معرفی کتاب کوی نومیدی مرو امیدهاست
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کوی نومیدی مرو امیدهاست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کوی نومیدی مرو امیدهاست |
| حجم فایل کتاب | ۱۰.۵۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۲۷۸۵۸۵۸ |
| تعداد صفحهها | ۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰۰ تومان |
لطفا کتاب های بیشتری از جناب دکتر در طاقچه قرار دهید.
عالی بود 🌸
این کتاب بسیار عالی بود و مختصر خیلی خوب بود
هر جا اسم استاد الهیقمشهای باشه، مطمین باشید اونجا سراسر نور و حضور خدا رو احساس خواهید کرد.. درود بر رهروان این استاد عزیز
ساده و خوب و شیرین. آفرین بر ذهن ناب خانم سینایی
به به چه استعاره های لطیفی استاد به کار برده اند: سلیمانِ گل بر تختِ چمن نشسته است خود را چون گل بر تختِ وجود بنشان ... همراه با آیات، اشعار مولانا، حافظ، نظامی و شعرای جهان و آذین شده به نقاشی...بیشتر
بسیار عالی بود 👍🏻💚 کلا کتاب های دکتر الهی قمشهای همشون باعث آرامش روحی آدم میشن
کتاب با کمک نثر ، شعر و تصویرسازی توامان دلدادگی عشق عابد به معبود را به تصویر کشیده و بسیار زیبا از قرآن ، غزلیات شعرا و نویسندگان دیگر نیز بهره برده بسیار لذت بردم
عالی و بسیار آرامش بخش
کتاب زیبایی بود✨
عالی بود
کتابی روان و کوتاه در باب خدا و زیبایی شناسی دنیا با استفاده مجموعه ای از اشعار و سخنان بزرگان و به مدد استاد قمشه ای
فایل نمونه خرابه
بنده حقیر این کتاب را به هر انسان دردمند چه ظاهری و باطنی و هر فرد افسرده ای که راهی در مقابل خود نمی بیند توصیه میکنم از خواندن آن بسیار لذت بردم .
بسیار عالی گشتم پروانه سار در کوی او از بر شدم افسانه ئ دلدادگی از برای او کیش خود را قفس پنداشتم در مقام او خاتم گشت این سر بر دست نابینا کین کجا می روی ای نابینا ره مرو کین ره ،ره تو نیست بر...بیشتر