کتاب به سوی کربلا
معرفی کتاب به سوی کربلا
کتاب به سوی کربلا نوشتهٔ فوتینا کریستیا و الیزابت دکیسر و دین ناکس و ترجمهٔ سیدعلی موسوی است. انتشارات نسل روشن این کتاب پژوهشی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب به سوی کربلا
کتاب به سوی کربلا به بررسی ابعاد سیاسی و اجتماعی اربعین حسینی و راهپیمایی شیعیان بهطرف کربلا پرداخته است. این کتاب به موضوعهایی مانند جنسیت، سن، محل سکونت، انگیزهٔ حضور در راهپیمایی، نوع راهپیمایی (فردی یا گروهی یا…)، دیدگاه دربارهٔ دولت (ایران یا عراق)، دیدگاه دربارهٔ داعش، نظر دربارهٔ وحدت و اتحاد میان شیعیان، مدیریت گروههای حاضر در راهپیمایی، وضعیت خانوادههای حاضر در راهپیمایی، مادرانی که بچه همراه دارند، نیایش و عبادت، مطالعه و تحقیق، تغذیه، خدمات و... پرداخته است. هدف این پژوهش، آنگونه که اعلام شده است، کشف هویت سیاسی و اجتماعی شیعیان، وضعیت جامعهپذیری آنان، همبستگی و تعاون و همزیستی مسالمتآمیز در جامعهٔ شیعی، سطح تفکر و دانش سیاسی شیعیان و مسائل دیگر امثال اینها بوده است.
این پژوهش بهوسیلهٔ دانشگاه MIT در آمریکا انجام شده است. مدیریت این پژوهش در میدان تعیینشده، یعنی مسیری از راهپیمایی شیعیان بهطرف کربلا، ۲ جامعهٔ آماری در سال ۲۰۱۵ میلادی تشکیل داد و با پرسشگری و بهدستآوردن اطلاعات موردنظر، به استخراج نتایج آماری و سپس تجزیهوتحلیل آنها مبادرت کرد و در نهایت با تنظیم نهایی مطالب این کتاب را در سال ۲۰۱۶ میلادی منتشر کرد.
خواندن کتاب به سوی کربلا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد ابعاد سیاسی و اجتماعی اربعین حسینی و راهپیمایی شیعیان بهطرف کربلا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب به سوی کربلا
«تفرقه بین سنی و شیعه در اسلام به اختلافات بر سر جانشینی پیامبر اسلام در سال ۶۳۲ میلادی برمی گردد. پیامبر جانشینی برای خود تعیین نکرده بود و یکی از همراهان او یعنی ابوبکر با وجود مخالفت شدید کسانی که می پنداشتند خانواده پیامبر یا اهل بیت حق الهی حکومت دارد، رهبری خلافت را به دست گرفت. بر اساس نظریه دوم برای حکومت، خلافت با علی پسرعمو و داماد پیامبر که با دختر او ِ فاطمه ازدواج کرده بود شروع می شد و با امامت الهی نسل های بعدی فرزند پیامبر ادامه پیدا می کرد. این رهبر هدایت سیاسی و مذهبی پیروانش را بر عهده می گرفت. خط امامت تا امام دوازدهم ادامه یافت و آخرین امام شیعیان، امام دوازدهم است که در قرن نهم میلادی به غیبت رفت و انتظار می رود در سال های نزدیک به روز جزا ظهور کند.»
حجم
۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۷۶ صفحه
حجم
۸٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۷۶ صفحه