کتاب آئین نگارش زبان فارسی
معرفی کتاب آئین نگارش زبان فارسی
کتاب آئین نگارش زبان فارسی نوشتهٔ حمید قاسمی و سارا کشکر و لیلا ایزدپرست است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب آئین نگارش زبان فارسی
امروزه یکی از مهمترین نیازهای عموم و به ویژه جامعه غیرمتخصص توسعه مهارتهای ارتباطی است. یکی از مهمترین انواع ارتباط، مهارت نوشتن است که در طول روز بسیاری از امور را از این طریق انجام داده یا از طریق آن امور مختلفی را پیگیری میکنیم. یکی از تواناییهایی که منجر به تمایز افراد از یکدیگر میشود و حتی توفیقات آن ها را تحت تأثیر قرار خواهد داد، توانایی نوشتن است. اغلب کسانی که بتوانند مقاصد و اهداف و احساسات خود را بهدرستی و با رعایت اسلوب نگارش در قالب الفاظ بنویسند، نتیجه بهتری در ارتباطات خود میگیرند.
نویسندگی مانند بسیاری از هنرها و صنعتهای دیگر نیاز به تمرین و ممارست دارد. هیچ نوازنده و نقاشی با خواندن کتاب، نوازنده و نقاش ماهری نشده است. کار نگارش و نویسندگی نیز این چنین است. تنها با خواندن کتاب های آیین نگارش و آداب نویسندگی امکان نویسندهشدن فراهم نمی شود. از این رو باید به کمک راهنماها مرتب نوشت و از انتقاد دیگران نهراسید. نوشتن در قلمرو مسائل گوناگون حتی خاطرات، بهتدریج توانایی ما را در نویسندگی افزایش می دهد.
از سال ۱۳۹۱ کارشناسی ارشد مدیریت رسانههای ورزشی در ایران و نخستین بار در دانشگاه پیام نور مرکز کرج راهاندازی شد. یکی از درسهای اصلی در این رشته آیین نگارش زبان فارسی است. بر این اساس مجموعه حاضر با تأکید بر آیین نگارش زبان فارسی تلاش کرده است تا مهارت نوشتن در ابعاد تخصصی و پرکاربرد را برای دانشجویان این مقطع فراهم آورد. این کتاب شامل ۱۴ فصل است.
آنچه در کتاب آئین نگارش زبان فارسی (با تأکید بر مهارت نوشتن) میخوانید:
فصل اول: نوشتن به عنوان مهارت ارتباطی
فصل دوم: خبرنویسی
فصل سوم: گزارشنویسی اداری
فصل چهارم: گزارشنویسی مطبوعاتی
فصل پنجم: گزارشنویسی علمی
فصل ششم: مقالهنویسی
فصل هفتم: مکاتبات اداری
فصل هشتم: نحوه نگارش سوابق فردی
فصل نهم: کتابنویسی
فصل دهم: شعرسرایی و شعرنویسی
فصل یازدهم: زندگینامه، شرح حال و خاطرهنویسی
فصل دوازدهم: فیلمنامه و نمایشنامهنویسی
فصل سیزدهم: نگارش وب سایت و وبلاگ
فصل چهاردهم: نامه های مناسبتی
خواندن کتاب آئین نگارش زبان فارسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خوانندگان اصلی اين کتاب عبارتاند از دانشجويان حرکت شناسی، علوم ورزشی، تندرستی، مربيگری و تربيت بدنی و دانشجويانی که در برنامههای آمادگی پيش از تدريس شرکت میکنند و به طور کل دانشجويان رشته علوم ورزشی که هدفشان يادگيری آمادگی جسمانی، توانبخشی و علم تمرين است و نيز متخصصان تندرستی و ورزشکاران. مدیران و کارکنان رسانههای ورزشی مخاطبان این کتاب هستند.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه