کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم نادر ابراهیمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم

کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم

معرفی کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم

کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم نوشته‌ی نادر ابراهیمی و با تصویرگری نرگس برومند، اثری است که به معرفی باورها، آیین‌ها و تاریخچه‌ی زرتشتیان ایران می‌پردازد. این کتاب توسط انتشارات شهر قلم منتشر شده است و با زبانی ساده و صمیمی، تلاش کرده است تا مخاطبان نوجوان و جوان را با یکی از کهن‌ترین ادیان ایرانی آشنا کند. نویسنده در این اثر، ضمن اشاره به ریشه‌های تاریخی و فرهنگی زرتشتیان، به آموزه‌های اخلاقی و فلسفی این دین نیز پرداخته است. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، فضای آن را برای مخاطبان دلپذیرتر کرده است و اطلاعاتی درباره‌ی جشن‌ها، مراسم و نمادهای زرتشتیان ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم

کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم اثری از نادر ابراهیمی است که با هدف آشنایی مخاطبان با جامعه‌ی زرتشتیان ایران نوشته شده است. این کتاب با نگاهی تاریخی و فرهنگی، به معرفی دین زرتشت، باورها و ارزش‌های اخلاقی آن می‌پردازد و جایگاه زرتشتیان را در میان دیگر اقوام و ادیان ایران بررسی کرده است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که ابتدا به معرفی کلی زرتشتیان و پیامبرشان، زرتشت، می‌پردازد و سپس آموزه‌های اصلی این دین مانند پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک را شرح داده است. در ادامه، جشن‌ها و مراسم مهم زرتشتیان مانند نوروز، سده، تیرگان و مهرگان معرفی شده‌اند و نقش اهورامزدا و اهریمن در جهان‌بینی زرتشتیان توضیح داده شده است. نویسنده تلاش کرده است تا با زبانی روشن و مثال‌های ملموس، مفاهیم پیچیده‌ی دینی و فلسفی را برای نوجوانان و جوانان قابل فهم کند و تصویری از همزیستی مسالمت‌آمیز زرتشتیان با دیگر اقوام ایرانی ارائه دهد.

خلاصه کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم

کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم با معرفی زرتشتیان به‌عنوان یکی از اقوام کهن ایران آغاز می‌شود. نویسنده توضیح داده است که زرتشتیان از دیرباز در فلات ایران زندگی کرده‌اند و دین آن‌ها بر پایه‌ی آموزه‌های زرتشت پیامبر استوار است. در بخش‌های ابتدایی، به معنای اهورامزدا به‌عنوان خدای دانا و هستی‌بخش اشاره شده و نقش او در زندگی زرتشتیان شرح داده شده است. آموزه‌های اصلی دین زرتشت، یعنی پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک، به‌عنوان شعار و راهنمای زندگی زرتشتیان معرفی شده‌اند. در ادامه، کتاب به جشن‌ها و مراسم زرتشتیان می‌پردازد؛ جشن‌هایی مانند نوروز، سده، تیرگان و مهرگان که برخی از آن‌ها در فرهنگ عمومی ایران نیز جایگاه ویژه‌ای دارند. همچنین به جشن‌های اختصاصی زرتشتیان مانند گاهنبار و جشن زایش زرتشت اشاره شده است. نویسنده نقش آتش را در آیین زرتشتیان توضیح داده و اهمیت آن را در پاکی و روشنایی بیان کرده است. در بخش‌های پایانی، کتاب به باور زرتشتیان درباره‌ی اهورامزدا و اهریمن می‌پردازد و تفاوت نگاه آن‌ها به مفهوم بدی و شیطان را شرح داده است. نویسنده تأکید کرده است که زرتشتیان همواره در کنار دیگر اقوام و ادیان ایرانی با آرامش و مهربانی زندگی کرده‌اند و تلاش دارند با نیکی و راستی، زندگی خود و دیگران را بهبود بخشند.

چرا باید کتاب ما زرتشتیان این آب و خاکیم را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی ساده و تصویری روشن، مفاهیم بنیادین دین زرتشت و فرهنگ زرتشتیان را معرفی کرده است. آشنایی با تاریخچه و آیین‌های یکی از کهن‌ترین ادیان ایرانی، نه‌تنها برای شناخت بهتر فرهنگ ایران مفید است، بلکه می‌تواند نگاه تازه‌ای به ارزش‌هایی مانند مهربانی، راستی و همزیستی مسالمت‌آمیز ارائه دهد. همچنین، اطلاعات کتاب درباره‌ی جشن‌ها و مراسم زرتشتیان، درک عمیق‌تری از ریشه‌های برخی آیین‌های ایرانی به‌دست می‌دهد. مطالعه‌ی این اثر به مخاطبان کمک می‌کند تا با تنوع فرهنگی و دینی ایران آشنا شوند و اهمیت احترام به باورهای گوناگون را بهتر درک کنند.

خواندن این کتاب به نوجوانان و جوانانی که علاقه‌مند به تاریخ، فرهنگ و ادیان ایران هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که می‌خواهند با آیین‌ها و جشن‌های زرتشتیان آشنا شوند یا به دنبال شناخت بیشتر از همزیستی اقوام و ادیان مختلف در ایران‌اند، مناسب است.