کتاب منتوری
معرفی کتاب منتوری
کتاب الکترونیکی «منتوری» نوشتهٔ کورتیس جی. گرافورد با ترجمهٔ محمد عزیزی و علی حسن زاده در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است. افراد حرفهای کمی هستند که به موفقیتهای اساسی بدون مربی یا راهنما دست یابند. منتور یا مربی شخصی برای کسانی که میخواهند مسیر پیشرفت شغلیشان با سرعت بیشتر و خطای کمتری طی شود، ضروری است.
درباره کتاب منتوری
منتور مربی و راهنمایی است که شما را در مسیر پیشرفتتان حمایت و هدایت میکند. بیشتر رهبران و افراد حرفهای منتور دارند. برای افرادی که میخواهند در زمینۀ خود بهترین باشند، یک منتور شخصی میتواند تفاوتی معنیدار بین بازیکردن و برندهشدن ایجاد کند. پروژههای تحقیقی منتوری نشان میدهد بین کارکنانی با انگیزهٔ زیاد و بهبود اساسی در عملکرد سازمانی، ارتباط مستقیم وجود دارد و منتور حرفهای این امر را در سازمان ممکن میکند. ۱۴ فصل کتاب منتوری به شرح زیر است:
فصل اول: منتوری و مربیگری
فصل دوم: مدیریت و منتوری
فصل سوم: چه کسی به منتور نیاز دارد
فصل چهارم: چه انتظاراتی باید از منتور داشت
فصل پنجم: منتور حرفهای
فصل ششم: منتور شرکتی رسمی
فصل هفتم: منتور شرکتی غیررسمی
فصل هشتم: منتوری همتا
فصل نهم: منتوری دوستان یا اعضای خانواده
فصل دهم: منتی
فصل یازدهم: منتوری میانفرهنگی و بین جنسیتی
فصل دوازدهم: جستوجوی منتور/ طول مدت رابطه
فصل سیزدهم: چگونه یک منتور را شناسایی و استخدام کنیم
فصل چهاردهم: جمعبندی دیدگاههای نهایی دربارهٔ منتوری
کتاب منتوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به دوستداران کتابهایی با موضوع کسبوکار، مدیریت و کارآفرینی پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه