کتاب شبشکن
خواندن نظراتمعرفی کتاب شبشکن
«شبشکن» نگاهی اجمالی به زندگی حضرت ابراهیم(ع) از منظر مثنوی معنوی مولانا است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
خورشید آخرین شعاع سرخفام خود را در خط افق پنهان میکند و تصویر آن آرام در بسترِ ماسههای نرم و روان صحرا فرو میرود و پایان یک روز پرهیاهوی دیگر را اعلام میکند. اینجا ستارهها درخشندگی دیگری دارند و کمکم بر پهنای آسمان ظاهر میشوند و چه زیبا چشمک میزنند. شنها زیر نور نقرهفام مهتاب میدرخشند و با باد کویر از اینسو به آنسو میروند و ماه در سینۀ آسمان به پهندشت صحرا و آن خانۀ کوچک خیرهخیره مینگرد.
پسری کوچک با چشمانی درشت و چهرهای زیبا و معصومانه سر بر پای مادر گذارده است. انگشتان پر مهر مادر در لابهلای موهای مجعد پسر آن را تاب میدهد و نوازش میکند. او درحالیکه قطرات زلال و شفاف اشک در چشمانش چون شبنم برق میزند و میتراود، با صدایی مهربان میگوید:
ـ مادر، مادرم، میتوانی امشب باز هم برایم از پدر بگویی؟
و مادر هر بار که به یاد آن روزها میافتد حالش دگرگون میشود. آن روزهای غربت، آن روزهای بیکسی، آن روزهای امتحان و آن روزهای تنهایی در آفتاب و عطش و صحرایی برهوت ... آفتاب چه بیرحمانه بر ریگهای کویر شلاق میزد و عطش چه فریاد طاقتفرسایی داشت و آن کودک چه بیتاب ضجه میزد.
اما مادر از به یاد آوردن تمام آن صحنههای جانکاه و دردناک ملول نمیشود، دوست دارد گرد و غبار هرگز بر خاطرۀ آن روزها ننشیند و دوست دارد به آن روزها سفر کند و خاطر خویش را با آن خاطرهها تسلا بخشد و با خدایش به نجوا بنشیند که: خدایا، چه خوب اجابتم کردی و چه مهربان یاریام کردی تا در آن امتحان سربلند درآیم؛
خدایا، چقدر به من نزدیک بودی و چه کریمانه پریشانیام را سامان بخشیدی؛
افلاکیان خاکنشینهیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
سری از عشقسیدمحمدعلی نجفی
فقط بیعیبها بخوانندهیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
خیلی جالبه تلفیقی از ادبیات و قرآن و حدیث
عالی هست. من صوتی اش گرفتم. صدای فوق العاده باعث دوچندان شدن عمق و مفهوم اثر شده.
کتابی مختصر اما کامل؛ میتوان خود را با شخصیت ها و رویدادها همراه دید و یک هم ذات پنداری شیرین با آنها داشت.
یه کتاب تاریخی از زاویه جدید همراه با شعر