مراقبت از او دارند، اما مسئولیت پرورش و تربیت او حقیقتا برعهده شماست. به همین دلیل، پاسخهایی که در کتاب راهنمای کامل والدین لحاظ شده، خطاب به شما به عنوان یک والد است.
کلیدهای رفتار با کودک سه ساله
کلیدهای پرورش کودک تیزهوشسیلویا ریم
آشپزی نوین برای کودکان از سه ماهگی تا هیجده ماهگیبلاندین مارکاده
کلیدهای رفتار با کودک یکسالهمگ زویبک
کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یک سالگیتکلا. اس. نی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من فکر میکنم این یک کتاب کاربردی نیست و در اکثر موارد راهکاری ارائه نمیده و در موضوعات مختلف تعدادی نظریه بیان میکنه و مثلا در مورد موضوع شیردادن ۳یا ۴ نظر متفاوت رو بیان میکنه و در انتها من
😗
به نظر م کتاب خوب و کاربردیی هست