دانلود و خرید کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی مایکل اس. ساجیو ترجمه فرهاد دریانوش
تصویر جلد کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی

کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی

معرفی کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی

کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی نوشتهٔ مایکل اس. ساجیو و ترجمهٔ فرهاد دریانوش و مهشید مهذب و اسحاق نادریان و شیرین شاهی و سیدمهران حسینی و ملیحه کمالی است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.

انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نام‌آشنا در حوزه نشر کتاب‌های تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.

از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی به‌طور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سال‌های اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتاب‌های ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتاب‌های انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشته‌های ورزشی، فدراسیون‌ها و … است. با توجه به نیاز جامعه به‌ویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتاب‌های پزشکی و سلامت و به‌ویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیت‌های انشارات حتمی افزوده شد.

اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفت‌های روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتاب‌های منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتاب‌های انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.

انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتاب‌های علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.

انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینه‌های فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشم‌انداز پیش‌روی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بین‌الملل دارد.

درباره کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی

فصل اول کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی، در ارتباط با طیف گسترده‌ای از پاسخ‌های فعالیت ورزشی است که می‌تواند بر اساس مدت زمان، شدت و نوع فعالیت ورزشی رخ دهد. نوع فعالیت ورزشی شامل هوازی پویا، بی‌هوازی پویا و ایزومتریک است. شناخت فیزیولوژی ورزشی می‌تواند به بهبود ظرفیت انجام فعالیت ورزشی برای حفظ سلامتی و پیشگیری و درمان بیماری کمک کند. این فصل، شامل مقدمه‌ای بر جنبه‌های عمومی و اصول مربوط به فیزیولوژی ورزشی است. تأکید اصلی بر اصول تغییر هموستاز طی فعالیت ورزشی و مکانیسم‌های جبرانی برای بازگشت به هموستاز است.

فصل دوم، تمرکز بر روی دستگاه تنفسی که تبادل گازها را انجام می‌دهد، می‌باشد. ظرفیت عملکرد ریوی تحت تاثیر نوع فعالیت ورزشی می‌باشد و این سازگاری‌ها ممکن است در درمان بیماری‌های قلبی – عروقی کمک کند. به علاوه، برون‌ده قلبی تحت تاثیر مرحله تنفس و تغییرات فشار درون قفسه سینه است و بنابراین این موضوع بر پر شدن دیاستولیک قلب تاثیرگذار است.

در فصل سوم، پاسخ‌های برون‌ده قلبی به فعالیت ورزشی در سطح دریا، ارتفاع و محیط‌های گرم و سرد مطرح می‌گردد. مباحث ارتباط برون‌ده قلبی با نوع فعالیت ورزشی، نیازهای متابولیکی و سطح آمادگی جسمانی نیز مطرح می‌شود.

فصل چهارم، شامل بررسی مکانیسم تنظیمی اثر اتساع عروقی بر شریانچه‌ها و شریان‌های کوچک، علی‌رغم غالب بودن دستگاه عصبی سمپاتیک است. تنظیم جریان خون موضعی، به توزیع مجدد برون‌ده قلبی کمک می‌کند به طوری که عضلات فعال، بخش عمده‌ای از آن را دریافت می‌کنند.

فصل پنجم به عملکرد بطن چپ، با و یا بدون تنگی شریان کرونروی یا بیماری‌های ایسکمی قلبی اختصاص داده شده است. عملکرد طبیعی بطن چپ، انقباض بطن به منظور بیرون راندن حداکثر خون به درون آئورت است. با این حال، زمانی که اختلال در عملکرد بطن چپ رخ می‌دهد، یک سری مکانیسم‌های جبرانی منجر به یک سازگاری ساختاری، عصبی و هورمونی می‌شوند.

در فصل ششم و هفتم، به مقابله با عوامل خطرزای قلبی و نقش فعالیت ورزشی در به حداقل رساندن تاثیر آنها بر پیشرفت بیماری‌های قلبی پرداخته می‌شود. عوامل خطرزای قلبی، خصوصیات یا ویژگی‌هایی هستند که قابل پیش‌بینی بوده و احتمال ابتلا فرد به آترواسکلروز و بیماری مبتلا به بیماری شریان کرونری را افزایش می‌دهند. هرچه تعداد یا شدت عوامل خطرزای قلبی بیشتر باشد، احتمال بیشتری برای بیماری‌های قلبی- عروقی به وجود می‌آید. با شناسایی این عوامل خطرزای قلبی و انجام فعالیت ورزشی، ممکن است تعداد یا شدت این بیماری‌ها کاهش پیدا کند.

در فصل هشتم، مشکلاتی که با بالا رفتن سن رخ می‌دهد، بررسی می‌شود. کاهش عملکرد بدنی، یک عامل خطرزای مهم در ایجاد بیماری‌های قلبی – عروقی است. در این فصل، جزئیات تغییرات فیزیولوژیکی و تمرینات ورزشی توسط سالمندان مورد بحث قرار می‌گیرد.

فصل نهم، به طور کامل به نقش تمرینات ورزشی در عدم فعالیت بدنی، نقش آن در مرگ ناگهانی قلبی، محافظت از قلب و مزایای آن در بیماری شریان کرونری و افراد سالم اختصاص داده شده است.

در فصل دهم، بر بازتوانی قلبی به عنوان یک برنامه تحت نظارت پزشکی تمرکز شده است که به بهبود سلامت افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند، کمک می‌کند. برنامه‌های بازتوانی قلبی شامل تمرینات ورزشی، آموزش زندگی سالم، مشاوره برای کاهش استرس و کمک به بازگشت به زندگی فعال است. نقطه عطف این فصل، جنبه‌های فیزیولوژیکی و پزشکی است.

آنچه در کتاب عملکرد قلبی ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی می‌خوانید:

۱. فیزیولوژی ورزشی

۲. عملکرد ریوی

۳. برون‌ده قلبی

۴. توزیع مجدد برون ده قلبی

۵. عملکرد بطن چپ

۶. فشار خون و فشار خون بالا

۷. عوامل خطرزای متابوليكی قلبی – عروقی

۸. عملکرد قلبی – ریوی در سالمندان

۹. فعالیت ورزشی و مرگ ناگهانی

۱۰. بازتوانی قلبی

خواندن کتاب عملکرد قلبی - ریوی طی فعالیت ورزشی در بیماران قلبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خوانندگان اصلی اين کتاب عبارت‌اند از دانشجويان حرکت شناسی، علوم ورزشی، تندرستی، مربيگری و تربيت بدنی و دانشجويانی که در برنامه‌های آمادگی پيش از تدريس شرکت می‌کنند و به طور کل دانشجويان رشته علوم ورزشی که هدفشان يادگيری آمادگی جسمانی، توانبخشی و علم تمرين است و نيز متخصصان تندرستی.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۹٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۱۷۹,۵۰۰
تومان