معرفی و دانلود کتاب قدرت تفکر مثبت pdf + خلاصه رایگان

کتاب قدرت تفکر مثبت

راهنمای عملی در کنترل مشکلات روزمره زندگی

۳.۶(از ۴۴ امتیاز)

معرفی کتاب قدرت تفکر مثبت

کتاب الکترونیکی «قدرت تفکر مثبت» از نورمن وینسنت پیل و ناهید خسروی و سیدعلی سیدمیر - نشر نور گیتی. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت تفکر مثبت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قدرت تفکر مثبت
عنوان دیگر:راهنمای عملی در کنترل مشکلات روزمره زندگی
عنوان انگلیسی:The power of positive thinking
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قدرت تفکر مثبت

mehdi abbasi
۱۴۰۲/۰۱/۲۳

من این کتاب رو مطالعه نکردم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم ، خیلی دنبال فایل صوتی این کتاب گشتم نبود ، لطفاً در طاقچه بزارین ممنون

Nadiv
۱۴۰۲/۰۳/۱۴

بسیار کتاب تاثیرگذاری خواهد بود، اگر به توصیه هایش عمل کنیم و ایمان بیاوریم.

صالحِ ناصالح
۱۴۰۲/۱۱/۲۰

اولین بار که اسم این کتاب را شنیدم ، ذهنیت این که با یک کتاب زرد دیگه در حوزه انگیزشی و سبک زندگی رو به رو هستم را داشتم ... بعد از مطالعه واقعاً از قضاوت اشتباهم پشیمان شدم ... بهترین کتاب...بیشتر

کاکتوس شهر بادکنکا
۱۴۰۲/۰۷/۲۹

لطفاً فایل صوتیشو قرار بدید نخوندمش اما خیلی دوس دارم بخونم آقای استیو هاروی پیشنهاد دادتش

۱۴۰۳/۰۹/۱۴

کتاب عالی برای ذهن انسان بی نظیره من این کتابه به توصیه کلیپ مجری معروف امریکا مطالعه کردم عالی بود بی نظیره

۱۴۰۳/۱۰/۱۰

کتاب بینظیر ،عمیق و پر از نکات آموزنده و هر کلامش عشق بود امید است به دل خواننده اش بشینه وعشق و سرتاسر وجودش جاری کنه,عمیقا و قلبا لذت بردم

کاربر 12091555
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

با سلام وخسته نباشی من مبلغ رو واریز کردم اما نمیدونم کتاب رو چجوری دریافت نمایم

z.kazemiha
۱۴۰۴/۰۹/۱۱

به نظرم کتابی هستش که لازمه هرکسی که دنبال هدفش هست دست کم یکبار بخونه و بهش عمل کنه بهتون کمک میکنه ارتقا پیدا کنید و دید مثبت تری نبست به همه چیز داشته باشید. هرچند کتاب های معجزه گر...بیشتر