کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی
معرفی کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی
کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی نوشتهٔ دینا جنتایل و ترجمهٔ مریم نیازی تبار و ویراستهٔ مهرزاد حمیدی است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی
کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی نشان میدهد که چگونه میتوانید برنامه مدیریت ورزشی خود را به یک برنامه مدیریت ورزشی امروزی تبدیل کنید. با دیدی خوشبینانه كميته اعتبارگذاری مدیریت ورزشی (COSMA) کمک میکند تا موسسههای ذیربط بتوانند برنامههای درسی خود را سازماندهی کنند، محتویات دروس را به نحوی افزایش دهند که جنبههای مهم این رشته تحصیلی را به دانشجويان منتقل کنند و در نهایت یکپارچگی را برای برنامههای مدیریت ورزشی به وجود آورند. برخی از ما ممکن است همچنان در این جدل باشیم که در كجا بايد این برنامههای آموزشی را اجرا کنیم. طرح این موضوع که مدیریت ورزشی باید به عنوان یک رشته تحصیلی کاملاً جدا باشد و يا رشتهای است که باید در دانشکدههای بازرگانی قرار گیرد، از آغاز بهوجودآمدن آن و در زمان مطرحشدن آن در سطوح دانشگاهی بحثی پیوسته مجادلهآمیز بوده است.
آنچه در کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی میخوانید:
فصل ۱: تدريس مديريت ورزشی
فصل ۲: فعاليتهای تدريس: اساس مديريت ورزشی
فصل ۳: فعاليتهای تدريس: مديريت و اداره سازمانهای ورزشی
فصل ۴: فعاليتهای تدريس: مديريت مالی
فصل ۵: فعاليتهای تدريس: بازاريابی ورزشی و حمايت مالی در ورزش
فصل ۶: چشمانداز بينالمللی مديريت ورزشی
فصل ۷: جنبههای حقوقی ورزش
فصل ۸: تدريس با فناوری
فصل ۹: ارزيابی نتايج
فصل ۱۰: همه موارد در كنار هم
خواندن کتاب راهنمای کاربردی تدریس مدیریت ورزشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خوانندگان اصلی اين کتاب عبارتاند از دانشجويان حرکت شناسی، علوم ورزشی، تندرستی، مربيگری و تربيت بدنی و دانشجويانی که در برنامههای آمادگی پيش از تدريس شرکت میکنند و به طور کل دانشجويان رشته علوم ورزشی که هدفشان يادگيری آمادگی جسمانی، توانبخشی و علم تمرين است و نيز متخصصان تندرستی و ورزشکاران.
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه