کتاب با همه چی
معرفی کتاب با همه چی
کتاب با همه چی نوشتۀ شل سیلوراستاین با ترجمۀ رضی هیرمندی و مهرنوش پارسانژاد در نشر افق به چاپ رسیده است.
درباره کتاب با همه چی
کتاب با همه چی، نام مجموعهای از شعرهای شل سیلوراستاین است. این مجموعه ۲۰۴ قطعه شعر دارد که بعد از مرگ سیلوراستاین منتشر شدند. برای علاقهمندان به شعر کودک در جهان، این نام شاید آنقدر آشنا نباشد که نام عمو شلبی. نام کامل او، شلدون آلن سیلور استاین بود و هوادارنش او را عمو شلبی خطاب میکردند. آثار شل سیلوراستاین اکنون جزو آثار کلاسیک ادبیات کودکان به شمار میآید و چندین نسل از کودکان آنها را خواندهاند و خود او نیز در جهان بهعنوان یک نویسندۀ کودک محبوب شناخته میشود.
راز موفقیت اشعار استاین افزون بر تخیل، طنزی است که هم در متن و هم در تصاویری که خود برای نوشتههایش طراحی کرده است دیده میشود. تصاویری که پر از جزئیات و ریزهکاریها است و بر سیر داستانی میافزاید. در آثار او، خلاقیت با دغدغههای شیرین کودکانه ترکیب میشوند. شعرهای این مجموعه هم مانند دیگر آثار استاین کودکان را تشویق به خیالپردازی میکند و به آنها این قدرت را میدهد که غیرممکنها را تصور کنند.
کتاب با همه چی شامل کاریکاتورها، اشعار و نوشتههایی است که پیش از این در هیچیک از آثار استاین منتشر نشدهاند.
خواندن کتاب با همه چی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران شعر کودک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب با همه چی
سگ پارچه ای کوچولو را
همچین فشارش دادم
که جیغش را درآوردم
این جوری بود که حوصله ی بابا نوئل سررفت
و از خیر کمک های من گذشت.»