دانلود و خرید کتاب نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها سارا المتوالی ترجمه حمید فرحمند
تصویر جلد کتاب نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها

کتاب نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها

معرفی کتاب نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها

کتاب «نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها» نوشتهٔ سارا المتوالی و اوسامه اودا و ترجمه‌ٔ محمد حلمی و حمید فرحمند و فربد امامی لنگرودی است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب «نسل جدید فناوری های توالی یابی و چالش های سرهم سازی توالی ها» را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ کشاورزی و باغبانی پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۸ صفحه

حجم

۳٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۸ صفحه

قیمت:
۵۳,۴۰۰
تومان