کتاب و عشق تنها عشق ...
خواندن نظراتمعرفی کتاب و عشق تنها عشق ...
«و عشق تنها عشق ...» مجموعه عاشقانههای باربارا دیآنجلیس(-۱۹۵۱)، نویسنده آمریکایی و مشاور خانواده است و به مهارتهای زندگی برای تشکیل خانوادههای موفق میپردازد.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«لحظهای بنشینید و راجع بهویژگیهایی که در عزیزانتان مشاهده میکنید و زیاد مورد تأیید شما نیستند، فکر کنید. این احتمال را در نظر بگیرید که این ویژگیها در بخشهایی از وجود خودتان هم باشند که اکنون در آنان تبلور یافته است. ویژگیهایی که آنها را بهرسمیت نمیشناسید، بخشهایی از شخصیتتان که آنها را سرکوب یا انکار میکنید. بخشهایی از وجودتان که هرگز دوستشان ندارید و مورد تأییدتان نیز نیستند. هرچه بیشتر در برابر این دسته از ویژگیهای دیگران واکنش نشان دهید، احتمال اینکه خودتان نیز واجد آنها باشید، تقویت میشود. ویژگیهایی که یا پنهانشان میکنید یا بهکلی آنها را انکار و تکذیب میکنید.
رابطه شما ۶ دقیقه، ۶ ماه یا ۶۰ سال هم که طول بکشد، همواره بهخاطر داشته باشید، آن شخص بهاین دلیل سر راهتان قرار گرفته که چیزهایی راجع بهخودتان بهشما بیاموزد. تمامی ویژگیهایی که در او مشاهده میکنید در واقع انعکاس شخصیت خودتان هستند که از آیینه قلب او بهسوی شما بازتابانده شدهاند.
هرگاه بفهمید که در برابر یکی از ویژگیهای شخص دیگر واکنش نشان میدهید از خودتان بپرسید: «چطور میتوانم از این واکنش استفاده کنم و چیزی درباره خود بیاموزم؟ کدام ویژگی من شبیه این شخص است؟ این پیشامد میخواهد چه چیزی بهمن بیاموزد؟»
عشق را بجویید تا بیابید (عشق و شور زندگی)
باربارا دیآنجلیس
جعبه سیاه اینستاگرامحسین نصیری
رهبران تحول گرا و کارآفرین چگونه رهبری می کنند؟دیوید رابنستین
چه اتفاقی برایت افتاده؟اپرا وینفری
مدیریت و تجارت به سبک شیائومیلی وانکیانگ
"باربارا دی آنجلیس" : زندگی روی کره ی زمین،یک کلاس درس است.و من و شما دانش آموزانی هستیم که باید درس هایی بیاموزیم. قرار نبوده زندگی ساده باشد. قرار نبوده راحت و بی دردسر باشد،زندگی بدین منظور طراحی شده که شما را با
مطمئنم این کتاب عالیه .هم خانم باربارا و هم آقای لعلی از نویسندگان خیلی خوبی هستند .حالاببین این کتاب چقدر عالی بوده ک اقای لعلی ترجمش رو ب عهده گرفته . خوشحالم این کتاب رو طاقچه داره . تو تعطیلات
سلام این کتاب کتاب خوبی هست و میشه گفت خلاصه کتاب های خانم باربارا دی انجلس هست اما در بعضی قسمت ها بخاطر اختلاف فرهنگی و مذهبی پیشنهاد ها و نظرات مناسبی نداره اگر اون قسمت هارو فاکتور بگیریم کتاب
کتاب خیلی خوبی بود خیلی نکات ظریف و دقیقی تو این کتاب اشاره شده، پیشنهاد می کنم حتما بخونید
بسیار عالی بود و خیلی یادگرفتم واقعا هم مولف و هم مترجم هر دو خیلی خوب
به حد کتابهای دیگه ی باربارا نمیرسه اما ارزش یکبار خوندن داره خوب بود پشیمون نمیشید از وقتی که واسه خوندنش میذارید
عالی بود عالی
خوب بود
بیشتر تکراری بود
۱۰۰ صفحه خوندم ، خیلی آدم رو به فکر فرو می بره ،انگار ی عمر فکر لازم داره ،،، به نظرم خیلی عالی