کتاب بیست راه ارتباط بهتر
معرفی کتاب بیست راه ارتباط بهتر
ارتباط برقرار کردن، چه با خود و چه با دیگران، بخش بزرگی از تجربهی انسان بودن است. مهارتهای ارتباطی، همهی مشکلات بین افراد را رفع نمیکند، اما اغلبْ آنها این تکنیکها را به منظور قدرشناسی و درک متقابل مفید میدانند. علاوه بر آن، این ابزار رابطهای صمیمانهتر و شناختی عمیقتر از طرف مقابل برایشان به ارمغان میآورد.
«۲۰ راه ارتباط بهتر» نوشته دویل بارنت راهنمایی جمعوجور و کوچک شامل بیست توصیه ارتباطی اساسی و قابل اجرا برای بهبود بخشیدن به ارتباط شما با اطرافیان است.
راهکارهای ارائهشده در این کتاب راهکارهایی سریع و آسان برای دستیابی به چند مهارت ارتباطی اساسی است و با اینکه این مهارتها در همهجا و برای همه کس کاربرد دارد، اما برای کسانی که دوستشان دارید و به آنها اعتماد دارید، مؤثرتر است.
شما میتوانید به روش خودتان راهکارهای این کتاب را اجرا کنید. هر فرد و هر رابطه، در نوع خود منحصر به فرد است، بنابراین با خیال راحت عبارات این کتاب را با بیان و درک خودتان تطبیق دهید.
آموختن تمامی این مهارتها آسان است، ولی برای به یاد ماندن آنها باید هر روز تمرین کنید.
من دوست داشتم ، چون خلاصه شفاف و کاربردیه . به نظرم کسایی که تو هر گونه ارتباطی هستن ، چه دوستی ، چه نامزدی ، چه متاهلی نکاتش راهنمایی میکنه درگیر چالشو ، خاله زنک تو رابطه نشین .
همانطور که خود کتاب گفته این یک کتاب راهنماست 20 نکته ی به درد بخور رو مطرح کرده که نیازه شاید هر روز اونا رو مرور کنیم... نکاتش واقعا کاربردی و اساسی هستن اما برای موثر واقع شدن به اراده
خیلی خوب بود ولی خیلی کوتاه و مختصر!!!!!
خیلی عالی بود..از همه بهتر حجم کتاب خیلی کم بود.و کلی نکات مفید داشت
خیلی خوب بود 👌🏼👌🏼 با خواندن این کتاب یاد میگیرید که چطور با یک گفت و گوی مفید با همسرتون مشکلاتتون رو رفع کنید.
خیلی خوبه کوتاه و کاربردی
کتاب بدی نبود ولی در برابر کتابهای دیگری که خوانده ام مانند کتابهای باربارا دی انجلس مفید نبود، پیشنهاد میکنم کنابهای انچه زنان می خواهند مردان بدانند و رازهایی درباره مردان که زنان باید بدانند از این نویسنده را بخوانید
خلاصه و مفید
کتاب درعین حال که حجمش کمه ولی نکات خوبی رو درارتباط با چگونگی رفتار درست در یک رابطه بیان میکنه ...و به نظر من واقعا ارزش خوندن رو داره
به نظرم کتاب مختصر ومفیدی بود