کتاب قلندر و قلعه
معرفی کتاب قلندر و قلعه
کتاب قلندر و قلعه نوشتهٔ یحیی یثربی است. نشر قو این رمان زندگینامهای را روانهٔ بازار کرده است. این رمان بر اساس زندگی «شیخ شهابالدین سهروردی» نوشته شده است؛ عارفی که دار زده شد.
درباره کتاب قلندر و قلعه
کتاب قلندر و قلعه رمانی ایرانی به قلم یحیی یثربی است که خواندن آن شما را با زندگی یکی از عالمان و فیلسوفان و عارفان ایرانی به نام «شیخ شهابالدین سهروردی» آشنا میکند. میدانیم که شهابالدین سهروردی ملقب به «شیخ اشراق» در قرن ششم هجری میزیست. نویسنده، این رمان را بهگونهای نوشته است که موجب آشنایی کلی مخاطب با برخی از دیدگاهها و آرای این عالم کهن ایرانی بشود. رمان از کودکی سهروردی آغاز میشود و با بر دار شدن او به پایان میرسد. هر چند قلندر و قلعه جنبهٔ زندگینامهای قدرتمندی دارد، خود را به آن محدود نکرده است؛ نویسنده کوشیده با واردکردن شخصیتهای خیالی به این اثر، جنبهٔ داستانی آن را افزایش دهد. از سال ۱۳۹۱ هجری شمسی، مجموعهای کامل از آثار در دسترس و قطعی شیخ اشراق تحتعنوان «الحکمة الاشراقیة» بهتصحیح، تحقیق و تقدیم «محمد (جلالالدین) ملکی» در ۱۲ جلد گردآوری شده است که تمام آثار قطعی شیخ اشراق را در بر میگیرد.
نسخهٔ چاپی این کتاب را میتوانید از طاقچه سفارش دهید. برای آشنایی با شیوهٔ خرید کتاب «قلندر و قلعه» میتوانید راهنمای خرید و پرداخت آنلاین در بخش سؤالات متداول را مطالعه کنید.
خواندن کتاب قلندر و قلعه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمانهای زندگینامهای پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قلندر و قلعه
«- خوب گوش كن تا معنى اين سخنم را نيز به درستى بدانى، شايد هم بال دوم تو، اشاره به معرفتى از نوع ديگر باشد، غير از اينها كه به درس مىخوانى!
علم و دانش، بال پرواز بشـرند. اين علمهاى ظاهرى یک بال است و علومى هم هستند كه محصول بصيرت باطنىاند. آنها هم، بال ديگر بشرند! اين بود آنچه به نظرم آمد، و خدا بهتر مىداند. خوش آمدى، سلام مرا به معلمت برسان!»
واقعاً برای بنده جذاب بود و لذت بردم از مطالعه این کتاب
کتاب بسیار روان و جالب است مخصوصا دوست داران فلاسفه
کتاب بسیار خوبی بود عالمانه بود و قلم خیلی خوبی داشت به دوستداران فلسفه اسلامی و ایرانی و همچنین سهروردی خوندن این کتاب توصیه میشود
حیف وقتی که پاش گذاشتم. نویسنده با تراوشات ذهنی خودش، آبروی فیلسوف و عارف بزرگ مسلمان سهروردی رو برده خصوصا با طرح حکایت سیندخت در کتاب.
زندگی عرفانی حکیم بزرگ شیخ اشراق. حتماً پیشنهاد می کنم. با اینکه نویسنده به نظرم در برخی جاها اغراق کرده بود اما به عنوان نویسنده ایرانی به نظرم بسیار موفق بوده حتی در مقایسه با نویسنده های خوب خارجی (بخش
اول از همه بگم کتاب بدی نبود؛ منتهی به نظر من، حقیقتا طوری نیست که شمارو واقعا بخواد با دیدگاههای شیخ اشراق (حتی به طور کلی) آشنا کنه. و از طرف دیگه هم حتی داستان عاشقانه ای هم که درونش
فقط میتونم بگم خوش بحال سهروردی
نسخه چاپی را خوندم کتاب جالبی وخوندنش لذت بخش اما به نظرم حدود ۳۰ صفحه کتاب اضافه بود وپایان بندی هم بهتر بود از زبان خود سهروردی باشد. ممنون از آفای یثربی
من این کتاب را چندین بار خواندهام،بینظیر است
تجربه ای متفاوت از مطالعه یک کتاب داستانی تاریخی ایرانی مخصوصا بخش پیر مغان👍🏻