کتاب روانشناسی استرس
خواندن نظراتمعرفی کتاب روانشناسی استرس
«روانشناسی استرس» نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، پژوهشگر و مدرس علوم روانشناسی است.
در مقدمه کتاب میخوانیم:
امروزه در زندگی ماشینی جوامع بشری، اغلب مردم جهان دچار انواع بیماریهای روانتنی شده و میشوند و جسم را رنجور و معذب میکند.
بیتردید منشاء و مأخذ اصلی این قبیل عوارض روانتنی، بروز و ظهور معضلات روانی و روحی میباشد. برای مثال: اغلب بیماری تنفسی، گوارشی، قلبی و عروقی، سردردها، مشکلات مفصلی و کمردرد، معدهدرد و صدها دردهای دیگر ریشه روانی دارند که با تجویز داروها درمانپذیر نمیباشند.
تحقیقات اخیر مبیّن آن است که بیماریهای روانتنی بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی میان افراد در ایران رایج است. به همین دلیل ۸۵ درصد اشخاصی که به مراکز پزشکی و درمانی مراجعه میکنند، بیمارانی از گروه سایکوسوماتیک (روانتنی) و استرس میباشند. فشارهای روانی یا استرس، سبب تشدید و بحران در بیماریهای جسمانی مثل پرفشاری خون میشود که البته در چنین شرایط بحرانی، طبق تشخیص پزشک، دارو تجویز میگردد.
استرس، ماهیتاً عملکرد دوگانه دارد. استرس مثبت و خوب، استرس منفی و بد.
استرس مثبت و خوب و خفیف، استرسی است که در حد طبیعی و متعادل اگر تبدیل به فرصت شود میتواند به عنوان موتور محرکه، موجبات جنب و جوش، تحرک، پیشرفت و ترقی در انجام امور کارها و اهداف را فراهم سازد.
اما افرادی که از استرس مثبت در حد لازم و طبیعی برخوردار نباشند، بدیهی است احساس و نگرش بیخیالی، بیقیدی، انفعالی و بیخاصیتی دارند.
استرس منفی و بد، استرسی است که از حد مجاز طبیعی و تحمل آن خارج گردد و موجبات اختلالات متعددی در کلیه شئون زندگی، شغل، تحصیل و ارکان زندگی و خانوادگی فراهم سازد.
جامعه ایران یکی از جوامع پرتنش، درد و استرس تا مرز انفجار در جهان بشمار میآید. به گونهای که میزان تحمل و شکیبایی مردم در برابر درد، به شدت کاهش یافته است و غالباً با کوچکترین جرقهای حالت انفجار انبار باروت به خود میگیرند.
چرا مریخ و ونوس به هم برخورد میکنند؟
مانیه تیزم (جلد دوم)احمد علامه فلسفی
مانیه تیزم (جلد اول)احمد علامه فلسفی
تبدیل حواس پرتی به قدرت تمرکزاحمد علامه فلسفی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
مطالعه قسمت های اصلی کتاب ، خواننده را ترغیب به خریداری میکند ، نه مطالعه ی مقدمه مولف. با تشکر
کتاب خوبی هست
برای یه فرد عادی مثل من خیلی خیلی کاربردی نبود چون من بیشتر برام کاربرد مهم بود ولی این تقریبا سی درصد راهکار باقیش توضیح
با سلام و تشکر از نویسنده محترم. کتاب بسیار خوبی بود مختصر و مفید من که استفاده کردم. موفق باشید.