معرفی و دانلود کتاب مغز من و بهانه‌های پرخوری pdf + خلاصه رایگان

کتاب مغز من و بهانه‌های پرخوری

۴.۰(از ۱۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مغز من و بهانه‌های پرخوری

«مغز من و بهانه‌های پرخوری» نوشته سپیده بخت(-۱۳۶۱) و حامد اختیاری(-۱۳۵۷) است.

در این کتاب خواهیم گفت که چطور وابستگی مغز ما به خوردن، باعث بوجود آمدن بهانه‌هایی برای پرخوری کردن می‌شود و برای مدیریت این بهانه‌ها برای رسیدن به یک وزن ایده آل چه کار باید کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مغز من و بهانه‌های پرخوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمغز من و بهانه‌های پرخوری
شابک۹۷۸-۶۰۰-۶۵۹۱-۷۵-۹

معصومه
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

بعضی از فصل ها خوب بود کمی کاربردی تر بود خیلی متن روان نبود بیشتر ازاین که راهکاربده مطالب تکرارمی شد مدیریت ذهن ونقش اراده دروزن کم کردن بسیارنکته ی درست و قابل تاملی است. ممنونم

زینب

۱۳۹۹/۰۲/۰۸

یکم زیاد تو حاشیه میره و این کلافه کننده است

زهرا عقیقی
۱۴۰۴/۱۱/۱۳

اولش خیلی خوب شروع شد ولی کم کم مطالب تکراری شد و افت کرد.

غلبه بر مشکلات وزنتصویر جلد کتاب غلبه بر مشکلات وزن
ایزابل تویوس
راهی که پیدا شد ...: روایت گوشه‌هایی از زندگی من در دوران کاهش وزنتصویر جلد کتاب راهی که پیدا شد ...: روایت گوشه‌هایی از زندگی من در دوران کاهش وزن
طاهره مهدوی حاجی
روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلتتصویر جلد کتاب روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلت
احمد حلت
راهی که پیدا شد...تصویر جلد کتاب راهی که پیدا شد...
طاهره مهدوی حاجی
رژیم ۱۷ روزهتصویر جلد کتاب رژیم ۱۷  روزه
مایک مورنو
کاهش ۴/۵ کیلوگرم وزن در۳۰ روزتصویر جلد کتاب کاهش ۴/۵ کیلوگرم وزن در۳۰ روز
بهنام محقق
من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزنتصویر جلد کتاب من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزن
حامد اختیاری
نرمش‌های عمومی ویژه‌ی افراد بالای ۴۰ سال: نرمش و تندرستی (۳)تصویر جلد کتاب نرمش‌های عمومی ویژه‌ی افراد بالای ۴۰ سال: نرمش و تندرستی (۳)
جمشید مهریار
نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)
جمشید مهریار
برنامه متابولیسم، تناسب اندام و کاهش وزنتصویر جلد کتاب برنامه متابولیسم، تناسب اندام و کاهش وزن
لین جنت رسیتاس
منوی سرآشپزتصویر جلد کتاب منوی سرآشپز
ماریا زنو
راهنمای جامع میوه‌درمانیتصویر جلد کتاب راهنمای جامع میوه‌درمانی
سعید یوسفی قمی
راهنمای طب: نگاهی‌ دوباره‌ به‌ علت‌ بیماری‌ها، اصول‌ درمان‌ و حفظ‌ سلامتی‌تصویر جلد کتاب راهنمای طب: نگاهی‌ دوباره‌ به‌ علت‌ بیماری‌ها، اصول‌ درمان‌ و حفظ‌ سلامتی‌
ماجد اخوت
راهبردهای خودانضباطیتصویر جلد کتاب راهبردهای خودانضباطی
فرانز لیسزت
نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پشت: نرمش و تندرستی (۱)تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پشت: نرمش و تندرستی (۱)
جمشید مهریار
بدون باشگاه رفتن و رژیم وزن خود را کاهش دهید و اندامی متناسب داشته باشیدتصویر جلد کتاب بدون باشگاه رفتن و رژیم وزن خود را کاهش دهید و اندامی متناسب داشته باشید
شوبا تیروموروگاراجه