کتاب اثر DOSE تی. جی. پاور + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب اثر DOSE

معرفی کتاب اثر DOSE

کتاب الکترونیکی «چگونه با قدرت دوپامین، اکسی‌توسین، سروتونین و اندورفین کارایی مغز و بدن خود را چند برابر کنید» نوشتهٔ تی‌جی پاور و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی، توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ روان‌شناسی عصبی و خودیاری قرار می‌گیرد و به بررسی نقش چهار مادهٔ شیمیایی کلیدی مغز در بهبود عملکرد ذهن و جسم می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اثر DOSE

این کتاب به بررسی علمی و کاربردی چهار مادهٔ شیمیایی مهم مغز یعنی دوپامین، اکسی‌توسین، سروتونین و اندورفین می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه این مواد در طول تاریخ تکامل انسان، نقش اساسی در بقا، انگیزه، ارتباطات اجتماعی و سلامت روان داشته‌اند. نویسنده با تکیه بر یافته‌های علوم اعصاب و روان‌شناسی، تلاش می‌کند تا خواننده را با عملکرد این مواد شیمیایی و تأثیر آن‌ها بر احساسات، رفتارها و کیفیت زندگی آشنا کند. کتاب در قالب بخش‌های موضوعی، هر یک از این مواد را به تفصیل بررسی می‌کند و برای هرکدام راهکارهایی عملی جهت بهینه‌سازی سطح آن‌ها در زندگی روزمره ارائه می‌دهد. «چگونه با قدرت دوپامین، اکسی‌توسین، سروتونین و اندورفین کارایی مغز و بدن خود را چند برابر کنید» در دوره‌ای نوشته شده که دغدغه‌های مربوط به سلامت روان، تمرکز، انگیزه و ارتباطات انسانی در دنیای مدرن بیش از پیش اهمیت یافته‌اند. نویسنده با روایت شخصی و مثال‌های ملموس، تلاش می‌کند تا مفاهیم علمی را به زندگی روزمره پیوند بزند و راهی برای ایجاد تعادل میان نیازهای غریزی انسان و چالش‌های فناوری‌محور امروز ارائه دهد.

خلاصه کتاب اثر DOSE

این کتاب با تمرکز بر چهار مادهٔ شیمیایی کلیدی مغز، به بررسی نقش هرکدام در شکل‌دهی رفتارها، احساسات و سلامت روان می‌پردازد. نویسنده ابتدا توضیح می‌دهد که چگونه دوپامین به عنوان عامل انگیزه و پاداش، ما را به سمت تلاش و دستیابی به اهداف سوق می‌دهد و در عین حال، رفتارهای اعتیادآور و لذت‌های سریع می‌توانند سیستم دوپامین را فرسوده کنند. سپس به اکسی‌توسین پرداخته می‌شود که مسئول پیوندهای اجتماعی و احساس اعتماد به نفس است و نقش مهمی در روابط انسانی و احساس تعلق دارد. سروتونین به عنوان تنظیم‌کنندهٔ خلق‌وخو و انرژی، در بهبود کیفیت خواب، مقابله با استرس و افزایش احساس رضایت نقش دارد. اندورفین‌ها نیز به عنوان مواد ضد استرس و نشاط‌آور، از طریق فعالیت بدنی و تجربه‌های مثبت، به کاهش اضطراب و افزایش سرزندگی کمک می‌کنند. نویسنده با ارائهٔ مثال‌های روزمره و چالش‌های عملی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر عادات، افزایش فعالیت‌های هدفمند، بهبود روابط اجتماعی و مراقبت از بدن، سطح این مواد شیمیایی را بهینه کرد و کیفیت زندگی را ارتقا داد. کتاب همچنین به تأثیر فناوری، رسانه‌های اجتماعی و سبک زندگی مدرن بر شیمی مغز اشاره می‌کند و راهکارهایی برای بازگشت به تعادل طبیعی ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب اثر DOSE را خواند؟

این کتاب با زبانی علمی و در عین حال قابل لمس، به یکی از دغدغه‌های اصلی زندگی مدرن یعنی بهبود انگیزه، تمرکز، سلامت روان و کیفیت روابط انسانی می‌پردازد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، درک عمیق‌تری از عملکرد مغز و تأثیر عادات روزمره بر احساسات و رفتارهای خود به دست می‌آورد و می‌تواند با راهکارهای پیشنهادی، تغییرات ملموسی در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود ایجاد کند. کتاب با ترکیب روایت شخصی نویسنده و یافته‌های علمی، پلی میان دانش و تجربهٔ زیسته می‌سازد و مسیرهایی برای افزایش رضایت، انرژی و آرامش ذهنی پیشنهاد می‌دهد.

خواندن کتاب اثر DOSE را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود تمرکز، انگیزه، سلامت روان و کیفیت روابط خود هستند. همچنین برای کسانی که با مشکلاتی مانند اضطراب، بی‌انگیزگی، اعتیاد به فناوری یا احساس نارضایتی از سبک زندگی مدرن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌تواند راهگشا باشد. دانشجویان، فعالان حوزه سلامت، مربیان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی عصبی نیز از مطالب کتاب بهره خواهند برد.

فهرست کتاب اثر DOSE

بخش اول: توسعه توانایی دستیابی به اهداف خود - تمرکز بر توسعهٔ مهارت تمرکز، پرورش نظم و انضباط فردی، غلبه بر وابستگی به تلفن همراه، پذیرش ناراحتی و یافتن هدف زندگی. این بخش به نقش دوپامین در انگیزه و پاداش می‌پردازد و راهکارهایی برای افزایش تمرکز و خودکنترلی ارائه می‌دهد. بخش دوم: احساس اعتماد به نفس و ارتباط - بررسی اهمیت اولویت دادن به دیگران، ایجاد ارتباطات فیزیکی و اجتماعی، شکرگزاری و ایمان به خود. این بخش به نقش اکسی‌توسین در پیوندهای اجتماعی و احساس تعلق می‌پردازد. بخش سوم: احساس سرزندگی و شادابی بیشتر - کشف دوبارهٔ جهان طبیعی، بهره‌مندی از نور خورشید، اهمیت سلامت روده و آرام‌سازی بدن و ذهن. این بخش بر نقش سروتونین و اندورفین در بهبود خلق‌وخو، انرژی و کاهش استرس تمرکز دارد. بخش چهارم: کاهش استرس و آرامش ذهن - تشویق به تحرک بدنی، استفاده از گرما برای ریلکس شدن، آواز خواندن، خندیدن و ترک عادات نشستن طولانی. این بخش راهکارهایی برای کاهش استرس و افزایش نشاط ارائه می‌دهد. جمع‌بندی و اقدامات روزانه - خلاصه‌ای از راهکارهای عملی برای بهبود سطح چهار مادهٔ شیمیایی مغز و ایجاد تغییرات پایدار در سبک زندگی.

بخشی از کتاب اثر DOSE

«در این کتاب، قصد دارم داستانی علمی را برایتان بازگو کنم. داستانی درباره یک مسیر جایگزین و رو به جلو برای ما در دنیای مدرن امروزی. مسیری که در آن هم تجربه فناورانه دائماً در حال تحول و پیشرفتی که پیش روی ماست را پذیرا می‌شویم و هم ما را دوباره به مسیری که در طول تاریخ تکامل ما را به این نقطه رسانده است، پیوند می‌دهد. می‌خواهم دیدگاهی نو و متفاوت در مورد نحوه تعامل شما با فناوری، زندگی شخصی، کار، روابط انسانی و سلامت جسمی و روانی‌تان به شما ارائه دهم. روشی که در آن نظم و انگیزه به صورت طبیعی و بدون زحمت خاصی در شما شکل می‌گیرد. روشی که به واسطه آن، زندگی شما به تجربه‌ای زیبا و سرشار از انرژی تبدیل می‌شود که هر روز، واقعیت جدید شما خواهد بود. ۰۱ در واقع سرواژه‌ای است برای چهار ماده شیمیایی کلیدی که در درون مغز و بدن ما وجود دارند: دوپامین، اکسی‌توسین، سروتونین و اندورفین. این مواد شیمیایی در طول ۳۰۰,۰۰۰ سال تکامل بشری در درون ما شکل گرفته و توسعه یافته‌اند. مطلوب‌ترین تجربه‌ای که از زندگی می‌توانیم داشته باشیم، راهنمایی کنند. هدف اصلی ما در سرتاسر کتاب اثر ۲۰۵ صرفاً یادگیری نحوه گوش دادن به این مواد شیمیایی است. هنگامی که شما درک کنید که آن‌ها چگونه بر احساسات و حالاتتان تأثیر می‌گذارند، آنگاه خواهید آموخت که چگونه از آن‌ها در زندگی خود راهنمایی بگیرید.»