معرفی و دانلود کتاب یک کوچولو خوش شانسی pdf + خلاصه رایگان

لیز پیشون، آتوسا صالحی
انتشارات:
نشر افق

معرفی کتاب یک کوچولو خوش شانسی

کتاب یک کوچولو خوش شانسی به‌قلم لیز پیشون با ترجمهٔ آتوسا صالحی را نشر افق منتشر کرده است. این کتاب ماجرای پسر بچه‌ای به اسم تام را روایت می‌کند که باید یاد بگیرد چگونه خودش را سرگرم کند و با خلاقیت اوقات فراغتش را پر کند.

درباره کتاب یک کوچولو خوش‌ شانسی

کتاب حاضر هفتمین جلد از مجموعهٔ تام گیتس و راوی ماجرای پسربچهٔ ده‌یازده‌ساله‌ای است که این‌بار در یک روز تعطیل در خانه مانده و باید تلاش کند یاد بگیرد چگونه خودش را سرگرم کند. آیا او فقط تلویزیون نگاه می‌کند یا کارهای دیگری هم به ذهنش می‌رسد؟ داستان را بخوانید تا متوجه شوید.

خواندن کتاب یک کوچولو خوش‌ شانسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان ۸ تا ۱۱ سال از خواندن این کتاب با همراهی والدین و معلمانشان سود می‌برند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک کوچولو خوش شانسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیک کوچولو خوش شانسی
عنوان دیگرتام گیتس (کتاب هفتم)
عنوان در زبان مبدأA tiny bit lucky
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه گرافیک رمان

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۳

خیلی کتاب خوبی هست ولی زده کتاب ۲۷۲ صفحه دارد در حالی که خودم این کتاب را در خانه دارم و ۲۸۹ صفحه هست واقعا اون ۱۷ صفحه کجا میره ؟

Veo
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

فایل کتاب مشکل داره بعضی از متن ها توهمه واقعا آزاردهنده است لطفا بررسی و درست بشه