کتاب بحر خروشان: شرح حال سیدعلی قاضی (ره)
خواندن نظراتمعرفی کتاب بحر خروشان: شرح حال سیدعلی قاضی (ره)
«بحر خروشان» نوشته حسین روحانینژاد، شرح حال عالم ربانی سیدعلی قاضی (ره) است.
این دفتر از سه بخش تشکیل شده است. در بخش نخست، زندگینامه این روحانی شیعه بررسی شده است. در بخش دوم، از مکتب فکری و دیدگاههای علامه سیدعلی قاضی در دو فصل، سخن گفته شده. در بخش سوم نیز، مکتب عملی و روش تربیتی مرحوم قاضی در چهار فصل بیان شده است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
علامه سیدعلی قاضی با بچهها خیلی نرم، لطیف و مهربان بود و همه را با احترام و مهربانی صدا میکرد. هیچ وقت آنها را به کاری مجبور نمیکرد. همسر ایشان مقید بود که بچهها را برای نماز صبح بیدار کند، ولی آیتالله قاضی همیشه میگفت:
«به بچهها سخت نگیرید، هنوز برای عبادت، خیلی وقت دارند.»
میخواست هر کاری در وقت و زمان خودش انجام بگیرد، نه زودتر از آن. هرگاه برخی از فرزندان ایشان که هنوز در سنین نوجوانی بودند، به تقلید از ایشان برای نماز شب بیدار میشدند، ایشان نهی میکرد و میگفت بروید بخوابید. با فکر باز با مسایل نوجوانان و جوانان برخورد میکرد و متعصب و محدوداندیش نبود.
در امر تحصیل بچههای خود، از شیوه اجبار بهره نمیگرفت، بلکه آنان را آزاد میگذاشت. از اینروی، برخی از فرزندان او طلبه شدند و بعضی به دنبال کار دیگر رفتند. به آنان میگفت:
زندگی طلبگی همین است که میبینید. باید با قناعت و سادهزیستی ساخت. اگر نمیتوانید با آن بسازید، به دنبال کار دیگر بروید.
باران فیض
پنج قرار عاشقی در یک روزمهدی شریفی
معنا و ساختار علم دینیقاسم بابایی
خاکریز اقتصادیمحمدجواد توکلی
۱۰,۰۰۰۵۰%
این کتاب فوق العادس خدا رحمت کنه اقا سید قاضی رو . چقد زیبا فرموندن اگر دنیا و اخرت میخوای نماز شب بخون دقیقا ، نماز شب خونا میدونن چی میگه خدا قسمت کنه یاری کنه هممون رو و توفیق
این کتاب عالیه و این شخص بی نظیر
هنوز این کتاب رو مطالعه نکردم ولی کتاب عطش از نشر شمس الشموس که اون هم شرح حال این عارف بزرگه خوندم و بسیار روان و عالی و تاثیر گذار بود
واقعا شخصیت بزرگی بودند جناب قاضی. ولی نویسنده کتاب نثر سختی رو انتخاب کرده و یک داستان یا جمله تکراری را چند بار در کتاب تکرار کرده با این حال توصیه میکنم حتما بخوانید
سلام . بنده این کتاب رو نخوندم ولی بهترین کتاب در مورد آقای قاضی کتاب مهر تابناک نوشته علامه حسینی طهرانی هست که هم کاملتر از بقیه هست هم آموزش مبانی عرفانی هست و هم غلو نشده . فکر میکنم
سلام ایشان به طور کامل شناخته نخواهند شد کسی نمیتونه کامل ایشون بشناسه و درک ایشون کار کسی نیست.به قول آیتالله بهجت قلمی وجود نداره که بتونه آیت الله قاضی رو بشناسونه و بیان کنه و درادامه میفرمان که ما ثلث ایشونم
کتاب خوبیست
پول میخورن بعدش میگن مجدد تلاش کنید ملت دزد