کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه
معرفی کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه
کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه نوشتهٔ عادل شمسی نیا است که انتشارات گیوا عهدهدار چاپ آن بوده است. این کتاب به بررسی و ارائهٔ راهکارهایی برای مدیریت ریسک در پروژههای نفتی و بهطور ویژه پروژههای پتروشیمی عسلویه میپردازد.
درباره کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه
از آنجا که نفت از محصولات استراتژیک و مهم کشور ایران است، مدیریت ریسک در پروژههای نفتی کشور حائز اهمیت بیشتریست. زیرا تأخیر در انجام و اتمام این پروژهها و نیز عدم رصد و پایش عملکرد این مراکز، سبب بروز خسارات هنگفتی به کشور شده، سرمایهٔ ملی کشور را هدر خواهد داد. در کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه بهقلم عادل شمسی نیا طی ۳ فصل تأثیر عوامل ایجاد ریسک بر اهداف پروژهها از لحاظ زمان، کیفیت، هزینه و ایمنی در پتروشیمی عسلویه در ایران بهعنوان نمونهای از کشور درحالتوسعه بررسی شدهاند و درنهایت راهکارهای مناسبی جهت تقلیل یا حدف عوامل منجر به ریسک ارائه شده است.
خواندن کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعهٔ این کتاب را به پژوهشگران و مهندسان حوزهٔ نفت و پتروشیمی و دانشجویان گرایشهای مختلف مهندسی نفت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تاثیر ریسک بر اهداف پروژه های پتروشیمی عسلویه
«باتوجه به این مطلب که هرگونه اظهارنظر و تصمیمگیری درخصوص تأخیرات پروژهها بدون بررسی دقیق و کارشناسانه فاقد ارزش و اعتبار لازم است. لذا بررسی و شناسایی دقیق عوامل تأثیرگذار و تجزیهوتحلیل عملکردها و ارائهٔ راهحلهای مشخص در جهت تحقیق اهداف موردنظر، لازم به نظر میرسد. از آنجا که محیط صنعتی منطقه بهواسطهٔ عدم ثباتها و عدم قطعیتهای فزاینده در تکنولوژی، بودجهها و فرایندهای محیطی، پویا محسوب میشود و باتوجه به آن که یک پروژهٔ عمرانی ترکیبی از رویدادها و برهمکنشهای برنامهریزی و یا غیربرنامهریزی شده در یک محیط متغیر میباشد لذا به نظر میرسد با ارائهٔ مدلی جهت شناسایی و مدیریت عوامل تأثیرگذار بر تأخیر زمانی پروژههای تأسیسات صنایع پتروشیمی با رویکرد فازی و نیز استفاده از کارکردهای تئوری فازی، میتواند در راستای کاهش تأخیرات با رویکرد فازی گامی اساسی برداشت.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه